Енджи Касабие - цени

• 184 528
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Аз лично няма да напиша съдържанието на сокчетата от етична гледна точка , искам само да спомена че миналата година пих Редуктил и мога да ви кажа че ми разказа играта , аз станах друг човек  , проклинам момента в който си ги купих от аптеката , пих ги може би два,три месеца след което спрях и тогава започна моето велико напълняване , спомням си че ги спрях януари месец мин.година , за една година момичета аз напълнях със тридесет килограма  Embarassed , затова когато разбрах че Енджи предлага сокчета към менюто й , много се колебаех какво да правя????? Споделих й какво съм преживяла и тя ме увери че с тези сокчета ще се чувствам много добре, и наистина е така , вече съм на хранителен режим три месеца и съм минус  деветнадесет килограма . Ако искате да разберете съдържанието на въпросните сокчета , просто отидете на преглед , говорете с нея и я питайте какво има в тези сокчета. Мисля че това е най-правилния начин да разберете.

# 226
  • София
Какво сте се хванали за тези сокове. Никой не знае какво има в тях, пише някакви билки и основно гуарана , не пише нито по колко нито кой го произвежда и въобще не мисля че е минавало през хеи това. Едните са на плодова основа (аз пих тях) , другите на които казват че са по силни са с кафе . По 30 милилитра са. Някаква отвара си е, освен това надписа е толкова дребен че едвам се чете. Целия ефект от тях е, че подпомагат изгарянето, държат те доста свеж и намаляват апетита. Тия 3 неща човек може да ги постигне с много други комбинации , които вероятно  са вредни. Както , вероятно и тези сокове не са безобидни. Аз познавам доста приятелки които ги пият, всички кг си връщат като спрат соковете , и особено ако спрат и диетата. И нали сте чели как се смъкват трайно килограми , ако спазваш диетата 1-2 години , вероятно организма ти ще се настрои и след това ще си живееш винаги по този начин , защото ще ти бъде сменено мисленето , но ако смъкнеш 20 кг на 3 месеца - как след това всичко това ще се запази според вас? Естествено че си стресираме организмите по този начин, въпроса е да не спирате, докато диетата не ви стане начин на живот. Всичко друго са глупости.

# 227
имам чувството че тук много хора ще са хепи ако Енджи се окаже шарлатанка и измамница и всички които сме при нея на хранителен режим /  а не диета  / си върнем килограмите.Най съм ги обичала тези изказвания от сорта на: една моя приятелка беше при нея и после еди какво си....................или пък една позната беше при нея............................? като са били при нея тези ваши приятелки защо не са я питали за въпросните сокчета,а? Стига с тази злоба.В крайна сметка тук никой не агитира да се пият или да ходите при Касабие , тук просто споделяме колко отслабваме и други такива. Толкова ли ще се радвате ако си върнем килограмите,нима тези който не пият каквито и да е сокчета,хапчета,хранителни добавки и други производни, като се спрат да се пият не си връщат килограмите ли??????? Айдеееееее моля ви се. При всяка диета свалиш ли килограми  и после почнеш ли да си папкаш както преди - е много ясно че ще си върнеш сваленото.

# 228
При всяка диета свалиш ли килограми  и после почнеш ли да си папкаш както преди - е много ясно че ще си върнеш сваленото.

А ти мислиш ли, че ще можеш да ядеш цял живот храната на Касабие, или поне количествата, които ядеш сега и пиеш соковете? Естествено, че е стрес за организма, права е mina_iv. Нека не спорим сега, ще ми е интересно след 1 година да споделиш тук мнението и резултатите си.  Peace

# 229
за това говоря и аз момичета, всичко е въпрос на психика, дано да успея да сваля още десетина килограми за да станат тридесет и спирам, естествено че не мога цял живот да съм на нейната диета, но ако успея с воля  да запазя двадесет и пет пак ще е добре, в крайна сметка кАСАБИЕТО го каза : диетата е настройка на ума , т.е. трябва да си променим начина на хранене и количествата, аз никога не съм яла в огромни количества, надявам се след година наистина да напиша какво съм успяла да запазя. Нека все пак приятелките на приятелките да напишат колко кг. са свалили при Енджи и колко са успели да запазят , а не да пуска във форума постове от типа на: една приятелка беше при нея......................

# 230
Абе хора вие съвсем сте изтрещели , честно. Какви изследвания ви гонят, имате ли акъл???? newsm78

Естествено, че ще ни гонят. Ръчно забъркани и бутилирани сокчета...що пък да имам сляпо доверие какво има вътре?

# 231
за това говоря и аз момичета, всичко е въпрос на психика, дано да успея да сваля още десетина килограми за да станат тридесет и спирам, естествено че не мога цял живот да съм на нейната диета, но ако успея с воля  да запазя двадесет и пет пак ще е добре

Пожелавам ти го най-искрено!  Hug

# 232
Здравейте,

Искам да попитам има ли клиенти/пациенти на д-р Касабие с Хашимото? Прочетох, че сокчетата, които тя предлага са на основата на гуарана и кафе, които са строго забранени при някои заболявания.

Благодаря предварително!

# 233
имам чувството че тук много хора ще са хепи ако Енджи се окаже шарлатанка и измамница и всички които сме при нея на хранителен режим /  а не диета  / си върнем килограмите.Най съм ги обичала тези изказвания от сорта на: една моя приятелка беше при нея и после еди какво си....................или пък една позната беше при нея............................? като са били при нея тези ваши приятелки защо не са я питали за въпросните сокчета,а? Стига с тази злоба.В крайна сметка тук никой не агитира да се пият или да ходите при Касабие , тук просто споделяме колко отслабваме и други такива. Толкова ли ще се радвате ако си върнем килограмите,нима тези който не пият каквито и да е сокчета,хапчета,хранителни добавки и други производни, като се спрат да се пият не си връщат килограмите ли??????? Айдеееееее моля ви се. При всяка диета свалиш ли килограми  и после почнеш ли да си папкаш както преди - е много ясно че ще си върнеш сваленото.

Грешно чувство!
Едва ли някой тук се интересува точно ти или другите колко ще свалите и дали ще си ги върнете след време, още по-малко пък неговото хепинес да зависи от това. Искаме да сме добре информирани, за да вземем правилното решение за себе си.

# 234
окейййй, само че силно се съмнявам че е с добри намерения

# 235
  • в колонките
Здравейте,девойки
   Извинете ме,че пиша в темата,но мисля,че е правилно да си коментират само тези,които са И клиентки/пациентки.Защо всички останали не си пишат в техните теми.Аз,например ако взема да пиша нещо против Дюканките,или в 60-дневната,или за отслабването с китайските хапчета,или в която и да е друга тема ще бъде ли правилно?Не,разбира се.Мисля,че най-правилно ще се информирате,ако лично идете при Касабие.Стига сте плюли и коментирали,гледайте си вашите теми.Извинете,не искам никоя да обидя,просто темата не е КЛЮКАРНИКА,а друга.И да запазим добрия тон,щото напоследък е съвсем на изчезване.Приятна вечер на всички желая.  bouquet

# 236
Абсолютно съм съгласна със Силвия. Grinning

# 237
Познавам лично Касабие и няма нужда да съм пробвала диетата й, за да имам мнение. То и старите хора са казали, че няма нужда да изядеш една ябълка цялата, за да разбереш, че е червива. А форумът и темите в него са за това - всеки свободно да изразява мнението си (някои по-грамотно, други - не съвсем) и само модератор може да ми дава съвети в чии теми да пиша. Имам познати, които свалиха над  20 кг. с храната на Енджи Касабие и не твърдя, че не е ефективна, а по-скоро, че с нея и без нея, истината е в сокчетата. Китайските хапчета също имат кофти ефект (изпитала съм го), ама от тях се свалят килограми и се купуват, нали?

# 238
А мен ме интересува на въпросния преглед повдига ли се темата за запазването на свалените килограми? Т.е. тя казва ли някакви съвети какво да избягваш или пък прави ли някакъв режим, който сам да си спазваш без да ти доставя храната до вкъщи или...?

# 239
Може да ти изготви режим, без да е задължително да купуваш от нейната храна, стига да можеш да се справиш и сама. Погледни в сайта й.

Общи условия

Активация на акаунт