Отговори
# 570
Да ти кажа бях приятно изненадана от добрата пътна настилка, мъжа ми само се тюхкаше и вайкаше че не сме тръгнали с мотора, пък и преди това минахме покрай мото събора в Търново та щеше да получи сърце-туп при вида на събратята яхнали машините, ама с мотора мен щяха да ме свалят на стойка за такъв дълъг път

# 571
Кипре, няма защо да се извиняваш.  Hug Зная, че е така във Велинград. Между другото в детските ми спомени до към осемнайсетгодишна, градът беше доста по-добро място за живеене отколкото е сега. Имаше например три кина + едно лятно, няколко библиотеки, театър. За сравнение днес няма нито едно. Живеехме съвсем градски начин на живот, а сега с промените хората обедняха и затъват в мизерно съществуване. Хотели, хотели, но тях си ги имаше и някога като бази, само дето в днешно време ги купиха, наляха пари в тях и ги нарекоха именно "хотели". Преди им се казваше "почивни станции" и санаториуми, а на СПА-то му се викаше водолечение.  Wink . Малко са новопостроените. Един от тях е този, за който питаше Реа преди - Свети Спас
Собственост са на софиянци и приходите им вървят за техния си джоб, а не да се пооправя града. Така си е и редно де.  Peace Жалко, но факт. Абе имаше много уредени неща по тоталитаризма. Сега заводите са затворени и направо не ми е ясно с какво се препитават хората там. Хотелите не могат да дадат работа на всички. Пък и не на всеки му се работи като камериерка.

Искам да ви питам за Хаяси обаче аз сега. Някой знае ли защо не пише. На почивка ли е? Много време я няма.

# 572
  • Пловдив
Точно това се чудихме, Стеф, къв го д*рвят младите хора, които живеят там. И се чудя още, кой умник го е измислил, че Велинград бил спа столица на Балканите  ooooh!. Как да е, жалко за градчето.

Иначе за Хаяс и аз се сещам, даже в събота като минахме покрай Цигов чарк се оглеждах дали няма да ги видя някъде.

# 573
Добър ден Hug!

ТЕДКО, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, МИЛА Hug! БЪДЕЖЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАЙТЕ СЕ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ БЕЗОБЛАЧНО НЕБЕ НАД СЕМЕЙНОТО ГНЕЗДО! smile3525

Кипре, направо ахнах Shocked! Добре, че сте се изнесли бързо от това ужасно място ooooh!.

# 574
Венчеееееее, гледам, че си на клона, та да питам - Кога ще се виждаме?  Mr. Green
Дано на Джули и е минало ухото, че и червенокоската спокойно да може да си каже тежката дума по въпроса!

# 575
  • Пловдив
Вени, аз малко като албански реотан реагирам, ама сега се замислих върху това, което си написала за съобщенията на темата - как така в пощата ти излизат? Не ползваш ли бутона горе "Нови отговори на моите публикации"?

# 576
  • София
Рени, вие уговаряри ли сте нещо конкретно? Нали за някоя вечер става въпрос? Аз днес изпратих малкия на вилата и тия дни съм ангажирана само през деня, така че кажете някоя вечер и да се видим, най-сетне  Sunglasses!
Кипре, не знам защо, но съм свикнала да си проверявам публикациите, когато ми дойде съобщение на мейла за нови отговори. Тоз бутон, за който пишеш, го ползвам, когато два-три часа не получа поща от бг-мамата  Mr. Green.

# 577
Добър ден  Hug

bouquet Тедко да сте живи и здрави.   bouquet
13-тата годишнина се води ДАНТЕЛЕНА  Crazy Подаряват се текстил и скъпи кожи  Mr. Green

що не пускаш картинки  hahaha Joy Wink Heart Eyes

Джу как е детенцето?

Аз бях мн доволна от миналогодишният си престой във Велинград, но съм напълно съгласна за града, че не се подържа  Peace А за преживяното направо нямам думи  #Cussing out , а с такъв мерак тръгнахте...........е вече ще си имате едно на ум Peace

Страхотна добре дошла.  Peace

Вени много сложно го правиш бе?  Mr. Green

# 578
  • София
Реа, не е сложно, защото ползвам програма за четене на пощата. Само цъкам на иконката и съм си в кутията (не е като да влизам интернет, да пиша юзър и парола, па да натискам вход), а и други програми може да нямам отворени, но пощата е, та за туй.

Мъжът ми иска да му направя пиле Жулиен  Shocked, с кисели краставички и не знам си какво още  ooooh!, отивам да търся рецепта.

# 579
Аууу, Рейски, дантелена викаш Thinking Май взаимно кожа ще си подаряваме Mr. Green
Хаяско вЕрно отдавна не се вясвала, дано да са добре Praynig
Вени, ти можеш ли да й звъннеш... да не я мислим Hug

# 580
Джулка още е с болки в ухото, отиваме на лекар, после ще пиша.

# 581
  • Бургас
Аууу, Рейски, дантелена викаш Thinking Май взаимно кожа ще си подаряваме Mr. Green
Амчи лошо ли ще ви е я hahaha Честитка и от мен  bouquet

Джулка още е с болки в ухото, отиваме на лекар, после ще пиша.
Дано не е нещо сериозно Praynig (нещо от морето май ще да е newsm78)

Брадатке, нищо не попиха, душо от наш'та музика  Mr. Green. Колко пъти съм им пускала Анеке... Обаче отдавна не съм ги поздравявала. Последно пущах ей това: http://www.youtube.com/watch?v=gEgXDhiayz4&feature=av2e , но съм сигурна, че са я забравили и за това, момичета, поздравявам ви отново с тази страхотна песен!
 Брадатке, за теб спешъл поздрав с едно друго любимо парче на любима група, с участието на любима певица  Joy : http://www.youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA
Пфу, мискинки такива Crossing Arms Ама пък аз с кеф си изслушах поздрава (слушала съм тази песен 25 пъти последователно един след друг и така и не ми омръзна, но милото се прибра и след третия път, дето я чу, издивя Mr. Green) - тенкю Hug

# 582
  • София
Тединко, аз й звънях преди десетина дни. Ама не ми е удобно пак да я притеснявам  Blush. Тогава тя каза, че хвърля по едно око, но не е в настроение да пише, а и им предстоеше почивка - може да не са се върнали още.

Джули, какво стана с прегледа? Мини да дадеш отчет как е положението.

Днес няма да правя пиле жулиен, отивам да готвя яйца по панагюрски, че мъжът ми ги обича много, а вие ме подсетихте. Само се чудя дали да ги правя във вода, както е оригиналната рецепта, или да ги изпържа  newsm78.

# 583
Да дам отчет - от морето е - вода в ухото.
Капки и топличко.

# 584
  • София
Значи ще се оправи  Hug! Предполагам, че не са излизали от водата. Толкова топла вода в морето никога не съм случвала  Shocked, влизаш да се разхладиш, ама не можеш, щото е почти толкова топло, колкото и на пясъка!

Общи условия

Активация на акаунт