Отговори
# 90
Айде и аз на отчет, другарко партийна секретарко Кам!
Спах. Станах. Правих мързелуво хачапури. Хапнах. сега ще вляза да си взема душ и се надявам да излезем за по един сладолед по-после Blush.
Рапорт даден!

# 91
Момичета, понеже не знам дали ще успея по- късно да пиша, за сега ви казвам чао.
Няма да взимам лаптопа, така че няма да има от къде да ви пиша.
Да си мислите за мен, да не ме забравите, ей!
Целувки на всички, много си ви обичам и ще ми липсвате!

Heart Eyes Hug Hug Hug

# 92
  • София
Джули, спокойна почивка! Да слушаш децата, да бройкаш спасители и да папкаш  Wink!  И ти ще ни липсваш..., но пък няма да ми треперят гащите няколко дни за правописни грешки  Joy Hug!
Пол, снимах си ноктите на ръцете и краката специално за теб, от тази снимка нататък http://www.album.bg/lionsgate/images/24603254/138406/.

# 93
Джулс, приятен път и много по приятна почивка.  Hug

.... но пък няма да ми треперят гащите няколко дни за правописни грешки  Joy Hug!
Joy Joy Joy

# 94
Изпуснах Джулка Embarassed.
Дано да пътуват спокойно и да си изкарат чудесна почивка Hug!

Вени, много харесвам френски маникюр, а да съм си правила веднъж преди много години newsm78. Много стилно стои, а ръцете ти са невероятно красиви  bouquet!

# 95
Джулката тръгнА ли? Хайде тогава лек път и от мен. Е, как ще те забравим, бе Джулко!

И исках да кажа Добър вечер де.

Вени, и аз да похваля френския маникюр на краката. Това е единственото, за което ползвам лаковете за нокти. Виж ръцете си ги предпочитам просто изрязани докрай почти само с гланц. Че и гланц рядко слагам. Нооо копитцата са ми винаги така.

Да кажа само за мене днеска, че като отидох на работата се оказа, че вече ме бяха преместили в новата стая. Уф, не знам. Не можеше ли да сме търговски отдел без да се местим?  newsm78 Беше ми добре 2 години и нещо сама в стая. Сега малко докато свикна, че трябва да се съобраявам... Thinking

Полинко, не скица няма какво да показвам. Те са работни скици. Ще ви покажа след 2 месеца направо "преди" и "сега". Казвам два месеца, защото няма да искам експресна поръчка. За да мога и да сбера всичката сума в случай, че излезне по-соленко от очакваното. А и през това време на моя майка му иска да шлайфаме паркета. Ще видим. А аз съм склонна засега дори само нови мебели. Стени, паркети... няма да мога финансово. А и ако ще е гарга да е рошава. Та ако ще се занимаваме със стени предпочитам да е основно. Да свалим тапетите. Но това си е много играчка. Ще успея да го направя уютно и без да е чак толкова генерален ремонтът.
А казваш звуча доволно... Ми май да.  Blush Но не защото сумата е добра. Аз все още не знам сума. Просто обичам когато някой ми помогне да довърша нещата. Братовчедът на моя успя. Инак се бях заорала малко.

Ками, аз днес не можах да се отчета, но имах доста работа.

# 96
Стеф, в къщи в някои от стаите сме с паркет. Не някакъв скъп, стар е, даже представлява просто дъски, обаче ги циклихме през изминалите години поетапно и става супер. Като нов паркет светва.
Чудя ти се как ще имаш търпение да чакаш два месеца #Crazy. Аз едвам ще дочакам края на този месец, че може да отиде и началото на следващия и нямам търпение вече за порт мантото Crazy. Не че имаме парите ooooh!.

# 97
  • София
Мерси, Поли и Стефи! Сестра ми все ми се смее, че въртя суча, но най-често я карам да ми направи един обикновен френски маникюр, при това на къси нокти  Mr. Green.
Поли, сетила съм се от одеве да те питам Ник оправи ли се? Нали нещо не беше добре тия дни.
Стефи, добре правиш, че не бързаш. Наистина ще можеш да прецениш, ако изскочи нещо повече от предвиденото. Пък ако сколасаш за стени и под - още по-добре, ако не - следващия път. Но Пол е права, цикления паркет така освежава помещението! Сестра ми се беше засилила да сваля паркета и да слага ламинат, добре че не го направи! Изцикли го и стана бижу!

# 98
Вени, добре е Ник, пушка Crazy. Малко сополив, даже днес леко се закашля, но засега съм го оставила да се справя сам с настинката си. Даже капки не му капя. Дано не ме изненада неприятно баш за почивните дни Praynig.
Тази вечер ходихме на една бензиностанция ОМВ да потича малко, а ние да хапнем сладолед. Нямат чет обиколките, които направи на обекта ooooh!. Влиза през едната врата, излиза от другата hahaha. Така хубаво се попоти, обаче съм доволна, че изпи една кутийка сок. Голям проблем ми е, че не поема никакви течности и не пикае хич Rolling Eyes.

# 99
  • София
Охо, щом се е разтичал, значи е добре! Сигурно е било нещо временно, не вярвам да ти направи номер за уикенда... не, че децата не се тръшват винаги в петък вечер  Crazy!

# 100
А, той не е спирал да тича. Освен сополите, нищо друго му няма, шен си е. Иначе за петък вечер и болести - да, неписан закон е ooooh!

# 101
Стеф, в къщи в някои от стаите сме с паркет. Не някакъв скъп, стар е, даже представлява просто дъски, обаче ги циклихме през изминалите години поетапно и става супер. Като нов паркет светва.
Чудя ти се как ще имаш търпение да чакаш два месеца #Crazy. Аз едвам ще дочакам края на този месец, че може да отиде и началото на следващия и нямам търпение вече за порт мантото Crazy. Не че имаме парите ooooh!.

Знам, Полинко, но всичко е заради сумата, която ще е необходима. Знаеш, че обикновено вземат 30-50% авансово и при завършването останалата сума. Аз в момента за аванс горе-долу имам, но зависи каква ще е крайната цена. И ако колкото повече забързам, толкова по-скоро ще трябва да дам остатъка от сумата.
Инак за паркета знам. В къщата ни във Велинград сме с дюшеме. Обожавам стари паркети и дюшемета. Добре изциклени. Сегашните ламинати са хубави като са новички, стоят чистичко спретнатко, но... според мен някак пластмасово.
Аз също искам да имам всичката сума, за да я тръсна и да тропна на масата, че искам нещата след две седмици, ама няма.

Вени, сестра ти защото иска да има територия, за да се разгръщат там маникюристите. Но икак класиката при френския маникюр е точно на къс нокът. Кой каквото ще да ми разправя. Peace Много си си права ти. Това ми напомня малко за един прехвален фризьор в Пловдив. Отидох един ден с моя приятелка при него. Тя да се подстригва. Аз само си стоях отстрани. И тоя по едно време ми казва "А ти само седни и ме остави да поработя над теб". Кавам си на акъла пък аз: "Да бе, да. Да ме направиш като грмнал бойлер"

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 23:00 от Stefka.b.k

# 102

Добро утро, момичета!

Ставайте, че ей Джулс сложила кафето  Mr. Green Джулс, изпуснАх те, но да си изкарате страхотно!  Hug

# 103
Добро утро Hug!

Вийче, снощи май пак влиза от GSM-то Mr. Green. май те скивАх Flutter.
Аз пълня басейна да се поохладим малко с децата sweating

# 104
ХвАнА ме, Пол  Whistling

Днес едни познати тръгнаха към морето за 1 ден и искаха да вземат Гери с тях. Отначало се съгласих, но после като чух какви са прогнозите за Т през деня и като знам, че вчера едва се дишаше - достраша ме  Confused Като знам, че за секунда не сяда на сянка.... За компенсация ще я заведа довечера преди тренировката на басейн.

Чакам и Рени да се обади, да се видим Flutter

Общи условия

Активация на акаунт