Отговори
# 540
Рейчо, някакъв с Никълъс Кейдж - National Treasure 2-ра част. Не е нов. Изглеждаше даже занимателен. Ама.... smile3507 Инак не знаех, че е пълнолуние. Не съм забелязала да ми влияе на съня. Най-много да спя по-неспокойно малко, но пак ще спя и хъркам като дъскорезница. smile3524
Мойто винаги адски се разочарова от мен като заспя.
Брат ми и той е същият като мен. Снаха ми все до никое време будна гледа филми. Ама тя е учителка 1-3 клас. Верно трябва да се занимаваш с децата, но инак влезнеш ли в руслото, с месеци и години едно и също мелиш. А брат ми отива на работа и сяда пред компютър и се почва телефони звънят - тоя т'ва искал, онзи другото, фирми, глупости, германци, оферти.  ooooh! И той едвам избутва до 10 буден. Ние сме семейство сънливци. В момента се опитвам да си спомня родителите ми дали са били така. Ама... бе така бяха и те. Трябва да се налея с около 3 кафета за деня, като едното в 6 вечерта от машина, за да изкарам белкем до 12. Това е - натежава си ми китарката рано като ходя на работа.

Рейчо, Холмарк са много готини, да. Но в последната половин-една година ако включвам ТВ-то, то е само, за да гледам Нешънъл Джиографик. Или онова криминалното ""Закон и ред - умисъл за престъпление"

# 541
Холмарк си го Оважавам много Crazy. Оная вечер като бях сама гледах два филма до 2.30 през нощта bowuu. Отдавна си мечтаех да си легна в спалнята и да си гледам тв, при това усилен Crazy. А не ми се беше случвало от как бях бременна #Crazy.
Иначе аз на компа мога да стоя и до 3 часа, ама филм да гледам до това време, тц. Заспивам тоже Crazy. И през деня да е - пак така. Заспивам. И никой няма право да ми се сърди Naughty. Независимо дали съм на работа, или не. Като ми се спи, ще спя Close.
Вечеряхме палачинки Blush. Нали съм ви казвала, че мъжа ми много добре готви яйца Crazy. Може да ми предложите нещо друго освен бъркани, на очи, на омлет и на палачинки Thinking. Ако някой се сети, да пише Hug.

Бенджи, не е късно да вземеш отношение по въпроса за компа ти Peace. Ако ще и на майтап да е, ама не оставяй нещата така. Ми за новата работа ни се хвалиш, едно друго, ааааа, не бива да четат некви там Naughty.

# 542
ААААА Стеф и аз съм така, хич ме нема да съм от "будните". ЛЕгам и заспивам.................... обаче през деня не обичам да спя ( а много ми се доспива понякога около 14ч) щото ставам от съм звяр - гладен, лош и зъл  Twisted Evil

А па таа Полчо - пак мЪ изпревари бре  Crossing Arms Whistling

# 543
Аз пък много обичам да спя следобед Crazy.
Норче, ми изпреварих тА, спиш Crazy

# 544
То е хубаво, ама и аз ако се случи тавоз нящо събота или неделя, после като се събудя мога да изям света. Краката ми се подкосяват, гладна... изобщо не се чуствам отпочинала. Нужен ми е час, за да влезна в релси. Затова предпочитам към 2 или 3 следобед да ударя едно силно чисто кафенце, за да се освежа и да ми мине дрямка. Силите ми сякаш се удвояват. Стига само кафенцето да подейства.

# 545
Ако някой се сети, да пише Hug.

ВеднадЪ ще ти помогна : яйца по панагюрски, варени също Peace Подсети и за тези 2 варианта мъжО  Mr. Green

Сатанахме 3 дето харесват Hallmark  Peace Сега обаче минах на Нова, че рижият застаряващ с готините пози мъж трябва да го гледам с едно око  Joy  Flutter

Аз пък нямам в спалнята ТВ и сякаш неискам  Rolling Eyes

# 546
...Аз пък нямам в спалнята ТВ и сякаш неискам  Rolling Eyes

На нашия само му бърша праха ooooh!.

Яйца по панагюрски е вкусно, да, правих аз веднъж, ама забравих как Crazy. Виж - с варените ще се справи Wink  bouquet

# 547
Пол лесно е и чудестно ако обичате яйца.... Значи : наливаш в една тенджера вода и като заври чукаш яйцата в кипящата вода, после внимателно се изваждат и се поставят в чиния. Заливаш ги с кис. мляко + запръжка от червен пипер..........май така беше  newsm78

Боже да ви се оплача Нора пръцка  Rolling Eyes Mr. Green Направо не се търпи около нея  Mr. Green

# 548
Мерси, Норче, за рецептата Hug! Знам, че нещо с кисело мляко се правеше Crazy.

За пръцкането ти съчувствам ужасно ooooh!. Как вони като се сетя от пинчера, дето стоя вътре в къщи няколко месеца ooooh!.....Уф, не обичам животни вътре Confused...

# 549
  • Пловдив
За яйцата по панагюрски: киселото мляко и/или сиренето е отдолу, върху него се слагат яйцата и отгоре е заливката... Wink

# 550
За яйцата по панагюрски: киселото мляко и/или сиренето е отдолу, върху него се слагат яйцата и отгоре е заливката... Wink

Май тъй беше, мерси за поправката Бенджи.
Получи ли "онова"?

Пол, знам те, че не обичаш домашни любимци  Joy. То тук освен Гудзи която не е писала от месец, Стеф и Кипрето кой друг си има дом.  животинче.......... newsm78

# 551
  • Пловдив
Реа, всчко е ОК. Получих известието, днес забравих да мина, но утре шъ си ги взема... Peace

... То тук освен Гудзи която не е писала от месец, Стеф и Кипрето кой друг си има дом.  животинче.......... newsm78
Аз си имам трима: две деца и мъж... Mr. Green Други ми не требват... Laughing

Между другото, много обичам котки, но не смятам, че апартамент е най -подходящото място за животно...
А кучета не обичам, даже изпитвам панически страх от тях... ooooh!

# 552
Пол, знам те, че не обичаш домашни любимци  Joy. То тук освен Гудзи която не е писала от месец, Стеф и Кипрето кой друг си има дом.  животинче.......... newsm78

Как кой?
Аз!
Няколко.
И добър вечер.
Джули я боли ухо.
Идеи какво да капя?
  Rolling Eyes

# 553
Джулке, едно време ни капеха затоплено олио, но не знам в днешно време дали.....но пък ако няма какво друго, пробвай това.
Настинала ли е? Много е гадно да боли ухо Confused

# 554
Да, и аз имах някакъв такъв спомен.
О.К., сега ще пробвам.
По 1- 2 капки ли, Полче?

Общи условия

Активация на акаунт