Спах. Станах. Правих мързелуво хачапури. Хапнах. сега ще вляза да си взема душ и се надявам да излезем за по един сладолед по-после
.Рапорт даден!
! И ти ще ни липсваш..., но пък няма да ми треперят гащите няколко дни за правописни грешки
!
!
Беше ми добре 2 години и нещо сама в стая. Сега малко докато свикна, че трябва да се съобраявам... 
Но не защото сумата е добра. Аз все още не знам сума. Просто обичам когато някой ми помогне да довърша нещата. Братовчедът на моя успя. Инак се бях заорала малко.
. Аз едвам ще дочакам края на този месец, че може да отиде и началото на следващия и нямам търпение вече за порт мантото
. Не че имаме парите
.
. Малко сополив, даже днес леко се закашля, но засега съм го оставила да се справя сам с настинката си. Даже капки не му капя. Дано не ме изненада неприятно баш за почивните дни
.
. Влиза през едната врата, излиза от другата
. Така хубаво се попоти, обаче съм доволна, че изпи една кутийка сок. Голям проблем ми е, че не поема никакви течности и не пикае хич
. Аз едвам ще дочакам края на този месец, че може да отиде и началото на следващия и нямам търпение вече за порт мантото
. Не че имаме парите
.
Много си си права ти. Това ми напомня малко за един прехвален фризьор в Пловдив. Отидох един ден с моя приятелка при него. Тя да се подстригва. Аз само си стоях отстрани. И тоя по едно време ми казва "А ти само седни и ме остави да поработя над теб". Кавам си на акъла пък аз: "Да бе, да. Да ме направиш като грмнал бойлер" 
Препоръчани теми