Отговори
# 615
За Метро понеже не помня кое  колко струва ( а нали взех доста неща в неделя ), но видях раниците и бяха около 35-40лв. и нагоре за който иска по скъпа раница. ХУбави бяха всички. Вижте брошурите в нета и ще се ориентирате най-добре.  Peace
Кипре там ще намериш "онези" подвързий дето ти ги бях споменала преди с лепките. Аз купих и сега съм спокойна, че миналата година около септември всичко беше свършило и голям зор да намеря. Н еправи грешка да купуваш с картинки и т.н. - съвет от мен, ама ако малката сладурка ( видях и снимката на басейна - голям бонбон  Heart Eyes) иска по - така купи , па за 2-ри клас ще минеш на безцветните, че е по - добре  Peace

Намам търпение да се прибера и да се заема със секцията  Rolling Eyes а съм на масаж тази вечер квото ще да става  Mr. Green

# 616
  • Пловдив
Значи и тази година цените на раниците там са добри. На Габол по книжарниците вече видях "новата" колекция: 48 -49лв.  Mr. Green

# 617
  • София
Значи, ако правилно ви разбирам, в Метро има раници на Габол! Хм, значи ще трябва да търся карта от някой, че ние нямаме.
Пък за подвързиите - не знам как, но три години не уцелих подвързия, която да съвпада добре с учебниците и тетрадките  ooooh!! Все са големи, следователно - нагъчкани, намачкани и на финала - скъсани. Майка ми довлече отнякъде едни цветни дебели листове, които хич не исках да взимам, но сега се сещам, че мога да ги използвам и да подвържа с тях учебниците.

# 618
  • Пловдив
Има, да.  Peace От там ще купуваме на малкия.

При щерката още от първи клас учителката държи учебниците и тетрадките да са подвързани само с найлонова подвързия...
Сега да видим, при малкия другата учителка кви изисквания ще има... Simple Smile

Ей, мнооо ученическа стана темата,бРе... Laughing

Само майки с ученици ли сме се събрали днес? Де са другите?

# 619
  • София
Бенджи, другите не се шашкат от наближаващия 15-ти септември  hahaha!
Аз карта за Метро нямам, но предишния път, когато взех една от приятели, за да пазарувам, имах достатъчно акъл да й препиша клиентския номер и сега успях да изтегля брошурата, наистина има доста неща!
Марти се издължи това лято и ще трябва да купувам анцузи. Но пък има два чисто нови панталона от миналата година - тогава му бяха малки, сега се надявам да ги "напълни" и поне това да не се налага да купувам. Ще му трябват нови маратонки и гуменки за салона.

# 620
Никога не съм купувала тетрадки от Метро Rolling Eyes. Ама ето сега може да си намеря повод да отида и да се разтуша с шопинг Twisted Evil. А анцузите какви са там? Цени?
Вени, с картата като вкараш номерата, и излиза всичко, така ли? newsm78

# 621
Вени, с картата като вкараш номерата, и излиза всичко, така ли? newsm78

Да  Peace и разглеждаш новите брошури.

Иначе анцузи за деца ли питаш, Пол?
Има хубави детски, юношески. Материята е като на адидаса от лъскавата ( на мен ми е любима )

# 622
Ще дрънна един телефон на мъжа ми за номера на картата и ще разгледам.
За Даянка питах. Ще и трябват поне два екипа ooooh!

# 623
Пол ако искаш ще ти пратя моят номер ?

# 624
Пол ако искаш ще ти пратя моят номер ?

Не, мерси Hug! Обадих се вече Peace.
Ще вляза сега да видя. Hug

# 625
Трябва да напишаш едно към едно номера с тиренцата да напишеш

# 626
  • София
Пол, Реа вече ти е обяснила  Peace. Иначе, аз изтеглих като ПДФ файл целия каталог, така че мога да ти го пратя или на някой друг, ако му е необходим  Hug.

# 627
Трябва да напишаш едно към едно номера с тиренцата да напишеш

Естествено, че първо опитах без тиренцата, ама не стана Crazy.
Влязох, видях някои неща. На Лото анцузите са скъпи, другите са на Даймънд, но пък такива големи номера дали ще има newsm78. Абе ще се ходи на място, то е ясно. Странното е, че като асортимент откъм екипи не е толкова богато, като да речем няколкото страници с лаптопи, компютри, флашки и подобни ooooh!....

Венче, не си прави труда Hug!

# 628
Вени, я понеже съм от по- мързеливичките, го прати на мен, моля те.

# 629
Пък аз тая нощ сънувах, че Стеф ми е дошла на гости и ще я водя на кино  Crazy.

tv   Ихааа. Кипре, добре че поне сънската съм сколасала да изгледам един филм, защото наяве напоследък все не мога. Заспивам. Не знам работата ли ми се е увеличила та се заморявам  Thinking или е от жегите, дето бяха... или просто от това, че скачам всеки ден в 6 часа, но напоследък съм си голям сънчо де.  newsm46

Общи условия

Активация на акаунт