Отговори
# 630
  • София
Джули, ей тук го качих http://dox.bg/files/dw?a=5d870746c1, изтегли го и го разгледай  Peace.

# 631
Мерси, Вени.  Hug

# 632
  • Пловдив
И аз се възползвах от каталога, мерси, Вени   bouquet.

Стеф, ми не помня дали отидохме, или не, май само щяхме да ходим  hahaha.

До сега бях с щерката на шопинг, направо слънчасахме в тая жега. Ама взех кецове, джапанки (за кой ли път тва лято, късат се на втората седмица  #Cussing out), пантофи, панталон и чорапи за нея, пък за мен - къса жилетка и една книга. Доволна съм  Party.

Рейче, честита секция!

# 633
  • София
Пък Марти кара с едни джапанки вече трета година  Shocked! Да не повярва човек! Като му ги купихме, му бяха малко големи, но пък ги износи като хората. Виж, маратонки купуваме поне по веднъж на месец, месец и нещо, щом почне учебната година и ритането по време на занималнята  ooooh!.
Мацо, честити покупки! Коя книга си купи?

# 634
  • Пловдив
"Къщата на духовете" на Исабел Алиенде.

Пък вие май наистина сте случили на джапанки  Peace. Хем нашите последно ги взех от Хиполенд, но явно китайците са завзели всички магазини.

# 635
  • София
Не съм чела нищо нейно, а ти си поредният познат човек, от който чувам за тази авторка. Ще взема да се поправя  Hug.

# 636
  • Пловдив
Toва е третата нейна книга, която взимам. Първо прочетох "Инес, моя душа", сега чета "Сборът на дните". Ела ми на гости и ще ти ги дам да ги прочетеш  Heart Eyes.

Редактирам се, всъщност, защото още една книга съм чела - "За любовта и сянката".

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 19:22 от Кипра Маца

# 637
  • София
Ооо, Кипре, благодаря, много си миличка  Heart Eyes!
Сега да питам кой каза за Метро? Искам да благодаря и на него, май бяха Бенджи и Реа Hug! Намерих карта и с милото се разходихме до там. За първи път, откакто са го отворили тоя магазин, правя успешни покупки  Mr. Green! Взех раница за Марти. Не на Габол, а на Diamond, защото имаше повече отделения, а той предпочита такива. Купих един стек от 10 обикновени тетрадки и един стек с 5 тетрадки със спирали, 10 блокчета № 4, моливи на Фабер кастел, а мъжът ми си взе много симпатични маратонки на Карра. Доволна съм от пазара  Flutter.

# 638
Кипре, Вени днес явно ви е ден на пазаруване. Честито  Hug

Оффф аз чак сега седнах на дупето си. То хойкане беше цял ден. Обаче да ви кажа една тайна. От както карам зелената барака за първи път я карам на автомивка  Embarassed Хич не съм маничака да блести от чистота. Мъжа ми няколко пъти на работа е пусакл тарастрийката и така, ама не е карана на АВТОМИВКА. За сега само от вън я измиха  Joy за цели 5лв  Joy утре ще взема да се престраша и вътре  smile3502. Истината , че при мисълта, че ще стоя на кафе в автомивката и да гледам и чакам да я измиват и ме хващат лудите. Оня ден откриха почти до нас автомивка сега ще съм им фенка, мани друго ами ми казаха , че няма да я таксуват за джип  smile3532, а за лека кола и така за вън и вътре - 8,00лв  Joy
Общо взето я измих заради сестра ми, че ще мърдаме много с колата др седмица и да не ме е срам, че ще я возя в мръсна таратайка  Mr. Green

Мале колко написах...........сори ама няма да го трия  smile3534

# 639
  • София
Реаhahaha, опасна си! И аз мия моята кола много рядко  Blush, ама при нас почти навсякъде миенето е около 12 лева и нагоре  Shocked!
А, Реа, гледах подвързиите с лепка, ама не купих, че много сложно се "монтират" на учебниците  hahaha hahaha hahaha!

# 640
  • Пловдив
Браво за успешните покупки! Ние посещаваме Метро поне веднъж в месеца, предимно за козметика и препарати разни. А, и вино си купуваме оттам.

Абе сега се сетих нещо, на първия учебен ден трябва ли с раницата да ходи? Май тогава раздават учебници  newsm78.

Рейче, споко, душа. И ние докато се наканим да измием таратайката  Whistling... Ми отгоре на всичкото, последния път (мин. ден) на капака и лъснаха едни бели петънца, дето явно боята е отишла. По-добре да си стои мръсна  Crossing Arms.

Вени, за книгите сериозно - ако имате път към Пловдив, свиркай!

# 641
  • София
Абе сега се сетих нещо, на първия учебен ден трябва ли с раницата да ходи? Май тогава раздават учебници  newsm78.
Нека си вземе раничката, детето. На първия учебен ден на Марти, г-жата беше подготвила комплектите учебници опаковани с панделка и картичка за всяко дете, беше много мило  Heart Eyes. А ако не, най-много ти да я разнасяш  Mr. Green. Кипре, а тя очаква ли с нетърпение училището, или не е ентусиазирана?

# 642
Кипре , задължително взимаш раницата, че ще я напълнят зверси много и после ти ще я носиш  Mr. Green
И на мен тъй ми се получи на колата: излязаха разни неща дато незнам от де са, не помня да съм я одирала на няколко места  smile3506  newsm78

Вени, душо шъ тъ убирам бре, как така няма да се справишж Shocked, щом можеш Добруджанки да правиш, значи няма да имаш никъв проблем с едни подвързий  Hug Joy

# 643
  • Пловдив
Ми Вени, май аз съм по-ентусиазирана от нея  hahaha. Тя има някаква много странна представа за училището, говори ми ги едни такива... Със сигурност ще е изненадана от реалността.

# 644
Перат ме лимките вече съм убедена на 100% - правя пилешка супа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт