Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 25 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Дъблин
*Beboslava* много е готино клипчето, така съм се смяла  Grinning Едната издутина приличаше на краче като че ли Simple Smile
Аз моята госпожица не мога да я хвана да я снимам, като почне да дивее и карам татко й да погледне или да пипне, се кротва и не се обажда известно време.

MMka, на ендокринолог ходих преди да забременея и то по мое решение. Бяха ми яко разбъркани хормоните, а АГ-тата само ме тъпчеха с нови и нови. Та реших да търся причината, а не да лекувам следствието и право при ендокриноложката (моята най-добра приятелка ми я препоръча и на нея много й помогна  Hug). Тя пусна няколко неща да изследваме, за да видим къде е причнината и лъсна високото ТСХ тогава. Другите щитовдини бяха добре, нямам и завишени антитела. Но от тогава си взимам Л-тироксина и периодично проверявам ТСХ как се движи. Но не си вкарвай излишен стрес в главата, бебчо ще го усети  Peace

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 18:38 от Smurfieta

# 391
*Beboslava* , ама много сте контактни. Толкова е сладко!  Hug Как да не го изпапкаш това краче или ръчичка!?
1000 пъти съм пробвала да я хвана нашта, ама и тя като повечето усеща явно и я е срам.  Laughing
MMka, стискам палчета всичко при теб да се нареди и да няма тъжни постове и тъжни човеченца. Много прегръдки ти пращам и кураж!   action032

Аз да се похваля, че ненадейно мечтата ми се сбъдна и вече бебка си има количка. Попаднах на една обява и купихме Куинито с всичките му чували, комарници, дъждобрани и т.н. Ето малко снимки:

http://noemvri2010.snimka.bg/baby/pokupki-za-nayi-hubavite-bebes … i.514825.20224308
http://noemvri2010.snimka.bg/baby/pokupki-za-nayi-hubavite-bebes … i.514825.20224312
http://noemvri2010.snimka.bg/baby/pokupki-za-nayi-hubavite-bebes … i.514825.20224325

# 392
Дъгичка, благодаря ти  Hug И честито за количката  Heart Eyes Да си я ползвате със здраве  Heart Eyes

Смърфи, тонивил, благодаря и на вас за съветите. Исках да знам дали за бебо вече има значение, за да знам дали да изследвам нещо. Смърфи ти си направила много добре. Може би и аз трябваше да направя така. Чудя се защо гинеколозите не пускат изследвания или да казват за ендокринолог, а направо ти изписват противозачатъчни. Аз се трових няколко месеца с едни и после пак същото. Друго АГ ми каза, че се дължи на хормоните, ама нито ми каза да се изследвам, нито нищо и го сметнах, че е нормално и нищо не може да се направи  Rolling Eyes Може би трябваше да постъпя по отговорно, но не съм лекар все пак и с много неща не съм наясно...

тонивил, а това, че си станала нервна вследствие на проблема ли е или защото си разбрала за него? Наистина си изкарала късмет, браво на дерматоложката  Peace

# 393
  • София
Вчера ми излезна резултата от белтък в урината и количеството му е в норма. През седмицата ще го дам на доки да го погледне.
Днес се разхождахме в Борисовата градина. Алексчо го качихме за първи път на бънджи. Хареса му на детето, но накрая го хвана малко страх.

anaq, бързо възстановяване на теб и Алекс  Praynig. Вие на северното черноморие ли бяхте? Питам, защото миналата година нашият Алекс го хвана чревното вирусче на Албена. Тази година на Царевец нямаше такива оплаквания.

demmy, важното е, че се чувстваш добре и можеш да си позволиш късните събирания  Peace. Все пак, ако няма алкохол и цигари, всичко си му е наред.

Бебославка, голям щур ти прави бебока  Laughing. Нашият бебо ме подритва за кратко и няма как да го заснемем.

Kölsches Mädel, браво за гостито  Peace. От утре си лайф  Wink.

Дъгичка, със здраве да си ползвате новите придобивки  Hug.

# 394
Дъгичка браво за покупката, със здраве да си я ползвате. Ако не е тайна за колко я взе, голям съм любопитко  Mr. Green

# 395
  • Торонто/София
ето ме и мен
като че най накрая почнахме да се оправяме - от сутринта няма темп но последните 3 нощи така се измъчи - темп, повръщане, не може да спи ....покрай него и ние с татко му не можахме да спим и се притеснявахме.... дано вече антибиотика действа...
дъгичка - честито за количката - много хубава..
на всички прекарали добре уикенда браво а на всички болни бързо оправяне ....

# 396
Дъгичка-много е хубава и аз съм фен на този модел.А и аз като beru6ka да питам,ако не е тайна?Колко  ти излезе с всичко?
Ние май се разболяваме,Неси пак накашля и утре ще я вода при док.да видим,май си е  наща кашличка.

# 397
браво за клипчето...много е готино...ние нашата госпожичка не можем да е хванем....пак и все рита ниско долу е усещам.......понякога и около пъпа....но такива изразени ритничета до сега не.......нормално ли е
...имам някакво напрежение днес във мускулите по краката по ръцете...... newsm78

# 398
Въобще не е тайна даже  Grinning . 600 лв. ни излезна това, което виждате + чувалчето на куини и както казах дъждобрани и комарници. А'бе много съм доволна от покупката! Да са живи и здрави хората, които ни я продадоха и малчугана им! 
 didka, ай стига дее! Тъкмо мина кашлицата... А'бе напоследък гледайте, че все някой в темата се оплаква от настинки, вируси. Я, малчоган, я някое майче  Close 
 booboo's mama , няма как! Трябва вече да се оправите  Naughty
Дори, евала за резултатите! Все така до края!  Wink

# 399
Бебослава,клипчето е страхотно браво,че си успяла да го хванеш и снимаш.
Дъгичка честита придобивка.
Dori  бяхме на Черноморец, и миналата година бяхме там ама нищо не ни  пипна тогава.
booboo's mama и ние сме на вашето дередже,радвам се,че се оправяте,на какъв антибиотик сте?

# 400
  • Λάρισα
Дъгичка, честита придобивка! Със здраве да си я ползвате!  Heart Eyes Особено ми хареса цвета, аз нали все съм наопаки на всички.. дай ми повечко черно и ако може никакво розово  Joy

# 401
 MMka , по принцип изнервеност , депресивност , безпокойство и т.н. са състояния характерни за хашимото , а и май за всички заболявания на ЩЖ . Но според нетрадиционната медицина по-интовертните хора са по засегнати към тези заболяване , а не са такива в следствие на тях . Нещата хем са сложни , хем деликатни . Дано не ти се налага да разбираш подробности за това  Praynig

# 402
  • В две мънички очи...
Ще може ли паролата за снимка?

# 403
Дори, браво за резултатите!  Peace

Дъгичке, еййй, намери си мечтаната количка! Браво! Страхотна е! А цветът -и аз съм фен на черния цвят. Много е практичен. Ще пасва на всички мои дрехи  Mr. Green , освен това е и унисекс. Ако се запази като хората , ще стане и за второ дете от другия пол.  Peace

# 404
Кафенце?

Ей, Бебослава, много сладко клипче сте си направили!
Дъгичке, супер е количката, със здраве да си я ползвате! Аз също много харесвам черното, защото ми отива на стила на обличане  Wink И освен това се съчетава без проблеми с различни на цвят чаршафчета и завивки.

За хормоните - някой беше писал за високи стойности на MAT. И при мене е така, но това не било опасно, ако ТАТ е в норма.  Peace При мене терапията, която ми предписа ендокриноложката, явно дава резултат, защото все още съм доста извън референтните граници, но тенденцията е много добра. Само тези NK-клетки не искат да се влияят от нищо.  Confused Явно има някаква причина да са завишени и мисля като родя да се заема по-обстойно с издирването й.

Общи условия

Активация на акаунт