Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • В две мънички очи...
Дъгичка, чудесни клипчета, даже мисля да си ги сваля че както нищо незнам Simple Smile))

# 421
Mimata14 това е съкращение за епителни клетки  Peace Спокойно мисля, че нищо тревожно няма Simple Smile

# 422
  • Пловдив
и аз стигнах до този извод че това е съкращение от епителни клетки и май не е нещо серизно
ама все пак ще ходя да си покажа резултатите на доки Simple Smile

# 423
  • Козлодуй
клипчетата и на мен определено ще ми бъдат полезни. Ще трябва да си ги сваля. Каката до 3 месечна възраст бабата ми я оправяше и сега малко ме е страх, защото ще се наложи да се справяме сами с таткото. Хубаво е, че правят подобно видео.

# 424
  • София
   Снощи имах тъпи болки ниско долу. Бяха продължителни и като менструални. Сутринта посетих гинеколожката ми и се оказа, че шийката е скъсена. Прегледахме бебо и той е добре. Сега пак започвам магнерота и но-шпа. Баткото го изпратихме при нашите за няколко дни, че трябва да почивам.

Дъгичка, много са сладки филмчетата  Heart Eyes.

# 425
аз пека едни патладжани на ребреният тиган...и после ги замразявам за зимата...моят много ги обича..вървят супер с малко чесън олио и маданоз..или запечени за 10 минути на фурна с кашкавал
да ви кажа че ми пристигна поръчката от ЛАРЕДОУТ.....нещата са готини само дето сам поръчала всичко 54 см...за 1ви месец..и сега се чудя дали няма да са малки......толкова мимиатюрни ми изглеждат.......но ще ги взема за болницата..за токущо родено стават.....

# 426
mimata 14  и аз имам в урината масово плоски еп. клетки, а също и ед.бактерии, освен това преди ми излизаха и левкоцити , а сега нямам левкоцити,  а ед.еритроцити. И аз смятам да питам лекаря какво значи това, дали е опасно.
На някоя друга мама ако са и излизали такива работи в урината да сподели и дали са изписвали да пие нещо.

# 427
Здравейте момичета, не съм писала от два дни, но ви изчетох и се вкючвам на бързо  Simple Smile
Днес си взех резултатите от кръв и урина и няма нищо притеснително. Лекарката ми предписа витамини Pregnacare и капсули желязо Ferro-Folgamma. Някой пие ли ги да ме ориентира колко горе долу струват?
И при мен, както при zuzi и Смърфи бебо доста хитрува - като се доближи таткото да гледа или да пипне, малкия дзвер спира да мърда Crazy и притихва

Дъгичка на мен количката също доста ми хареса, ди си я ползваш със здраве  Hug

# 428
Здравейте, мами. Писах, писах и нета ми прекъсна  #Cussing out Така че ще го давам по-накратко.
Билянка, според мен няма да ви трябва такова "чудо" като тази люлка. Аз ползвах шезлонг когато исках да преместя бебчо в друга стая, подобен на този: http://www.shopmania.bg/shopping~online-prinadliezhnosti-za-bieb … ht~p-1487121.html Лек е, удобен, бебчо може да спи или играе с играчките. И си го ползвахме доста време (нашият е на Бертони и е доста голям), дори и като пътуваме някъде спеше в него или в коша на количката.
Дори, кофти това с шийката. А как ти го установи доки - с ехографа ли? Да видим в четвъртък като отида аз на какво дередже ще съм с тия контракции и болчици.
Хайде, толкова от мен засега!

# 429
момичета..много искам да се боядисам...но все казва докторката че не е желателно.......

# 430
Привет на всички  Grinning
Минавам само да ви поздравя и отивам да ви изчета, че скоро не съм била тук.
До скорооо   bouquet

# 431
Здравейте мамчета!

Jdesika, мисля че не е нещо опасно да се боядисваш, а и има неамонячни бои за коса, които са помалко вредни. И честито за покупките, па да ги покажеш  Wink

Plana, аз пия в момента абсолютно същите неща и не са много ефтинки де, пък и други неща които пия, направо си е цяло богатство, ама като трябва...Прегнакаре са около 20 лв и нещо, и Ферофолгама  100 капсули пак около 20 лв.

Дъгичке, честито за количката, много е хубава и сигурно и на бебката ще и харесват разходките в нея  Flutter  А клипчетата са наистина супер полезни, и съм съгласна с Дидка, да се сложат на първа страничка, на всички ще са ни полезни  Peace

Дори, почивай си мила повечко, и аз съм от вчера и днеска от сутринта с някакви болки ниско долу, но сигурно щото бебо е някак така обърнат точно сега и като ме ударя лошо, ме боли. Мен ми гледаха шийката преди 2 седмици, и за щастие си беше в отлично състояние, но си почивам повечко.  Tired

Лек ден мами

# 432
*Beboslava*  мерси за инфото да хич не са евтини, но ще ги даваме няма как  Simple Smile

# 433
  • Бургас
Днес и на мен ми изследваха кръв и урина. Имам повишени левкоцити, доста повишени гранулоцити и много понижени лимфоцити. Идея нямам какво означава това, ама в сряда докторката ми ще каже  Sunglasses Иначе се чувствам добре. В събота бяхме на сватба и даже си потанцувахме с бебо!  Simple Smile

# 434
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дъгичкаааааааа, клипчетата са страхотни  Hug Благодаря, че ги сподели   bouquet
А количката ти е уникално готинка...Да си я ползвате със здраве   bouquet

А за кръвта да си кажа и аз...На мен хемоглобина при всяко взимане на кръв пада все повече и повече...В момента сме на 92, въпреки лекарставата, които ми предписват...Този път обаче желязото ми е добре за разлика от червените телца и ми предписаха само Neopholic Meta (фолиева киселина), та дано да помогне поне малко, че аз и с тая таласемия дето имам съвсем гадно става  ooooh! Иначе всичко друго ми е наред и се надявам и занапред да е така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт