Отговори
# 600
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 08:46 от Реа

# 601
  • Пловдив
Хахаха, аз знам, че ти имаш третокласничка, ма си викам "може нещо за подарък да е"  Laughing
Що не питаш в третокласната тема... Wink

# 602
Що не питаш в третокласната тема... Wink

Що, що............по същата причина като в пърокласната  Wink Mr. Green

# 603
Норче, къв Ларедут ooooh!. Досега кълцах картофи за мусака да си помогна за утре ooooh!. Ама добре, че си помагах с едно ренде, та стана сравнително бързо Whistling.
Значи секцийката пристигна Crazy. Айде честито  bouquet!

Кипре, ник'ва ориентация наникъде Close. Както вече писах - отщя ми се Tired. И въобще не ща да ходя никъде Tired.

Джулке, хванах пак многоточията, ама както разбирам, следваш план- графика Thinking. Което ме радва и дано е за добро Hug!

Стеф, тук съм Hug.
Да ви кажа не ща никой да преоткривам Rolling Eyes.

# 604
Джулке, хванах пак многоточията, ама както разбирам, следваш план- графика Thinking. Което ме радва и дано е за добро Hug!

Тцъ, не съвсем.
.......................................

Аз мусака готвих вчера, днес я доядохме.
Утре ш гу мисля кво шъ готвя.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 23:38 от Джуличка

# 605
Значи си решила да си прекършиш малко гордостта Thinking. Което ако е така, пак ме радва Hug. Но стига съм правила догадки Peace. Ти си умно пате Crazy Hug!

# 606
Абе, не знам, ама знам, че няколко думи могат както да те смачкат, така и да те вдигнат до небето.

А думите: "Първо, защото съм луд и второ, защото те обичам!" определено ме взривиха.  Heart Eyes

Тц, тц, тц....
Как безсрамно се хваля, ма като ми е кеф кво да правя, пък?

# 607
Абе, не знам, ама знам, че няколко думи могат както да те смачкат, така и да те вдигнат до небето.

А думите: "Първо, защото съм луд и второ, защото те обичам!" определено ме взривиха.  Heart Eyes

Тц, тц, тц....
Как безсрамно се хваля, ма като ми е кеф кво да правя, пък?

Hug

Не е безсрамно, хубаво е Hug! Радвам се за вас! Heart Eyes И стига сте го мислили, особено ти Wink

# 608
Добро утро   bouquet

Кафенце:

# 609
Добро утро и мерси за кафенцето Hug!

Досега готвих ooooh! .Такъв юруш направих от 6.30 сутринта ooooh!. Ама като искам да излизам, тъй Crazy.

# 610
  • Пловдив
Добро да е!  Heart Eyes

ДжулкаHug

Реа, не знам за третокласната тема, но в четвъртокласната не е така...там съм си записана и я следя...В първокласната се префърцунват и преиграват много... Mr. Green

# 611
  • Пловдив
Пък аз тая нощ сънувах, че Стеф ми е дошла на гости и ще я водя на кино  Crazy.

Джулс, много се радвам на вашата любов  Heart Eyes! Обичам хората да се обичат лудо  Hug.

Бре, зарежете ги тия в онази тема, дайте тук да си говорим за първолаците. Ето ние, например, вчера ходихме до Джъмбо да видим какво - що за училище. Имаше много тетрадки, но аз бях без списък и нищо не посмях да взема. Раниците не струват, несесерите - също. Последните по 30 лв. най-скъпите, вътре няма почти нищо  Rolling Eyes.

# 612
  • Пловдив
И ние ходихме в Джъмбо: тетрадките са скъпи, в сравнение с Метро, раниците не струват, май и раница ще взимам от Метро /миналата година габолските там бяха на много добри цени/  Wink

# 613
  • Пловдив
А, нищо чудно да са били скъпи тетрадките в Джъмбо. Аз като нямам база за сравнение...
А по колко вървят раниците в Метро?

# 614
  • Пловдив
Миналата година взехме на щерката на Габол от Касида /на главната до Сладоледената къща/ и имаше разлика със същата /същият модел на Габол/ в Метро от около 7-8лв., което на цена от около 38 -40лв. хич не е малък процент.. Mr. Green За тия 8лв. ще купя нещо друго, що да ги давам на търговеца... Wink

А тетрадките в Метро са по 10 или 12бр. и излизат много евтино, щото са на стек. Ма мен не ми пречи, че ще са с еднакви картинки....

Общи условия

Активация на акаунт