Отговори
# 645
  • София
Ми Вени, май аз съм по-ентусиазирана от нея  hahaha. Тя има някаква много странна представа за училището, говори ми ги едни такива... Със сигурност ще е изненадана от реалността.
hahaha
И ние бяхме така! Аз - ентусиазирана, а Марти циврещ през целия ден, щото мислел, че в първи клас го оставяме в училището и го взимаме чак след абитуриентския бал  ooooh!, що рев изрева това дете  ooooh!! hahaha

Реа, и лимки те перат, и дъска ти хлопа, ша знайш  Joy  Hug!

# 646
Да се намъкна У първокласната тема Crazy.
Обаче ще замоля някой да ми каже сайт, където да си намаля без особени затруднения една снимка за аватар Embarassed. Онези от темата с указанията нещо ми играят номера напоследък Thinking

Норче, сглоби ли? И що вие сглобявате newsm78? Нещо съм пропуснала май...

Честити покупки на всички  bouquet!

# 647
Май се справих.....

# 648

Ще я видим ли?  Rolling Eyes

# 649
  • София
Мен не ме бива със снимките, намалявала съм си ги с Paint-a  Blush. Дано си успяла, Пол  Peace.

# 650
Луда станах ейййййй #Cussing out.

Смъквам снимките от фотоапарата на лаптопа. Оттам по скайп си ги пращам на компютъра. Оттам добре, че успях да си я намаля от същия, после намалена сега я връщам пак на лаптопа, че да мога да я кача в албум или бог знае къде и да си я турна за аватар най-после ooooh! ooooh! ooooh!

# 651
  • Бургас
 hahaha Техническа нация ейййй Mr. Green

# 652
hahaha Техническа нация ейййй Mr. Green

Какво приказваш ooooh!....Такава гимнастика правя Mr. Green....

# 653
  • Бургас
И що таквиз сложнотии правиш newsm78

И някой да даде акъл какво да направя с един маслен крем от половин пакетче масло, дето ми артиса от едни бисквитени пънчета Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=DvQ5o50CPxU поздравче Mr. Green

# 654
И що таквиз сложнотии правиш newsm78....

Щото от моя си комп не мога да качвам снимки незнайно защо #2gunfire

....И някой да даде акъл какво да направя с един маслен крем от половин пакетче масло, дето ми артиса от едни бисквитени пънчета Praynig...

Изяж го Mr. Green. Пък метни малко пънчета насам Flutter.

# 655
ОООО Пол таз китка от твоята градинка ли е ( саксийка ) ?

ЕЕЕЕ Брадатке ти си си виновна дето ти останала смес  hahaha

[Реа, и лимки те перат, и дъска ти хлопа, ша знайш  Joy  Hug!

Ама сега лапат всичките супа  Joy

# 656
От мойта я Crazy. Нъл съм градинарка ooooh!.

Ти пък кво се разготви посред нощите hahaha
После ще ми ривеш за килата Mr. Green

# 657
  • Бургас
А бе като станете 100 кила кат' кака си, тогваз ще видите hahaha

НИ щЪ да го ям - мааалко мазничко ми идва, пък остана щото плесках уж, плесках, 'ма то много бре - да им се и не видеше лъжливите рецепти Crossing Arms В друга тема казаха да го спретна на смес за гофрети, ама такива само съм яла и идея си нямам колко точно мляко, брашно и яйца да туря, че това ми казаха newsm78

Пол, по-рано от утре пънове не мятам - нъл знайш, че отлежаване им трябва Laughing Апропо, защо си намаляш снимките преди да ги качиш в сайт някакъв - те не си ли ги намалят сами, ако трябва Rolling Eyes Примерно в www.imageshack.us още като тръгнеш да качваш снимка, има опция да си я намалиш колкото искаш - така че може да качиш там намалена и после да си я смъкнеш мъничка. Пък има има и програмки за компче Peace

Луда, луда Реа, ама и на мен сега ми се припапа пилешка супичка

# 658
....Пол, по-рано от утре пънове не мятам - нъл знайш, че отлежаване им трябва Laughing ....

Ма, Ани, отде да знам Crazy? Не съм правила никога, а и не знам дали съм яла newsm78. Една снимка не кАчи да ги видим поне Crossing Arms....

.... Апропо, защо си намаляш снимките преди да ги качиш в сайт някакъв - те не си ли ги намалят сами, ако трябва Rolling Eyes Примерно в www.imageshack.us още като тръгнеш да качваш снимка, има опция да си я намалиш колкото искаш - така че може да качиш там намалена и после да си я смъкнеш мъничка. Пък има има и програмки за компче Peace....

Ко каза Crazy newsm78 #Crazy....
нИ ми усложнявай живота Crazy. Намалявам снимката, та да е намалена за аватар. Другото - не го разбраФ сИга, не ми се мисли хич Blush

# 659
  • Бургас
Не била яла... та туй е класически десерт от едно време (или аз съм толкова стара Crazy), който изглежда горе-долу така:

Бисквитки слепени с шипков мармалад като куличка, после намазани отвън с маслен крем и оваляни в орехчета - полученото рулце се мята в хладилника да омекнат бисквитките и да се стегне маслото, след което се реже по диагонал, за да стои на ивички (това на снимката е малко по-друго, ама това издирих - визията е такава). Утре като разрежа моето рулце, ще почерпя виртуално (ако има вид Blush).

Пък за снимките - ти си знаеш hahaha

Аз отивам да наням (днес съм решила да легна рано, а не като всеки ден/нощ след 2 и нещо Crazy) - сладки сънища

Общи условия

Активация на акаунт