Отговори
# 495
Абе, да ви се оплача, целия ни апартамент е нападнат от мравки  ooooh!.
А, честито и добре дошла! Аз още се боря с бълхарниците при свеки ooooh! Ега ти напастта и чудото! Що химикали изпръсках, що чистене му хвърлих... комшиите решиха, че правя намеци дебели колкото леха на свеки, че не си е  почистила къщата преди да тръгне... Laughing
Джулко, добре сте почистили и вие... пА само точките Фанах Mr. Green Ама кат се видим ще го нищим Hug
Даааа, и мойто синЕ хареса "Под игото".
Стефче, много си права! Да вземат и под друг ъгъл да погледнат на това произведение! Много по-интересно би им било на децата, а ако и даскала е свЕт наЙш ли какъв купон би бил един час по Литература Party Може да почнат и с желание да ходят на училище Laughing

# 496
Стефче, много си права! Да вземат и под друг ъгъл да погледнат на това произведение! Много по-интересно би им било на децата, а ако и даскала е свЕт наЙш ли какъв купон би бил един час по Литература Party Може да почнат и с желание да ходят на училище Laughing

АбсолУтно съм на тва мнение Peace

Абе, да ви се оплача, целия ни апартамент е нападнат от мравки  ooooh!.
Споко де там дето има мравки има много пари Crazy
А сега здрастии добре дошла. ВърнАхте се па у действителността Mr. Green

Ходих до Метро и накупих разни неща на Мишо и Кали за у-ще. Сега има промоции некви и стана без да съм го планувала. Отидох за стирка.......... Blush

# 497
  • Пловдив
Пуснали ли са промоциите за училище в Метро вече? Не знаех..
И ние от там пазаруваме и тряя да ходим за тетрадки и т.н.

Стеф, браво за коментарите към "Под игото"! Така представени нещата придобиват друг вид и всяко дете би се навило да я прочете.  Mr. Green

# 498
Бенджи има вече - да, ама може и да има септември нещо др. Аз съвсем неумишлено накупих........виж в брошурите на Метро или от нета за да не се разкарваш само.

Иначе турих някоя и др снимка от вчера.

# 499
Рейчо, аз ги гледАх. Много си красива. Уау!!!

# 500
      Честит рожден ден на Страхотна и Анни! Да сте живи и здрави, момичета, много щастливи и обичани   bouquet!

мерси за поздрава.......................е отдавна не съм се включвала,че то този сезон си е направо само за скитане и забавления................все пак е нашият сезон Wink...............то морета,почивки................РД празнувах на Чифлика и съм доволна.............така да се каже избягах от глутницата,защото един спокоен уикенд със семейството се оказа по-привлекаталено нещо отколкото празник на ресторант с приятели....................излишна грандомания,не че не е в стила на ЛЪвоВете Grinning

# 501
Аnni, здрасти. Гледам те от одеве, че си на клончето. Радваме се, че си била щастлива на рождения си ден независимо къде. Инак така ще ставаме все повече де - спокойствието ще ни става по-симпатично от дънданията.

# 502
  • Бургас
Само набързо да вметна за мравките - моите вкъщи ги изгоних с природни средства този път. Че ми беше писнало да се мотарингат все из къщи, а ако се случи да е паднало нещо на земята в кухнята без да го видим, сутрин да е почерняло и мърдащо отвсякъде Sick Та четох разни препоръки из нета и си спретнах едно спрейче от вода и етерични масла (мента и кедър) - хем мирише готско, хем не са разни пестициди, хем бубките изчезнаха (дали от спрея или им е станало топло... не се знае Mr. Green). Може да пробвате Peace

Да почерпя и аз с нещо тестеничко - първата ми питка:

И с отровните си нокти (да знаете какво ви очаква ако аз ще ви лакирам на някоя среща Mr. Green):

Реалния цвят е доооста по-отровнозелен, ама не ще да излезе. И на връхчетата се променя в синкаво, щото е модерен и се мени според температурата Crazy

Брадатке, колко съм ги облъчвала момичетата тука с The Gathering ....  Mr. Green. Инак и Tiamat са ми на сърце  Simple Smile.
Ти хубаво си ги облъчвала, ама барем малко поеха ли от нашата си музика Twisted Evil Че аз нарочно пуснах нещо по-лекинко и мелодично (за мен де) hahaha

Хубава вечер на всички - аз отивам да поиграя, докато дарлинга си изгледа мача Flutter

# 503
Брадатке, и ти ли имаш пакарна?
А така като те гледам сигурно се разписваш и в КМ при едни фенки на лаковете за нокти?  Wink Този цвят бай дъ уей наистина е един такъв като морски бриз.

# 504
  • София
Брадичке, тъкмо прочетох по диагонал, че мравките бягали от ментовото масло, та ще се възползвам от тази рецепта. Само дето не се сещам къде да търся етерични масла  newsm78. Ще взема да питам в нашата аптека.

Мммм, харесаха ми ноктаците! И питката си я бива!

# 505
Брадатке, с тая пита по това време #Crazy....направо си е криминално престъпление да ни я показваш Crazy. Виждам се утре как правя и аз ooooh!....
Лака - трепач Peace. Жалко, че не се е хванал добре цвета от фотото, но пък ти така образно разказваш Blush....

Вени, уелкъм Hug!
Мравките да ви кажа как ги моря Embarassed. Мета ги с метлата, и после в банята ги щавя с вряла вода newsm43

Стеф, ще ме накараш да прочета наново Под игото след........не знам колко много години, и да я преоткрия Crazy.

Норче, отивам да те видя колко си хубава Flutter.

# 506
  • Бургас
 bowuu bowuu bowuu Мда, и пекарна си имам, и в КМ сектанствам в темите за ноктите Crazy Цветът наживо е всъщност такъв:

А питката не стана особено добре, ама тепърва ще се уча (като съм на кеф) - важното е, че на конци и много вкусничка Flutter

Етеричните масла - от аптеката и имат доста приложения. А и не е толкова трудоемко като метенето и попарването  smile3534

Изчезвам вече Heart Eyes

# 507
Стеф, благодаря  Embarassed

Аз никога не съм се лакирвала с такъв цвят ........ Брадатке като се видим , ще ме лакираш, нали? Flutter
Това да не е питката Паркър? Crazy Многоооооо вкусно изглежда.

Пол айде 22ч дойде ела се вестни най - накрая  Joy

ППС ааааааааааа Полчо ти вече си тук и драскаш.............

# 508
....ППС ааааааааааа Полчо ти вече си тук и драскаш.............

Нъл знайш кога идвам Crazy.
Коментирах bowuu.
Ама много хубави снимките, браво! Hug

Брадатке, де ша ходиш сега Crazy? Стой тук, я виж как хубаво си лафим. Flutter

# 509
  • София
Иха, Реа, страхотно елегантна си била на кръщенето! Много ми хареса! И как само си подбрала роклята и обиците, браво  Peace.

Аз съм голяма патка! Чак днес видях, и то в пощата си, че сте ми писали и във ФБ  Blush. Благодаря ви, все едно пак имам рожден ден  Laughing. Така и не придобих навих да влизам във фейса редовно, а глупавия аутлуук е третирал съобщенията като джънк мейл и ги е препратил в друга кутия, а не във входящата ми.

Общи условия

Активация на акаунт