Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 989
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:03 от Мозче

# 226
Мога да поразпитам моята приятелка дали това с легналото положение и е било минус.
Дъгичке, а на мен двете дръжки ми харесват, но то си има и цяла. 3-Тека на АБЦ е една от малкото колички,които имат тази екстра. С цяла дръжка е по-удобно да се управлява количката с една ръка, а като има две дръжки, може да си закачаш чантата на тях и като са съчетани двете неща си е предимство Simple Smile.  Обаче и аз повече държа на цялата дръжка.

# 227
  • гр.София
A Виктория има ли и това на което Мимоза му вика кошница за кола  newsm78 ...

Да има и кош за колата Simple Smile Мисля че коша който става за този модел е на Мони.Този който аз имам също става но с едни адаптори Simple Smile

# 228
Здравейте, момичета. Как сте в тези жеги, на мен вчера направо ми запулсира главата, нищо че за малко излязох, и то с кола с климатик  ooooh! Ходих да гледам детско обзавеждане за Малчо, нали ще го местим в неговата стая и трябва ново легло и мебели да се купуват. Харесах много хубави комплекти в Явор за по 700-800 лв с всичко - легло, бюро, гардероб, нощно шкафче, скрин. Повече не ми трябва. Та като направим стаята ще пусна снимки да се похваля и аз с ремонтче  Grinning Днес обаче няма да правя същата грешка и от 12 ч. съм си в къщи на хладно. Ще изляза чак за Малчо и после ще вземем татито и ще отидем заедно да си изберем мебелите. Надявам се до края на седмицата да сме го преместили, да видим как ще стане - много се притеснявам как и дали ще го приеме. По принцип не е залепен за нас и не спи при нас в леглото, ама знам ли newsm78 Но вече е крайно време, за да не съвпадне неговото отделяне с раждането на бебката, че по-зле. Ако има мами, които са си премествали децата в собствена стая на подобна възраст ще съм благодарна да споделят опит   bouquet  
Кате, май сте прекалили с къпането в морето, а  Hug Бързо да оздравяваш!
Аз се замислих с тези грамове. Те нали ги мерят по бедрената кост и главичката... Е, в такъв случай не трябва да се притесняваме. Да не би всички, които са високи 170 и с еди каква си обиколка на кратуната, тежим еднакво. Ей, така аз се утешвам  Mr. Green
Мисля, че и обиколка на коремчето мерят и така спрямо трите показателя машината изчислява теглото. Не е 100% точно разбира се.
За количките - и аз мисля, че зимният кош или коша за новородено е много необходим в нашия случай. И баткото е зимно бебе и много съм го ползвала без да се притеснявам, че духа на бебчето и му е студено. А и като легло съм го ползвала като отидем някъде. За мен моделите Трио са най-удобни - летен вариант, кош за новородено и столче за кола, които стават на една и съща рама само с едно щракване. На мен всичко си ми стоеше в колата и каквото ми потрябва на момента си го слагам. А за това, че дръжката трябва да е цяла няма спор - много по-удобно е да се управлява с една ръка като се наложи. Моята лятната е с две дръжки (просто нямаше с една този модел) и ми е доста неудобна понякога.
Това е засега, аз отивам да поизчистя малко къщата, но съм решила всеки ден по една стая да почиствам, защото тъкмо съм добре и да не закъсам пак с контракциите. До скоро!

# 229
Маринка, от единия край на града до другия не е малко Sad
В Явор и ние преди няколко месеца ходихме, че сестра ми ще купува детско обзавеждане за малката, кошарата нали на нас ще я дават  Grinning И много готини детски имаше Simple Smile Тя си хареса ама не знам какво стана и се отказа и сега мисли да поръчва в една друга фирма - имат промоция - различни модули и ти си избираш какво да има в стаята и съответно как да си ги подредиш и цветове си избираш. Ама е по каталог това, няма ги изложени. Иначе ето тук има и готови варианти: http://nikorabg.com/articles_list.php?language=1&catId=4 Нека да не се смята за реклама, просто и аз обикалях и го давах като инфо   Peace Дано изберете най-хубавата детска  Hug

# 230
  • Стара Загора
Добър ден и от мен.. гледам колички обсъждате Wink Wink
Аз определено в това отношение не мога да взема никакво решение за сега - нали ми трябва за близнаци..
Мисля да пусна въпроса в темичката за близнаци, да видим какво ще ми споделят близнашките майки.
А иначе определено исках количка със зимен кош, именно за да го ползвам за легълце като идем някъде, и със кошче / столче за кола... абе точно като това което сте показали вие. Ама двете бебета ми объркаха намеренията. Така като гледам такъв вариант за близнаци няма - гледах в каталога на Премама нещо подобно, дето им викат влакчета, ама не ми харесват особено, а и паричките им са около 1300  Embarassed Embarassed
http://dreambaby.it/shop/images/stories/inserto_twin_pulsar.jpg
та незнам за количката...
И за кошарите много се чудя още - мисля да вземаме две от тези сглобяемите дето да на две нива ( за игра и за спане) че поне да мога да ги местя в спалнята и в хола, а и след време да ги пращам при бабите с тях  Laughing Laughing

# 231
Аз съм си харесала мебелите Догташ, но ще купуваме поетапно/т.е. първо едно легло, после гардероб, после скрин и т.н за отделните стаи/,
защото комплектите скъпо излизат, но пък са страшно качествени, дават гаранция/3г./ и не са толкова масови.
Холовата ни гарнитура е тяхна, мн съм доволна.

Маринка, за да се премести сам и за да го иска, сложете примамка, някой плакат с любим герой на стената /може да ти е гадно на нова стена пляс един плакат, но.. помага много/.
Или да си избере сам килимче детско някакво малко или лампа. Ей такива малки неща, но те да го примамят. И да няма нужда да го убеждавате. 
У нас работи принципа - Недей да ядеш от това, то е за мен и за тати, и да видиш как бърза. Или пък не ходи там, ако ние искаме да отиде. Все от този род.

# 232
Мамита, минавам да се похваля,че утре заминаваме на моренце. Алекс от два дни ми напомня да не забравим пояса и кофичките. Ммммммммм нямам търпение да се цопна в моренцето. Само дето не знам във какъв бански ще се вмъкна ама там ще му мисля.

# 233
Браво, приятно прекарване на морето Simple Smile !!!

Важното е да се чувстваш комфортно, аз си ходя с половинки и изобщо не се притеснявам Wink

# 234
Голям мързел ме е обзел в тези жеги...но ще драсна и аз.
Присъединявам се и аз към будуващите нощем Sad , особенно ако имам киселини по 2 часа обикалям из нас...
А колкото до количките аз засега съм се спряла на тази - http://www.kasida.bg/trekko-completo-gerard-gracobebeshka-kolichka-49-3354.html

Лек ден на всички   bouquet

# 235
Хелоу мамчета!

И ние сме хвърлени в много мисли относно количката, но поне ни се намали избора до 6-7 колички  Mr. Green

Дъгичке, и аз си харесах този модел количка, само че нашия ще е със зеленичко най-вероятно, евентуално синьичко  Thinking

ММКа, доки ми запази час за в петък, та чак тогава ще мога да попитам  Tired

Аная, приятно прекарване на моренцето, цопни се по един път и за нас...които вече го забравихме, че беше преди седмици  Confused

Не помня, коя точно пита, мисля че беше MiMozza, но се замислих, за бозата...не съм чувала досега нещо да е вредело пиенето на боза по време на бременост, нито преди, нито пък след това...даже съм чувала, че е добре да се пие при кърмене за повечко мляко (което разбира се, не знам дали със сигурност е така)  Rolling Eyes

Лек ден мамчета, аз отивам да направя една манджичка  cook    Mr. Green

# 236
Такааааа... да се отчета след днешния преглед ... имаме си доста надарен мъж  Joy чак ми е чудно как са видели девойка по предния път , като видях това което сега ми показаха  Mr. Green
Шийката ми е скъсена , а болките вероятно се дължат на сраствания от секциото. Иначе всичко си ни е наред , отговаря по размер на 31 седмици и тежи над кило  Mr. Green
Смениха ми магнерича с магнерот и ако до два дни не престанат контракциите ще взимам едни други препарати от които се получава сърцебиене и потене , ама тия реакции се затъпявали от някви други хапчета дето се пият наравно с това ... бля бля , дано не стигам до там.
Това е от мен  Hug

# 237
Eeeee Дарче, честит момък, май твоя ли доктор беше щеше да ти купува количка  Mr. Green Аз знам, че ако е скъсена шийката на матката в началото на бременността се шие, ама за тия месеци не знам как е  newsm78

# 238
Еее, Дарка, голям мъж бе! Браво, добре се гледкате  Party
Дано преминат тия контракции  Confused
И аз днес, само лежа, някакво странно чувство в корема и кръста имам и само това ми трябва да се шашна. Хайде вече доки да се връща от отпуска, че...  ooooh!

Beboslava, със зелено също много ми харесва! Ако имах предвид да я пазя за второ  Mr. Green, щях такава да си взема.

# 239
  • Торонто/София
ето ме и мен в днешния ден
гледам обсъждате темата за колички .... и на мене ми се искаше друга ама на нашата и няма нищо - като нова е .... трябва да я снимам да ви покажа
иначе ремонта добре се движи - решихме в новата стая понеже няма отопление да не купуваме още един радиатор ами да си вземем камина .... ми така де ... малко романтика  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
пък и винаги съм искала камина в спалнята ... имаме си в хола ама не е същото
аз вчера реших да готвя малко - един пресен зелен боб с картофки и един доматен сос със пържени чушки .... та да се оплача ... докато сготвя направо не можех да се движа, толкова много ме болеше кръста, гърба и краката  Sad... после пък си легнах и кажи речи 3 часа се въртях та чак към 5 съм заспала... нещо хич не мога да спя и аз напоследък ... Sad
айде стига съм се оплаквала засега ...

Общи условия

Активация на акаунт