Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 25 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
ееееее и аз искам парола да я видя количката

# 406
Добро утро! Миньон-мерси за кафенцето,много си ранобудна.На нас ни стана навик да се успиваме,но откакто Неси не спи наобяд (3дни),сутрин се будим към 8-9ч  ooooh! Точно сега,когато след някой и друг ден са на детска ама какво да се прави.Аз тази сутрин се събудих с драскащо гърло и се захващам за топли напитки.Аман от вируси тази година-няма лято,няма зима.
Дъгичка-благодаря,цената е страхотна и модела също.
Dori -супер за резултатите и все така до края.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 09:21 от didka banditka

# 407
  • гр.София
А добро утро и от мен  Hug
Миньон мерси за кафенцето имам нужда от него  Grinning
Връщам се да ви чета че за два дни доста сте изписали Simple Smile

# 408
MMka , по принцип изнервеност , депресивност , безпокойство и т.н. са състояния характерни за хашимото , а и май за всички заболявания на ЩЖ . Но според нетрадиционната медицина по-интовертните хора са по засегнати към тези заболяване , а не са такива в следствие на тях . Нещата хем са сложни , хем деликатни . Дано не ти се налага да разбираш подробности за това  Praynig

Ясно. Наистина дано не ми се налага да се запознавам по-отблизо с проблема  Praynig На теб сили и кураж в борбата  Hug

# 409
  • Карлово
Момичета, имам удоволствието да ви съобщя за съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, която ще се осъществява във всички отчетни теми, които желаят да участват в нея  Grinning

На вашите въпроси, свързани с кърмене и захранване Микки  и Бръмбазела , като помощници по кърмене към Ла Лече Лига и майки с добър опит, с радост ще се отзоваваме, като ще ви предоставяме възможно най-пълна информация, за да вземете най-доброто решение за бебетата си!   Grinning

Този проект стартира успешно преди няколко месеца в отчетната тема на Март-енки 2010, както и в почти всички отчетни теми, в тях отговарят други консултанти от ЛЛЛ. Целта ни е да помогнем на бъдещите майки да се чувстват спокойни, информирани и щастливи по време на един от най-прекрасните периоди с бебетата.

Ако желаете вашата отчетна тема да участва в инициативата (трябва да го решите и кажете в темата), ще ви пускаме и информация кога и къде ще се провеждат кърмачески лекции и срещи на ЛЛЛ в цялата страна Simple Smile

В отчетните теми, които до момента участват в проекта, записаха на 1
ва страница тези подробности, за да е по-лесно за помнене и справки  Simple Smile

За да няма неискани съвети, ще е по-лесно ако имате питане към нас, да го маркирате някак, например

Микки и Бръмбазела, интересувам се за... едикакво си  Grinning
(да се откроява по-лесно); някоя от нас ще отговори на питането. Извън питанките за кърмене/захранване, насочени изрично към нас, няма да се намесваме в темата, защото тя е ваша отчетна и не бихме искали да ви притесняваме.

От мен това, решавате вие  Grinning[/color]

# 410
Здравейте мами,минавам да ви се похваля,че от днес влизам в 7ми месец Heart Eyes

# 411
Микки и Бръмбазела, добре дошли  Hug

В ей такава люлка до колко месеца може да спи бебето:

Ще вземем и нормално легълце, но люлката ми се струва много удобна да я мъкна от стая в стая. Смятам през студените месеци повечето време да прекарвам в холокухнята, а там няма почти никакво място.

# 412
Здравейте и от мен   bouquet
Бебославка супер е клипчето  Heart Eyes
ММка не се тревожи толкова, че наистина повече сами си създаваме стреса  Hug . Всичко ще е наред и скоро ще имаме най-прекрасните бебета на света.
На всички болни и грипни- дано се оправите по-скоро и да няма повторение вече  Praynig .
В четвъртък бях при док и сме доста порастнали - 32см и 860гр и вървим една седмица напред засега. Очертава се да е дълга и слаба момата, напълно според гените ни.
Аз откакто се прибрахме не мога да се наглася, че съм си вкъщи. След толкова ангажименти, събития и обикаляне къде ли не, сега ми е странно и го ударих на доспиване през уикенда. Сега ще се хвана да пооправя малко вкъщи.
Kölsches Mädel Бройте ме и мен за училищата. Много искам да отида на подготовка за раждането, дано намеря такава лекция скоро. И за тая водна гимнастика за бременни още се надявам да отида, че сега на моренцето ми беше супер във водата и се помръдвах по малко, но не беше точно упражнение де  Mr. Green
Разсеях се и забравих какво още щях да пиша  hahaha
Хубав ден на всички!

# 413
  • Λάρισα
Ние на първо време ще вземем нещо такова за в спалнята, но без люлеещ механизъм:

Надявам се докъм 3-тия месец да ползвам коша, след това мисля да я изместя в детската, в нормалното легло.

# 414
  • В уютен дом! Елените
Бебославка клипчето е уникално Simple Smile вчера с мъжо го гледахме и така се забавлявахме на твоето бебе.
Да ви се оплача изкарах кошмарна нощ-получих страшна болка високо в кръста, а на сутринта в прасеца,въпреки магнезия. Иначе нашият немирник много рита.Отвреме навреме ми се стяга целия корем и даже се плаша малко.Утре сме на доктор, за да видим колко сме порастнали и как се развиваме.Дано се похваля с добри новини и размери:) това в засега около мен и бебо:))))

# 415
  • София
Здравейте, момичета,
Белославка много ви е сладко мъничето  Grinning При нашият хулиган случаят е като при Смърфи - както се доближи таткото да гледа или да пипне, така малкия спира да мърда, с характер отсега ей  Mr. Green

# 416
  • Пловдив
Момичета здравейте.
Да се оплача сега взимам изследванията си от кръв и урина и
хемоглобина отново ми е 117 след 50дни пиене на сорбифер се е покачил една с 2
но има друго което ме притеснява и незнам какво е това моля ако някой знае да сподели в изследването
на урината където е седимент пише: 2-3 левк., еп. к-ки и какво е това еп. к-ки идея си нямам та си се шашнах де , ще звъня на доки да видим.
мерси

# 417
Привет и от мен!!!
Не съм влизала от няколко дена и виждам че сте напреднали доста Simple Smile Отивам да ви чета, но преди това исках да ви пожелая лек и слънчев ден !!!

# 418
mimata14, обади се на доки, но е абсолютно нормално да имаш такива стойности на Еритроцити и еп. клетки  в урината. Не е страшно!  Peace
Я да пусна две линкчета, за тези момичета като мен, които за пръв път ще станат мами.  Simple Smile

http://www.vbox7.com/play:28eecdd0

http://www.vbox7.com/play:7fb387c1

Благдоаря за комплиментите за количката. И на мен цвета ми харесва много, розовото ще се откроява повече  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 17:35 от Дъгичка

# 419
Дъгичка-клипчетата са чудесни,ако може някой да ги сложи на 1ва стр.ще е най-добре и ще са ни от полза и за напред-дори и на нас раждалите вече мами. Peace

Общи условия

Активация на акаунт