Инак не знаех, че е пълнолуние. Не съм забелязала да ми влияе на съня. Най-много да спя по-неспокойно малко, но пак ще спя и хъркам като дъскорезница. 
Мойто винаги адски се разочарова от мен като заспя.
Брат ми и той е същият като мен. Снаха ми все до никое време будна гледа филми. Ама тя е учителка 1-3 клас. Верно трябва да се занимаваш с децата, но инак влезнеш ли в руслото, с месеци и години едно и също мелиш. А брат ми отива на работа и сяда пред компютър и се почва телефони звънят - тоя т'ва искал, онзи другото, фирми, глупости, германци, оферти.
И той едвам избутва до 10 буден. Ние сме семейство сънливци. В момента се опитвам да си спомня родителите ми дали са били така. Ама... бе така бяха и те. Трябва да се налея с около 3 кафета за деня, като едното в 6 вечерта от машина, за да изкарам белкем до 12. Това е - натежава си ми китарката рано като ходя на работа.Рейчо, Холмарк са много готини, да. Но в последната половин-една година ако включвам ТВ-то, то е само, за да гледам Нешънъл Джиографик. Или онова криминалното ""Закон и ред - умисъл за престъпление"
. Оная вечер като бях сама гледах два филма до 2.30 през нощта
. Отдавна си мечтаех да си легна в спалнята и да си гледам тв, при това усилен
.
. Независимо дали съм на работа, или не. Като ми се спи, ще спя
.
. Нали съм ви казвала, че мъжа ми много добре готви яйца
. Ако някой се сети, да пише
.
. Ако ще и на майтап да е, ама не оставяй нещата така. Ми за новата работа ни се хвалиш, едно друго, ааааа, не бива да четат некви там