Отговори
# 660
Чи аз туй го знам като сладък салам Crazy. К'ви пънчета, к'ви пет лева Mr. Green.
Както и да е. Важното е, че ми се прияде зверски ooooh!

Лека нощ от мен Hug!

# 661
Баси, нЕмам ни НЕТ, ни ТВ, напрао шсъ отстрелям с нЕкой голЕм калибър.
Били изпорезАли нЕкви кабеляци, кога ли шги опраят?!  Crossing Arms
Ся ловя тука нЕкъв контрабанден НЕТ, ма май нЕма да го бъде, че мноу бавен и ме дразни.
Гледам, че пънове сте правили, а па аз спретнАх една бисквитена торта, че на Марчело, миличкия му се е дояла от вчера, а майка му си питА ушите да я напраИ, та днес ме Фана срам и му я напраИх на дИтетУ.
Айде, ку мога да съ включа после, шъ пиша пак, ку не - гат имам НЕТ.
  Crossing Arms

# 662
  • Бургас
Мога ли аз като Полина да ревна - що няма снимкиии Mr. Green Успех с нета - на мен един път три пъти ми рязаха кабела за една седмица, а без нет не мога да дишам Embarassed

Чи аз туй го знам като сладък салам Crazy. К'ви пънчета, к'ви пет лева Mr. Green.
Както и да е. Важното е, че ми се прияде зверски ooooh!

Лека нощ от мен Hug!
Сладкият салам е от наронено като тесто и омесено всичко заедно, моля, моля Naughty

Пък влязох пак само да се оплача, че имах един малък хлебар, който гоних с чехъла и се разсъних Crossing Arms Май не съм пръскала скоро или е взела да им харесва ментичката на гадовете ooooh! Сега ще чета за назидание (поне съм се заредила с леки четива за приспиване) hahaha

# 663
Добро утро Hug!

Сипете си кафето, а от мен - хороскопа Wink.

ЗОДИЯ ЛЪВ - 26 АВГУСТ

Доста напрегнат ден. Изненадите ще валят, а вие в повечето ситуации ще се държите неадекватно. Хубаво поне, че нещата ще завършат добре за вас.

# 664
ДобрЮтро.

Полинко, ам хубава работа значи - целото ден да разбирам ще има работа като за трима и демек нема си я свършим, щот' ще сме неадекватни... Ми хубаво, стискаме палци началството барем да не разбере, че сме се отвеяли. Явно ще сме заети с мечти.
Аз напримерки за мебелите. На Реа, доколкото разбрах, секцийката май пристигнала, а? А аз вчера се договарях с майстора. Последно 1200 лева ще ми дойде хавата с шкафчетата. Ама в тия пари влиза подматрачната рамка. Което си не е майтап работа, защото и тя самата е къдЕ 120-130 лева. След 6 дена ще му дам капаро. Малеее  ooooh! на моменти си мисля... пари нямаме, моят не работи, аз мебелчета ще правя... няма да имам два месеца кинти да се усмихна. Rolling Eyes

Джуличко, много ми сЪ Аресваш в настроението тия дни, даммм. Усещам те аз.

Брадатка, ти май ще станеш второто големо мастер готвач в темата, а? Гледам питки правиш, всичко...

Пожелавам ви хубав ден.   bouquet Ще мина довечера. Ох, а днес все още е четвъртък. Не знам що се бях настроила, че е петък. Thinking

# 665
  • Пловдив
Ох, Вени, Марти е такъв образ, много му се радвам  Laughing.

Аз пък да ви разправям. Реших, че е дошъл моментът за просветление на лапето относно птичките и пчеличките. Понеже тя досега знаеше, че бебе се прави със семенце, което таткото дава на майката с целувка през устата. За да и спестим шока, който съм сигурна, че ще преживее, ако някой в училище я светне, снощи с баща и я сгащихме и обяснихме истината. Самият разговор протече много смешно, тя в крайна сметка сама достигна до извода как става работата. Най-смешното обаче беше накрая, когато ме хвана за ръцете, погледна ме дяволито в очите и заговорнически каза: "Разкажи ми как мина секса при вас".

# 666
  • Пловдив
Кипре, ха ха ха.... Joy Joy Joy

Ето една книга, в която има описано всичко, и то много добре: Какво става с мен? Книга за всяко момиче

Щерка ми я има от първи клас, чела я е няколко пъти и сме коментирали по книгата, кво не й е ясно... Wink
Освен това, книжлето и е обиколило квартала... Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 10:52 от *Бенджи*

# 667
  • Бургас
И ся кво - похвали се книга за туй-онуй и темата опустя hahaha Я да ви прилъжа тук с една следобедна почерпка със снощните ми дънерчета;

Барем някой надуши и се завърти Mr. Green

И една идея за френски маникюр малко по-така (нъл някой го обичаше):

Снимките стават големи, като се цъкне върху тях Peace

# 668
Брадатке, аз го обичам ама едвам класически успявам да произведа на ноктите на краката си, какво остава за тези тънкописи....

Днес съм малко по-лежерна. И рекох да надникна тука. А то какво било - няма никой. А Полинко се появи.  Hug Я! И още двама освен мен се крият.

# 669
Мързи ме да пиша Rolling Eyes. Няма нищо ново покрай мен Thinking. Яде ми се сладко.
Брадатке, тез дънери ли е, к'во ли, не съм ги яла нивгиш Thinking. Предвид съставките си представям колко са вкусни Blush.
Пък с тоз мани- и педи- кюр Mr. Green само дразниш да знайш Crossing Arms

# 670
  • Бургас
Ааа, можело значи някой да се появи hahaha

Стеф, това конкретно не съм го правила аз, а маникюристката като компенсация за мъченията с педикюра Mr. Green Но стават бързо и лесно плетеничките - изчакаш да ти изсъхне белия лак на връхчетата и лакът, който ползваш над тях. След това си подготвяш топ-лак или някакъв безцветен и още 2 цвята - в случая бял и черен, както и една игра с тъп връх или клечка за зъби или игла за бримки - нещо от сорта. След това намазваш целия нокът с безцветния лак, веднага след това слагаш няколко малки капчици от единия лак (само леко докосваш връхчето на четката до нокъта) с разстояние между тях, където после правиш същите капчици с другия лак. Взимаш иглата и почваш да правиш въртеливи и спираловидни движения почвайки от първата точица - така те се размесват и завъртат в плетеничка. Ако решиш после може да мацнеш с малко брокатен лак (както съм аз), а пък може и така само да си го оставиш Peace

Пол, специално за теб  smile3534

# 671
....Пол, специално за теб  smile3534

Мерси Twisted Evil

# 672
  • София
Кипре, разказа ли й  Joy, ха ха ха, егати хитрите деца  hahaha!

Брадатке, сестра ми прави подобен сладкиш, само че бисквитите слепва с шипков мармалад и разбита сметана. Подрежда ги една до друга и после ги реже някак си на чорчик и парчетата изглеждат много интересно. Освен това е маникюристка и прави хубави лакове като теб... ех, ако беше и бургазлийка  Mr. Green  Hug.

Аз и друго исках да кажа (напиша), ама не помня вече какво  ooooh!. Разсеях се и ми избягаха мислите.

# 673
Кипре и вие кво казахте на сладураната?

Брадатке, дай рецепта де, кво се скръндзиш  Rolling Eyes Изглежда мн вкусно. Имаме си на 1-ва страничка любими рецепти и можеш там да я напишеш  Peace

Довечера отивам да взимам мойте 2-мата и от там на Златни пясъци да взема племеницата ми и после сме на Макдоналдс. Надявам се да направя на децата една забавна вечер  Heart Eyes

# 674
За момента имам НЕТ, шъ видим дали са оправили нещата или пак ще изчезне.
А, и ТВ имам.
Излязохме от праисторическата ера. Tired

Шъ готвя пиле с ориз и домати.
Мноу ми се е дояло такова едно сочничко.
За десерт шъ рупаме диня.
После ако имам НЕТ, шъ мина да ви попрочета.

Общи условия

Активация на акаунт