Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хайде записче и от мен,
не мога да ви изчета бре Simple Smile Ние днес ще ходим да дооправим някои неща в квартирата и утре се изнасяме окончателно(най-накрая), та като се сетя какво подреждане и чистене ме чака #Crazy Отделно поради липсата на автомобил ни се разминаха всякакви пътувания  Sad Но пък на ви се похваля поръчахме си спалня - спалнята+матрак+2 нощни шкафчета+скрин+3крилен гардероб+огледало за 499лв, на промоция в Карфур. Само дето малко помрънках, защото по-светлият цвят ми харесваше повече, пък поръчахме по-тъмния, за да не се вижда толкова като се нацапа, пък после аз се ядосвах, че си искам по-светлия........бременелски му акъл  Wink
Момичета, да ви питам вие какво правите за подуването на ръцете и краката? Аз вече приличам на Фиона, а и започват да ме наболяват.

# 121
Аз пък от известно време съвсем сериозно се заглеждам по пелените за многократна употреба и вече май 80% съм се навила да ползвам тях отколкото памперси. С Виктория си напатихме много когато беше мъничка от бактерии в урината, съсипахме го детето от доктори и антибиотици. Някой друг има ли намерение да ги ползва. newsm78

Аз купих такива чак като дойде време да махаме памперса. Идеята беше - като се напишка да усеща мокрото и да му е некомфортно... ползвахме ги само няколко пъти. Ами, определено не е виждам предимства, но това си е мое мнение. Доста са обемисти и според мен - неудобни. Срещу подсичане просто трябва хубаво да се маже с крем или олио и веднага щом се напишка/наака, памперсът да се сменя. А малките бебета акат шумно (много са смешни  hahaha) и този момент е трудно да го пропуснеш. За бактериите в урината - не знам какво да ти кажа, за щастие не сме имали такъв проблем.

# 122

Момичета, да ви питам вие какво правите за подуването на ръцете и краката? Аз вече приличам на Фиона, а и започват да ме наболяват.

За подуването тук във форума някой сподели, че пие по 3 литра вода на ден, и имало полза. От вчера и аз се опитвам да го правя, и да намаля солта малко, че съм много зле. Ох, и аз точно с Фиона се сравнявам!  Mr. Green

Засега не забелязвам голям ефект, но ще продължа още 2 дни поне... Трябва ли да ми се изследва албумина при това положение? Други идеи да имате?

# 123
Лимфомиозот. Но това все пак е лекарство, макар и билково, така че приемът му трябва да се съгласува с лекар. На мене ми е предписано като част от терапия и май има ефект.

# 124
Забравих да ви кажа, че качих няколко снимки в папка Покупки. Супер затъпявам, че аз затова тръгнах първоначално да пиша постинга  Joy .

# 125
И аз мисля да ползвам пелени за многократна употреба, даже имам няколко. Ама сега ме мързи да търся снимките да ви ги покажа. Marci тук във форума има поне няколко теми по този въпрос, ако ги изровиш ще са ти много полезни.
Ох много ми е топло днес, направо се побърквам, отивам да полегна малко...

# 126
  • Стара Загора
За отичанео на краката аз се кисна в соли за вана на Рефан , те съдържат етерични масла. Чак кой знае какъв ефект няма, но отпускат малко. Ползвам лавандула, хвойна, мента, всеки път различни си вземам. Иначе и аз гледам да пия повече течности и да намаля солта, което не ми се получава много. Laughing Laughing Laughing
Иначе за покупки вече спрях да мисля, щото родата ще ме убват.... Онзи ден си получих  поръчката с бебешките неща от Ларедут и подаръка чантата за количка, кято изглежда много практична... Та мъжо като ги видя, като викна - дърпала съм дявола за опашката, правила съм си квото знам, не съм слушала никой, абе ужасссссс ooooh! ooooh!
Майка ми и тя - що не съм чакала, за къде съм ги купувала тея работи, имало време още. Те после всичко щели да ми купят, що не съм им имала доверие....Абе кво да ви занимавам....
ето да разгледате нещата
http://ailan.snimka.bg/daily/laredut-letni-2010.524828.20052127

# 127
За отичанео на краката аз се кисна в соли за вана на Рефан , те съдържат етерични масла. Чак кой знае какъв ефект няма, но отпускат малко. Ползвам лавандула, хвойна, мента, всеки път различни си вземам. Иначе и аз гледам да пия повече течности и да намаля солта, което не ми се получава много. Laughing Laughing Laughing
Иначе за покупки вече спрях да мисля, щото родата ще ме убват.... Онзи ден си получих  поръчката с бебешките неща от Ларедут и подаръка чантата за количка, кято изглежда много практична... Та мъжо като ги видя, като викна - дърпала съм дявола за опашката, правила съм си квото знам, не съм слушала никой, абе ужасссссс ooooh! ooooh!
Майка ми и тя - що не съм чакала, за къде съм ги купувала тея работи, имало време още. Те после всичко щели да ми купят, що не съм им имала доверие....Абе кво да ви занимавам....
ето да разгледате нещата
http://ailan.snimka.bg/daily/laredut-letni-2010.524828.20052127
Всичко е стархотно,не ги слушай семейството.Много успешен пазар   bouquet

# 128
Марси, аз имам едни гащички на Бамбино мио от една позната. Слагат се те, пелена и една подложка, но познатата ми каза, че подложката все влизала в дупето на малката й и не ги ползвала много. По размер мисля, че са за след 6 месеца, мисля да ги пробвам тогава пък да видим.

Аз май ще се присъединя към тези с хемороидите Sad Днес имах малко кървене, пък и ужасен запек имам и предполагам, че е такова  Confused Не се сещам сега коя се беше оплакала от този проблем, но да попитам... при какъв лекар се ходи в този случай  Rolling Eyes И със запека как се справяте?  Embarassed

# 129
Ailan, много сладки неща си си напазарувала, със здраве да си ги ползваш! Ама на твоите хора, щом така реагират, нищо не им показвай. Прибери си кротко покупките и само тук пускай снимки да им се радваме!  Peace
Ей, накарахте ме и мене да пазарувам от La Redoute! Аз, след дълго чудене, си купих все пак възглавницата за кърмене и ми се струва, че ще ми е много удобна като му дойде времето. Вчера пристигна и тази нощ спах с нея - удобно ми е да си подпирам корема и да си качвам единия крак отгоре като спя странично. С 2 думи - доволна съм!  Grinning Освен това, покрай възглавницата, напазарувах 2 бебешки жилетчици и едно чаршафче за количка - същото раирано като твоето. Grinning Качеството, без да е нещо специално, е ОК. Разочарована съм единствено от дамската конфекция (и за мене си бях накликала няколко парцала за проба). Боклучава работа, едва ли ще ги нося. Но поне бяха евтини, да не ме е яд, че съм се набутала юнашки.

С етеричните масла исках да ти кажа да внимаваш, защото не са безобидни и не всички се препоръчват за бременни. Иначе контрастните бани и дрениращия масаж помагат много за подути крака, ако има кой да се занимава.

# 130
Ох, също съм толкова завеяна, че пиша в ноемврийската тема, аз съм от "Септемврийките"  newsm62

# 131
И със запека как се справяте?  Embarassed

Днес ми е консултантски ден  Laughing
3 супени лъжици овесени трици на закуска (да не се бъркат с овесените ядки), забъркани с кисело мляко, вършат чудеса! И дори успокояват стомаха, ако имаш киселини.
И като цяло - вкарвай повече целулоза: плодове, зеленчуци, сурови ядки...

# 132
  • Стара Загора
Може ли снимка на тази възглавница за кърмене, че аз гледах нещо такова, ама не помня вече...
За солите - знам и внимавам : гераниума, иланг-иланг, розмарина не се препоръчват за бременни...
Но аз само краката си топя , не правя цели вани, така, че няма проблем.

# 133
И със запека как се справяте?  Embarassed

Днес ми е консултантски ден  Laughing
3 супени лъжици овесени трици на закуска (да не се бъркат с овесените ядки), забъркани с кисело мляко, вършат чудеса! И дори успокояват стомаха, ако имаш киселини.
И като цяло - вкарвай повече целулоза: плодове, зеленчуци, сурови ядки...

А какво представляват тези овесени трици? И в хипермаркетите има ли ги?  Rolling Eyes Само ядки съм яла, ама трици...  Laughing Иначе плодове и зеленчуци си хапвам редовно... а ядките... не знаех, че трябва сурови да са, ама ще знам вече иии такива ще купувам, мерси много  Hug

# 134
Ох, също съм толкова завеяна, че пиша в ноемврийската тема, аз съм от "Септемврийките"  newsm62

Е, нищо де, добре си дошла!  Laughing

ailan, това е възглавницата:

Тя се води, че  е за приспиване на бебето, но мисля, че и за кърмене ще стане. Поне така пише в потребителските коментари. Пълна е с нещо като малки топченца и бебето няма да се прегъва.

MMkа, на овесените трици ме светна д-р Дюкан, да е жив и здрав. Пусни търсене в нет-а, доста информация има за тях. Има ги вече в супер и хипермаркетите - Метро, Пикадили...

Общи условия

Активация на акаунт