Януарските момичета чакат първите ритничета! - тема 7

• 24 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Свиленград
Добро утро и от мен! Да ви се похваля, снощи лежим са таткото в леглото и той ми е хванал корема и нещеш ли пляссссс ритниче, толкова се накефихме и двамата, осещам го доста рядко но не се притеснявам като други мамита, та искам да ви успокоя, че когато най малко очаквате ще си осетите бебчетата. Според календара на инките ми излиза момче и аз така си мисля, не съм сигурна затова не се настройвам, но много искам да узная цвета на гащите ни.
Хубав ден на всички и виждам нови имена добре дошли, радвам се че ставаме все повече!!!

# 61
  • София
Здравейте сладуранки!

Преди да съм захапала поредната доза становища, влизам да напиша няколко (може и да са повече) реда. Първо ще се върна назад към старата тема, че си набелязах няколко неща за коментар.

Първо да благодаря на Нощни очи за темичката  Hug и че ми е сменила щъркелчето.

Първо да приветствам новите мамчета   bouquet Стискам ви палци всичко да е наред и януари да гушкаме бебоци!

Jenkata, днес всичко ще е наред, сигурна съм  Praynig

Какче, честити сини гащи!

Грозното Пате, радвам се, че всичко е ОК, вярно, че гъбите са гадна работа, но е далеч по-малкото зло.

Alexa_sugar, да ти кажа за доц. Карагьозова. Страхотна е. Това, че часът ти е за 19ч не бива да те притеснява от гледна точка на протичане на прегледа. В никакъв случай няма да те претупа. Много е подробна, обяснява, разпитва. Аз ходих при нея март месец, тъй като една кранта ми беше казала, че нямам овулация (след 1 (!!!) преглед) и искаше да ми прави стимулация. Тогава с Карагьозова говорихме много дълго, обърна ми внимание и се оказа права в твърденията си. Единственото е, че може да се наложи да почакаш. При нея обикновено има закъснение, тъй като е много подробна с всяка пациентка. Успех!

mrm, радвам се, че всичко е наред!

Супер, че усещате бебоците! Аз от две седмици усещам някакви неща, а дали е бебчето не съм сигурна винаги. По-натам като стане по-отчетливо ще се похваля отново. Гласувам с трета опция.

Хайде оставям ви, че на всичко отгоре ме викнаха и на една среща от 10ч  ooooh!

Лек и прохладен ден!

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 09:43 от Anabella

# 62
Добро утро!
Гласувах- постоянно я усещам бебка Simple Smile
Бях на консултация- каила съм кило- 60кг, но имам още 3 кг на минус, защото забременях 63 Simple Smile)))))) Инъе ухме сърцето с доплер, голям кеф Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 10:22 от BebEshOnDeL

# 63
  • бургас
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
http://vbox7.com/play:c3b78e46

моето коремче днес е по голямо от вчера и разликата е очевидна направо се чудя как стават тези неща  Grinning

за ритничета усещала съм нещо като ритничета дори последния път бях сигурна но се случва супер рядко затова се разколебавам и не си вярвам че е бебо newsm78

# 64
  • Варна
Тони, и на инките ли има календар за пола?

Сенедра даде линк малко по-горе Simple Smile

# 65
Добро утро.

Аз също гласувах, за съжаление с 4-та опция, но не съм се и надявала на друго, понеже виждам, че съм бая назад със седмиците.
Направо с Грозното пате може да ви пращаме на изпроводяк. Joy

# 66
  • София
добро утро и от мен, макар ме като погледна часовника ... май е вече добър ден  Blush
гласувах че постоянно усещам бебо и това започна на първия ден на петия месец  Mr. Green много силно рита мъника, особено вечер като съм си полегнала по корем.
Ние
Според календара на инките ми излиза момче и аз така си мисля, не съм сигурна затова не се настройвам, но много искам да узная цвета на гащите ни.

нашите приятели, също изчислиха бебо според този календар и особено таткото беше сигурен, че ще е момче... но не би  Mr. Green много се смяхме hahaha
много съм щастлива, в събота ни започва лятната ваканция - първо на Велинград и после на Константин и Елена. Нямам търпение да тръгнем, да си в отпуск и да си си в София не си е работа.
Хайде хубав ден на всички Hug

# 67
Привет коремчета- малки и големи,

аз гласувах, че усещам нещо, ама незнам дали е бебо  Crazy, но нищо отчетливо де.

Да питам аз, тъй като аз ходя на частен лекар за прегледи, задължително ли е да се запиша и по ЗК, досега не се бях замислила, но гледам, че доста от вас ходят на две места??? newsm78

Хареса ми идеята за сутрешна проверка януари  Laughing, ще има стой се, преброй се... Дай боже в пълни редици.

# 68
  • sofia
Аз няма да давам отчет за проверката, защото ще съм секцио и ще се знае предварително  Wink
Иначе идеята много ми хареса и се смях от сърце!

Според календара ще сме момче, аз понякога много искам да е момче, друг път искам да е момиче, ама нали си имам едно.....знам ли

За космите- пораснали са ми и на корема-ужасссс

Чудесна идея за сутрешна проверка.
LYUBA84,коя е тази кошара приличаща на ЧИКО..,аз от кошарите на МОНИ не съм мн очарована ,защото работя в ''ХИПОЛЕНД'' и ги познавам мн добре-това са кошарите даващи най-мн дефекти.За издръжливост от бг кошарите по-добре на ЧИПОЛИНО или БЕРТОНИ(ДИДИС)макар да нямат екстрите на МОНИ,които са най-често неработещи...
Нощни очи благодарности и от мен за новата тема,нека я изпълним с много положителни емоции newsm10
Гледах в нета на Мони Суит Дрийм май се казваше, въпреки, че не бих си взела българска кошара
За сега съм се спряла на това http://www.bebe-best.com/product_info_products_id-11360.html

# 69
  • Пловдив
Айде и от мен добро утро, кото сме я подхванали днес така Wink
И аз  още не усещам бебето, Виолетя я усетих в края на 5 месец, така че си знам и не бързам.

Да питам аз, тъй като аз ходя на частен лекар за прегледи, задължително ли е да се запиша и по ЗК, досега не се бях замислила, но гледам, че доста от вас ходят на две места??? newsm78
По добре се запиши за ти минават изследванията по ЗК и тях поне да не плащах. И аз предния път ходих само на частно, но сега реших и на двете  Peace

# 70
  • sofia
и аз още не съм се записала на ЖК, но като стане време за болнични и талони за раждане и тн, не съм на ясно, та тези неща май се дават от ЖК и няма как!

# 71
# 72
Добър ви ден!!!  Hug Hug Hug
Дано да не е много жегав...
Момичета, мисля някоя от вас беше пуснала в предишни теми линк към една кошара (преносима) в кафяво, две нива, повивалник и и отдолу( когато е на ниво новородено)  имаше лавички от плат... Confused
Моля, ако се сетите бихте ли ми дали линк пак  Peace как го описах само...
може и на лични
Благодаря много предварително!  Hug

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 11:32 от МилаИванова

# 73
Инка, не мисля, че е задължително. Аз все пак се записах именно заради изследванията, защото в крайна сметка не платих пакета във Вита, а си ходя така. Но ти ако си с пакет няма смисъл.

# 74
Аз съм допълнително осигурена и ми покриват почти виско от ЖК, но си мисля верно за тия болнични, иначе аз така или иначе ще раждам във Вита, та талон няма да ми трябва. Фуу, май трябва да разпитам моята док., ама при нея съм чак на 09/09  newsm78

Борянче на теб някакъв картон водят ли ти във Вита, ти сега при коя лекарка се записа? А и мислех да те питам, ти обикаляла ли си нагоре в родилното?

Общи условия

Активация на акаунт