Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 108
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Очаквам съвсем скоро Паче да се запопи Laughing Laughing Laughing Laughingза да се отърве от тоз тормоз Laughing Laughing Laughing Laughing

Паче,излез на площадката така

дадено момент на стане в напрежение та да снима.Ся съм си писнал SPEC pREVATE ЗА ДА ПОСТИГНА ТАЗИ ЦЕЛ  Joy Joy Joy

# 556
Очаквам съвсем скоро Паче да се запопи Laughing Laughing Laughing Laughingза да се отърве от тоз тормоз Laughing Laughing Laughing Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 557
  • КиТ
И там не съм в нас съм пред компа и съм седнала на детето на дистанционното за колата Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

А вече разбра на кво си паднала Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Свики чакам да видим кво е станало,па може направо хронологията да пратиш,на линия съм(просто съм инкобнито! newsm47)

# 558
Специално за Пачето подарък от мен Simple Smile

# 559

дадено момент на стане в напрежение та да снима.Ся съм си писнал SPEC pREVATE ЗА ДА ПОСТИГНА ТАЗИ ЦЕЛ  Joy Joy Joy
Паче да не отървеш момента и да смениш мазилката у вас Joy Joy hahaha

# 560
  • КиТ
 smile3508 smile3508 smile3508 аз чакам пресни клюки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 561
# 562
Дълъг ли е много филма ,а Паче?Кои участват ThinkingААААА аз да не те разсейвам....

# 563
Ма не му носете гащи да го обувате бе,ний се чудим как да го събуЙм hahaha hahaha hahaha

# 564
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дълъг ли е много филма ,а Паче?Кои участват ThinkingААААА аз да не те разсейвам....
Ейййййййй....Пачето пак ще изкърти хралупата... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аман от ремонти всека нощ... Mr. Green

# 565
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ма не му носете гащи да го обувате бе,ний се чудим как да го събуЙм hahaha hahaha hahaha
tooth tooth tooth tooth tooth tooth newsm10

# 566
http://www.menbg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 232&Itemid=31Ето,Паче,не се притеснявай...другия път Sick

# 567
пратих вече готовата снимка на Зизу по скайпа тя вече си преценява дали да е споделя с вас. Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 568
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
пратих вече готовата снимка на Зизу по скайпа ъе вече си преценява дали да е споделя с вас. Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 569
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Най-често срещаните причини за провала на малкия са мисълта за евентуален неуспех с жената, неподходяща обстановка и неуместно поведение от страна на партньорката.

Ай да видите сега...кой ви е виновен,че тая вечер ще гледате без антена Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт