Отговори
# 555
Оф, ами не знам newsm78. Но може и 3-4 да сложиш. И да легне на другото.

# 556
О.К., отивам.

# 557
Джули я боли ухо.
Идеи какво да капя?[/b]  Rolling Eyes

Нищо не капи. Едра сол, морска сол. Затопли с в една тенджерка колкото 3-4 шепи. Тя ще започне да пука. Сложи я в една кърпичка. Отначало няма да може да се докосне до ухото, защото ще пари. После постепенно долепяш до ухото. Държиш така. Без да слагаш нищо вътре в ухото. Просто държиш затоплената морска сол максимално близо до него.

Мен много често ме болят уши. Вервай ми като го направя така да постоя двайсетина минутки  и ми минава. (през това време ако изстине, наново я затопляш солта и пак слагаш в кърпичка до ухото)

# 558
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Джулка, как е детенце? Ухото мина ли й?
Говори й хубави неща, такива, които иска да чува.... Wink И са опитай да разбереш, какво не е искала да чуе....

# 559
Добро утро!
Това с морската сол е много ефикасно! Аз съм си направила такава торбичка, която зашивам и си я загрявам на котлона в едно тиганче. Лошото е, че през известно време трябва да се сменя солта и трябва да се прилага пак шев и кройка Laughing Майтапът настрана, така е по-удобно иначе гониш солта навсякъде Laughing Освен за олиото знам и за зехтин и печен лук. Лукът се запича на половинки разрязан и сокчето, което се отделя, се капе в ухото. Тъй, Джулке!
Аз днес шА ви почерпя за годишнината от сватбата ни... правим 13 години ooooh! Сякаш вчера беше... Whistling

# 560
Тедико, Честита 13-та годишнина от свадбата!
Желая ти и след три пъти по толкоз да е "Сякаш вчера беше"!

# 561
Теди, честита годишнина! Бъди щастлива!

Джули, дано ушенцето е минало  Hug

Мацкиии още не мога да се освестя след тая сватба. Глава тежи, не мисли.... иска почивка... ама няма.  Crazy Сега шефката я хвана летния вирус и ... няма как даже и отпуск да си взема. Умирам права. Дано не направя някоя глупост на работа, без даже и да разбера. ooooh!

# 562
Теди, честита годишнина. Пожелавам ви да се обичате и разбирате още дълги години.  bouquet  bouquet  bouquet

# 563
  • Пловдив
Честито, Теди   bouquet! Още сто години да празнувате, все така щастливи!

Рейче, ми кво да разправям. Толкова бях бясна от хотела, че писах в една друга тема. Ето линк, че да не се повтарям:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.msg16082497#msg16082497
Страшно много ме е яд, щото и ние сме много виновни - подлъгани от цената, и през ум не ни мина да погледнем категорията на хотела в сайта. Ако бяхме видели, че е 2 звезди, и през ум нямаше да ни мине да припарим  ooooh!.
Иначе случката има продължение - завърши със скандал между нас и управителя, който се държа изключително грубо и обидно - ама жив и здрав да е. Грабнахме си багажа и отидохме на Варвара, там има аквакомплекс с минерална вода и разликата между него и предишния е огромна. Снимките са от Варвара, сега ги качвам в албума.
Страшно много се разочаровах от Велинград (извинявам се на Стеф). Никакво развитие от преди 8 г., когато бяхме за няколко дни след сватбата. Имат няколко парка, които нямат плочки, пътеките са  някакъв прахуляк. В единият от парковете се разхождаха кокошки, езерото Клептуза е блатясало в частта, в която няма водни колела. Със зор намерихме читаво заведение за хранене, в което накрая ни сюрпризираха с 10% музикален фон върху сметката. Има и още, ама вече не ми се пише.

# 564
  • София
Добро утро  Hug! Пак не са ми идвали съобщения в пощата, че има нови отговори в темата и ще севръщам да ви дочитам Crossing Arms.

Теди, честита годишнина! Желая ви здраве, любов и мноооооого семеен уют   bouquet.

# 565
  • Пловдив
Теди, честита ви годишнина и от мен!   Живи, здрави и щастливи заедно още сто години!!!   bouquet

Кипре, ужас, бРе! Ей за тва не обичам да ходя по хотели! Предпочитам да си спя в моите завивки и чаршафи, в моята палатка... Mr. Green

# 566
Теди, честита годишнина   bouquet! Да сте живи и здрави и още мнооооооооого, много години да се обичате и разбирате   bouquet!

Лелеееееее, Кипре, напатили сте с тоя хотел! Да си призная и аз не гледам колко звезди са хотелите, но и рядко ходим на такива места. Предпочитам къщите за гости, защото там хората си знаят интереса, а на собствениците на големи хотели сякаш не им пука.
 Брадатке, нищо не попиха, душо от наш'та музика  Mr. Green. Колко пъти съм им пускала Анеке... Обаче отдавна не съм ги поздравявала. Последно пущах ей това: http://www.youtube.com/watch?v=gEgXDhiayz4&feature=av2e , но съм сигурна, че са я забравили и за това, момичета, поздравявам ви отново с тази страхотна песен!
 Брадатке, за теб спешъл поздрав с едно друго любимо парче на любима група, с участието на любима певица  Joy : http://www.youtube.com/watch?v=egK4GnkruYA
   Хубав ден, мачки прекрасни   bouquet!

# 567
Благодаря ви момичета! Hug Hug Hug
Кипре, баси! Кеф да му стане на човек...  #2gunfire

# 568
Влизам в нета едва сега и искам да благодаря сърдечно на всички за поздравите и пожеланията и също така да честитя празниците на другите лъвички на които на успях на време да честитя.
Точно на 21 август пропътувахме цяла България за да присъстваме на сватбата на една приятелка като казва цяла България верно си е така щото тръгнахме от Златоград и стигнахме в Главиница Силистренска област, та това ми е оправданието че не благодарих своевременно на поздравите ви. Ще опитам довечера да кача и снимки.

# 569
Страхотна, аз съм от Силистра и тоя път го изминаваме веднъж или два пъти в годината. Не е лесно Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт