Отговори
# 75
  • София
Вени, мерси, душко Hug, ся отивам да търся тЪз тема и да видя за кво става въпрос.
Намерих я, пиле  Hug! Ето я, давам линк към страницата със снимките от несебърското хотелче http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510028.180, ама врътни и прегледай и другите страници, защото доста се коментираха местенца в Несебър и Равда  Peace.

# 76
Полке, то и аз шъ почвам работа, ма лятото си е лято, моренцето си е моренце.  Mr. Green

Вени, намерих си я аз, даже четох малко.
Намерих и снимките, за които казваш, ама 300 метра до плажа са ми много.  ooooh!
Първо, че аз не мога да ходя много пеша в жегата, второ, че с толкова дечурлига и багаж... нЕма как да стане.
Но нищо де, ще чета още.
  Peace

# 77
Джулке, тъй - лято, море, ама при мен вече става друга работата. Ще имам право на десетина дни отпуска лятото и знайш ли как ще мога да се организирам с някой тогаз - хич Close. Аз сега не мога, че съм фрий отвсякъде ooooh!

Май шА замеся нещо Rolling Eyes

# 78
В Несебър никога повече няма да отида. Такъв фраш беше преди повече от 5 години, не вярвам да е станало по-добре. Поморие е по-добре, но е скъпо и там. Миналата година наехме апартамент за 80лв в новия град, но беше мизерия. Хубавият плаж беше на сума ти път от апартамента, при все че той си беше на самата крайбрежна улица. Цените в магазините няма да ги коментирам. Добре, че на плажа намерихме едно сносно кръчме, в което да готвят добре. И в двете градчета е шумно и до късни доби се чува дива чалга. Комари има в изобилие.
За Черноморец чувам хубави неща, но никога не сме ходили. Имало евтини квартири и някакъв много хубав плаж. Шкорпиловци също е супер, но то е по на север. Както и да е. Аз не съм критерий, щото много мразя шумни места и гъчканица. Никога не бих отишла отново на почивка в по-голям град или курорт край морето.
Айде, изказах се. Отивам да си вида децата, щото се караха преди малко, пищяха и изядоха по един шамар по дупетата. Сега са наказани в стаята си и мълчат  Twisted Evil.

# 79
Ние последно като ходихме на ПОморие, бях бременна с Малчо.
Намерихме квартира в четвъртата или петата къща от плажа.
Цената беше 10 лева на легло, стаите бяха наскоро ремонтирани и много чисти.
Бяхме доволни и от крайбрежните заведения, които ни бяха на една крачка - там обядвахме и вечеряхме.
И ни беше много спокойно, не знам вие къде сте били, та е било лудница.  Thinking
Бе, то се е видяло - ще ми е напрежение до последно.
Ма после па, като се излегна на плажа и няма да мисля за нищо.
  Mr. Green

# 80
  • Пловдив
РенкаPeace
И аз така...

Иначе тихо и спокойно е на север: Обзор, Бяла, Шкорпиловци, Шабла, Крапец, Дуранкулак...

На юг може би само Китен, макар че и там е лудница...

# 81
Добър ден лъвички  Hug
Честит рожден ден на рожденничката днес! Да е здрава и много щастлива!   bouquet
Приятна почивка на Реа! Дано се върне доволна!!
Гледам, че вие обсъждате курорти, та да ви кажа и аз. От 14 до 18 юли САМО бяхме с дъщерята в Балчик. И аз като Стеф съм малко притензия, но тоя път всичко ми хареса , жалко че беше толкова малко. Поначало северното черноморие ми по-харесва, та затова.
Хубав и спокоен ден на всички лъвички!

# 82
Джулс, събра ли багажа?
Пол, спиш ли? Аз тъкмо полегнах и Калоян се събуди.  Twisted Evil
Кипре, що не се вясваш напоследък?
Аз като някой партиен секретар, я всички тука на отчет.   ruporuu

# 83
  • Пловдив
Много работа, Камче. Да им се не надяваш на тия хора, вместо на море да ходят, ме тормозят с работа  Sad. Пък и проблеми създават, отгоре на всичкото. Та затова не пиша много.

# 84
Джулс, събра ли багажа?
.................
Аз като някой партиен секретар, я всички тука на отчет. ruporuu

Тъй вярно!
Събрах всичко, макар и със зор.
За сега се очертава да си пътувам сама с децата.
Може и да ми е малко трудничко, до сега само веднъж съм била сама с тримата, за три дни, но се справихме идеално.
Е, тогава си бях с колата, а сега не, ама.....
Бе тя не ми трябва, за кво ми е?!
Нали?  Grinning
Дано всичко е О.К.
В крайна сметка, не ми дреме за нищо друго, шъ знаете.
Реших - майната му на всичко, аз отивам да си заведа децата на море и да си почина, не да си тровя нервите!  Crossing Arms
Рапорт даден, другарко партийна секретарка, Ками!
 hahaha Joy

# 85
Рапорт даден, другарко партийна секретарка, Ками! [/b]  hahaha Joy
А така, сега вече мога да отида да си прибера прането.  bowuu

# 86
Ками, прескочи после събери и моето, молям ти се, значи  Mr. Green И пусни другОтО пералня, че да е свършила като се прибера  Laughing

# 87
И моята завивка е почти изсъхнала, само в двете крайчета има малко влажно, но аз я преместих на другия балкон, дето сега грее слънце, та до един час (максимум) ще е О.К. и вече спокойно мога да седна и да пийна едно следобедно кафе.  Wink

# 88
Ками, прескочи после събери и моето, молям ти се, значи  Mr. Green И пусни другОтО пералня, че да е свършила като се прибера  Laughing
Ми ще прескоча, има няма 80-90км., ама докато отида ти ще си се прибрала най вероятно.  Joy

# 89
Ми ще прескоча, има няма 80-90км., ама докато отида ти ще си се прибрала най вероятно.  Joy

Обещавам най-тържествено да не се прибирам, докато не ми прибереш прането  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт