Зная, че е така във Велинград. Между другото в детските ми спомени до към осемнайсетгодишна, градът беше доста по-добро място за живеене отколкото е сега. Имаше например три кина + едно лятно, няколко библиотеки, театър. За сравнение днес няма нито едно. Живеехме съвсем градски начин на живот, а сега с промените хората обедняха и затъват в мизерно съществуване. Хотели, хотели, но тях си ги имаше и някога като бази, само дето в днешно време ги купиха, наляха пари в тях и ги нарекоха именно "хотели". Преди им се казваше "почивни станции" и санаториуми, а на СПА-то му се викаше водолечение.
. Малко са новопостроените. Един от тях е този, за който питаше Реа преди - Свети Спас
Жалко, но факт. Абе имаше много уредени неща по тоталитаризма. Сега заводите са затворени и направо не ми е ясно с какво се препитават хората там. Хотелите не могат да дадат работа на всички. Пък и не на всеки му се работи като камериерка.
. Как да е, жалко за градчето.
!
Тедко да сте живи и здрави. 
Подаряват се текстил и скъпи кожи

А за преживяното направо нямам думи
, а с такъв мерак тръгнахте...........е вече ще си имате едно на ум 

, отивам да търся рецепта.
Май взаимно кожа ще си подаряваме
Честитка и от мен 
(нещо от морето май ще да е
)
: http://www.youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA
Ама пък аз с кеф си изслушах поздрава (слушала съм тази песен 25 пъти последователно един след друг и така и не ми омръзна, но милото се прибра и след третия път, дето я чу, издивя
. Тогава тя каза, че хвърля по едно око, но не е в настроение да пише, а и им предстоеше почивка - може да не са се върнали още.
. Препоръчани теми