Отговори
# 525
  • София
За маслата: наистина помагат. Може да си вземеш аромо -лампа /от магазините за сувенири, дет отдолу има една чаена свещ, сещаш ли се?/
Брей, каква съм Червена шапчица! Че аз имам таквоз нещо, ама съм го кръстила Фън Шуй (щото има някакъв йеороглиф, не, че съм напълно наясно какво е фън шуй  Mr. Green)! Използвам го, когато пушим в хола понякога. И разбира се, като написах в нета "етерични масла", получих доста информация. Може и да се пият, разтворени с вода, но зависи от маслата.
Мерси още веднъж, момичета, ще чета и ще се информирам по-подробно  Hug.

Бенджи, звъннах на кумата ми за книгата. Получи се нещо от рода на "Не били компютри, а компоти"  Joy, защото детето още не е чело поредицата, но му я били препоръчали като много сполучлива. Заглавието е Маговетри и има три излезли книги в стил Хари Потър с пола  Laughing.

# 526
  • Пловдив
ААА, чувала съм я, много я хвалят тая поредица...    bouquet

# 527
Джес, да са живи и здрави младоженците! Много любов и разбирателство!
Полинко, вЕрно са много  гадни тез гадинки Twisted Evil Дано да съм ги изтребила докато си дойдат децата ooooh! Някое етерично масло за тях няма ли, бре? newsm78  Да взема пък й да ги парфюмирам и като си скачкат да  ароматизират на свеки къщата hahaha Mr. Green
А поредицата за Амос Дарагон чели ли сте я? На Митко му хареса, също е фентъзи... и аз я четох Mr. Green

# 528
  • Бургас
Брадичке, що така те е страх от педикюристката? И да те попитам още нещо. Купих ментово етерично масло (кедровото им беше свършило, за съжаление) - има ли някакво съотношение, в колко водичка да го разтворя?
И още нещо, ама не ми се смейте - пише, че помага при световъртеж, гадене, запушен нос, разширени вени и т.н. Хубаво, ама какво да го правя - да го пия ли, да го подуша ли  Mr. Green?
Десетина капки в 100мл вода в някакво шишенце с помпичка - това е Peace За другото видях, че си намерила де да четеш hahaha Иначе маслата са хубаво нещо - аз така и за молците ги ползвам Peace

Пък ме е страх, защото си знам какво ме чака - от години си патя от моите копитца, защото ноктите ми врастват в месото и винаги е голяма борба педикюра Confused Последният път ме ряза почти до месо и толкова не съм ревала и като бебе дори - клиентите на фризьорката бяха потресени, милите, а аз наистина ревях като магаре, че така се беше забило едно нещо като сабичка в месото... Embarassed Но днес беше сравнително добре и си дойдох без да куцам даже. Дори по пътя сготвих за вечеря Mr. Green (Готова рибка - ватос и още една, дето я забравих hahaha) Бягам сега по задачки, а после ще чета и ще гледам снимки Crazy

# 529
  • Пловдив
Тая поредица пък я чувам за сефте...

Как естествено и безвредно да се разделим с мравките, хлебарките … рите и молците...

Чаено дърво срещу бълхи...

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:39 от *Бенджи*

# 530
  • Пловдив
Хелоу.
Завърнахме се ние от минерален уикенд в планината. Първият ден беше кошмарен, вторият -  прекрасен.

Бенджи, нова работа, а? Честито! Къде започваш  Flutter? Драсни ми 1 ЛС, нал' знаеш, че ние тук не сме любопитни  Whistling.

Бре туй кедрово дърво от къде се купува? Вкъщи сме нападнати от молци.

Венче, ще те питам нещо за word-a.

# 531
  • Пловдив
 newsm75....Мнооо са любопитни на работа...докато обядвам, колежката станала от нейния комп. и седнала да рови в моя... ooooh!

Масла купувам от здравословния магазин на Опълченска, но ги има и по аптеките...Не знам за кедровото, де...Аз слагам против молци по гардеробите лавандула.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 15:17 от *Бенджи*

# 532
  • Пловдив
Сушена лавандула ли? Защото аз купих някакви пеперудки с аромат на лавандула, обаче като гледам - никаква работа не вършат.

# 533
  • Пловдив
Сушена, слагаш си в няква торбичка от плат или кърпа и вътре върху лавандулата напръскваш няколко капки и масло от лавандула. За по -сигурно... Mr. Green

# 534
Добър ден на всички.

Бенджи мн интересна литература си ни предложила за борба със сладурчета. По - късно ще я прегледам с интерес. У нас няма нищо за сега, ама да знам как да се бия с тях......... smile3540
Иначе това с колежката...........пита ли я какво е правила на ТВОЯТ комп? Тя кво каза?

Кипре добре дошла  Hug Разкажи по - подробно дееееееееееее и снимки ако имаш нали знаеш къде да ги сложиш.......

Леле Вий нямаш вече братче ергенче  married Ти пооправи ли се или още се смазана и скапана?

За книгите все още не мога да "вляза" в разговор, щото на РД купих на племеницата ми някаква книга, ама ми я препоръчаха в магазина и казаха, че е мн яка, ама не помня как се казваше  Mr. Green

Днес ми пристигна машинката за навиване на сърми от Турция  Heart Eyes На една колежка познат ходи често до там и му поръчахме да ни вземе от техните машинки дето правят лозовите сърмичките колкото пръст дебели. Вече си имам , ама незнам кога ще навивам  Laughing

Стеф и Пол къде сте?

Чоч троята прителка дето я доведе скоро при нас къде е? Защо не пише?  Rolling Eyes

# 535
Аз съм тук, Рей. Но сега с мойто сме се сгънали тук да изгледаме едно филмче. После пак ще ровя обявите за него.

Бенджи, ами паролка нямаш ли? По какъв повод някаква кифла ще ти сяда на компютъра?  Close При нас това е прието само когато човекът е в отпуска, а имаш нужда от данни, които ги има само на неговия си компютър. Което на практика... хайде ся - не се случва често. Да не говорим, че по устав съм длъжна са съм с парола и да lock-вам компютъра дори когато отивам да обядвам. То си е измислено. Я веднага строга забележка да й направиш на тая.

# 536
  • Пловдив
Ми замълчах си...и ся ме е яд малко... Thinking
Щот е счетоводителката, за тва...При нас има три компа, никой не е с парола, в офиса сме повече хора и всеки сяда на комп, който е свободен в момента. Но това е, ако всички са в офиса, пък днес тя е станала от мястото си, няма никой друг, и е седнала на мойто... ooooh!

# 537
 ooooh! аман от нахални бе  ooooh!

# 538
Уф, хора, пък аз нали одеве ви казах, че се каним филмче да гледаме с моя Ванка. И загледахме обаче... Ей го нА сега колко е часът 21.13.... и аз одеве в средата на филма ... заспах.  EmbarassedМного ме е срам. Мойто ме и навика, че съм заспивала в 8 часа с кокошките. Ама какво да направя пък?  Crossing Arms Аз ставам всеки ден в 6. Ходя на работа. И т,ва време съм малко така сънлива. А той по цял ден си е дома. Естествено си почива доста.  Crossing Arms Пък. Значи.

# 539
Стефче бре  Hug шЪ мЪ убИйш бре  Joy дремвало ти се е и си си дремнала лошо няма, пък и май е пълнолуние - може да не спиш тази нощ......... 1countingsheep и си си подпомогнала малко  Grinning
А кой филм гледа спящо?

Голяма тъпня по ТВ-то бе, как не пуснах тези хора нещо интерестно тези хора бе  Misc Ghost Добре, че има Hallmark  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт