Отговори
# 510
Аз днес си изтрих акаунта от фейса, а сега пак влизам без проблем newsm78. Много странно Thinking. Не го ща, тъпо ми е там Twisted Evil

# 511
Венчелистче, Пол пак благодаря  Hug

Абе аз тоя фейсбук хич не го харесвам, не съм влизала от месеци...........нямам и мерак освен всичко не съм с истинските си имена и няма как да ме намери никой познат ако се присети за мен.........

Аз май ще си лягам...........

Пълнолуние ли е или почти, като гледам как се е облещила луната ........................

# 512
Aaaa, Полинко, е тука сега настъпват големите чуденки относно Фейсбука. Много отдавна бях чела една тема за него в компютърджийския форум. Там дъртите кучета отначало още бяха усетили, че нещо не е наред с него. Точно когато искаш уж да си затриеш профила.  Wink Та не се чудя, че пак влизаш. Всичко е възможно там.

А аз го ползвам, за да откривам и мен да ме откриват съученици и хора, които не съм срещала от сума години. Знаете ли колко бях смаяна като ме намери един ден едно момиче, което съм срещала когато бях може би в 8-ми клас. Писа ми, дали съм аз едикоя си Стефка. Па аз съм, и? Отговори ми, че ме познавала, че родителите й навремето познавали нашите. Аз се сетих.  Shocked Но наистина бях много много изненадана. Действително Фейсбукът, като поредната модичка, караща хората да се регистрират в нея, добива популярност и това помага да откриеш разни отдавна забравени връзки.
Но инак ми е пълна тъпня. Игри не играя така че и тъпите ферми не ме интересуват.

Ооо, Бени. Hug

# 513
  • Пловдив
Рени, препоръчай някво фентъзи за щерката, знам, че и синът ти чете такава литература..
Мойта харесва Хари Потър /изчела е всичко/, Ерагон /трите части/, сега ще чете Хобит...А и "Страната на сънищата" и хареса много...
Кво друго да й взема?

Реа
, мнооо си готина. верно. И аз гледах снимки... Wink

Брадата, честита първа питка! Аз още не съм правила, ма се каня от доста време да пробвам... Mr. Green

За ФБ и аз знам, че не може да си изтриеш напълно профила. Може само временно, не те виждат, но си седи..ако решиш пак да се включиш някога... Mr. Green

# 514
Ми тъп ми е фейса и на мен. Игри не играя също. Само снимки гледам. Да, интересно е като намериш някой стар познат. В това виждам смисъла. Но иначе не. Игнорвам и много хора. Е къв приятел може да ми е някой, дето се разминаваме по улицата без дума да си кажем, и само да ми зяпа снимките Crossing Arms. Тъпо Rolling Eyes.

И на мен ми се спи и ще лягам. Днес малко по-рано. Иначе все след 1 ooooh!
Лека нощ Hug!

Дописвам.
Аз утре пак ще пробвам да трия. Ако трябва и няколко пъти ще пробвам. Насила в тоА тъп фейс нема да стоя пък Crossing Arms

# 515
Пол, един съвет. Ако искаш пробвай за първо време просто да си махнеш снимките само. Щом не обичаш да ти ги зяпат. Или поне оправи си така настройките, че само хора, които си одобрила за приятели да могат да ги виждат. Но ако не ти се занимава с това... просто махни снимките Peace

# 516
Пол, един съвет. Ако искаш пробвай за първо време просто да си махнеш снимките само. Щом не обичаш да ти ги зяпат. Или поне оправи си така настройките, че само хора, които си одобрила за приятели да могат да ги виждат. Но ако не ти се занимава с това... просто махни снимките Peace

Само за приятели съм "отворена" Crazy. Но искам въобще да напусна, и т'ва е Confused

# 517
  • Бургас
Развод ми даааайй, развод ми дай и повече не ме мъчииии - така ли , Пол hahaha

Аз въпреки всичко забегнах, поиграх малко (обичам куестчета да си разцъквам Flutter), а сега преглеждам наблюдаваните теми - къде, кой, какво е писал, че да мога да легна спокойна hahaha

Питка Паркър не знам какво е или поне досега не бях чувала и набързо погледнах в Гугъла, ама моята е по рецептата на съфорумка - Пита с едно втасване на max-mama ( Hug за нея). Малко е безсолничка, въпреки сиренцето, та другия път ще удвоя солта и захарта Twisted Evil И много ми беше смешно да си гледам зелените ноктета изпод тестото hahaha hahaha hahaha

Пък за лакиране - няма проблеми - имам към70 лака (засега) - все ще си изберете нещо Mr. Green Не съм пробвала никога върху друг да мацотя, ама какво толкова може да се обърка... най-много и ръкавели цветни да ви спретна Laughing

Отивам да наням сега и аз, че утре сутрин ме чакат болезнени процедури при педикюристката и трябва да стана Овреме, за да се подготвя психически Confused

# 518
Добро утрооооо!
Що спите още, бре? Днес е ПонДРелник! Не работите ли? Я да ви спретна по едно каЙве белким с аромата ви докарам...

Снимки сега ще гледам.
Брадатке, много готин лак. Леле преди и аз много се мацотех и имах всякакви лакове... сега време не ми остава, а си ми е страст Rolling Eyes
Спокойна и благодатна седмица момичета!

# 519
Здрасти мацки Flutter

Е, оженихме ги  Mr. Green
Тедииииииииии, дай цялата кофа с кафето насам  morning morning morning
Мойта глава я няма  ooooh! , за краката да не говорим  Crazy .... но и сам войнът е войн и аз пак в офиса Confused
Сватбата беше много хубава, въпреки че бая нерви хвръкнаха преди нея, но да са живи и здрави! Надявам се тия дни да мога и снимки да ви покажа! Hug Hug Hug

# 520
Джес, хайде да са живи и здрави и до диамантена сватба да стигнат с много любов и разбирателство   bouquet!
Бенджи, ами той Вили от скоро се запали по фентъзитата. Започна да чете и една друга поредица преди време - "Хроники на древния мрак", но я поизостави заради Ерагон. Първата книжка е Вълчият брат. Има в нета и някакви за Никола Фламел.
Виж тук: http://www.book.store.bg/c/p-l/c-57/detsko-iunosheska-literatura.html   Покрай боклука има и интересни заглавия  Peace!

# 521
Добър ден Hug!

Вийче, да са живи и здрави младоженците  bouquet! Пожелавам им дълги години на семейно щастие и разбирателство Hug!
И ще чакаме снимките да видим роклЕто Flutter.

Тедко, за бълхите щях да ти казвам. Голяма напаст ooooh!. Ник беше зверски нахапан преди месец някъде. До оня ден дет' се вика минаваха. Даже има белези по крачетата сега. И вчера у майкини - пак нахапан ooooh!. Още по-жестоко #Cussing out. Към слабините чак. Сега мажа с едно кремче Дипрогента. И явно го успокои снощи, защото спа много добре. Като отвори очите, почна да се дере ужасно от чесане. Ужас Tired

# 522
  • София
Брадичке, що така те е страх от педикюристката? И да те попитам още нещо. Купих ментово етерично масло (кедровото им беше свършило, за съжаление) - има ли някакво съотношение, в колко водичка да го разтворя?
И още нещо, ама не ми се смейте - пише, че помага при световъртеж, гадене, запушен нос, разширени вени и т.н. Хубаво, ама какво да го правя - да го пия ли, да го подуша ли  Mr. Green?

Дъщеричката на нашите кумуве е на 11 г. и сега, на морето, говорехме, че й харесала поредицата за женската Хари-Потърка... ама като не мога да се сетя името, де  newsm78!

Джес, ще чакаме снимки от събитието! Да са живи и здрави младоженците  Hug.
Пол, аз се обринах от слънцето и много ме сърбеше. Мазах се с фенистил и ме успокои много бързо. Дипрогента помня покрай екземите на Марти, обаче другото сякаш облекчава повече сърбежите.

# 523
...И още нещо, ама не ми се смейте - пише, че помага при световъртеж, гадене, запушен нос, разширени вени и т.н. Хубаво, ама какво да го правя - да го пия ли, да го подуша ли  Mr. Green?....

hahaha
И аз бих искала да разбера Crazy.
Все го забравям тоя Фенистил. Ще се консултирам кое от двете да взема, защото за снощи едно майче ми услужи с нейното кремче Peace

# 524
  • Пловдив
Вени, ми ако се сетиш за името на поредицата, свиркай...

За маслата: наистина помагат. Може да си вземеш аромо -лампа /от магазините за сувенири, дет отдолу има една чаена свещ, сещаш ли се?/

Аз си правих таз година препарат против комари с рецепта от нета. Евкалиптово и лимоново масло + дестилирана вода. Свърши работа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт