Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 105
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • КиТ
Аз ви казах,че тея дето много приказват първи окапват,нямате опит с мъжете в чатове(толкова сте наивни всички) Rolling Eyes

Аз бях едно кротко агънце,а вижте кво злоболище станах
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

пратих вече готовата снимка на Зизу по скайпа ъе вече си преценява дали да е споделя с вас. Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ей сегичка ще я имаме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
Зизууууу,Зизанче-сладуранчееееее,къде криеш Съкровището Joy Joy JoyПомогнало ли е филмчето или да му четем зоупокойна молитва Joy Joy Joy Joy

# 572
Най-често срещаните причини за провала на малкия са мисълта за евентуален неуспех с жената, неподходяща обстановка и неуместно поведение от страна на партньорката.

Ай да видите сега...кой ви е виновен,че тая вечер ще гледате без антена Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Лакунче назначамам те за мой адвокат,много донре се справяш със защитата те нека ся да не могат да хванат станцията. Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 573
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизууууу,Зизанче-сладуранчееееее,къде криеш Съкровището Joy Joy JoyПомогнало ли е филмчето или да му четем зоупокойна молитва Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Да ви кажем аз си гледам с антена да ултра дълги вълни.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 574
  • КиТ
Най-често срещаните причини за провала на малкия са мисълта за евентуален неуспех с жената, неподходяща обстановка и неуместно поведение от страна на партньорката.

Ай да видите сега...кой ви е виновен,че тая вечер ще гледате без антена Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лакунче,ся ти на чия страна си Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Thinking

# 575
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ся що ме караш и аз да пускам скайпа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Паче,нема да се плаши какче,всичко ще се оправи,като ги опна утре да чистят парафина от пода на черкУвата Joy

# 576
Ама как партньорката виновна бе,Паче ShockedЦял ден пикирам да ти правим вЕтър на антенката и ти ся непризнателен...кво и е на обстановката я глей колко монахинисме се събрали,кандило сме запалили,поп сме ти викнали...само теб чакаме Mr. Green

# 577
Пламка...попа са ни завиде...и кат истински поп САТАНАИЛ...внесе раздори в редиците... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Попе беги бърже да се изповядаш на ШЕФА...как ни разваляш рахатлъка.... Mr. Green

# 578
Ама как партньорката виновна бе,Паче ShockedЦял ден пикирам да ти правим вЕтър на антенката и ти ся непризнателен...кво и е на обстановката я глей колко монахинисме се събрали,кандило сме запалили,поп сме ти викнали...само теб чакаме Mr. Green
не е виновен никои ето и доказателството:

# 579
  • КиТ
Ся що ме караш и аз да пускам скайпа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Паче,нема да се плаши какче,всичко ще се оправи,като ги опна утре да чистят парафина от пода на черкУвата Joy

Айде чекаме те Whistling Whistling Whistling Whistling,ама кажи щото обикновено си инкобнито,аз тая вечер по принуда заради тука едни индивиди Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ша си вземем стин моп Crossing Arms и сме готови кво толкос
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.п снимката въобще не я коментирам,щото то няма кво да се коментира Tired Tired Tired Tired

# 580
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Плами,не се настройва така антена бе чедо...трябва финес......те днешните антени не са като ония от едно време,дет приличаха на фризби с дупка Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenи обикновено се задействаха с минимум 30 псувни и 5 тупаника

Peaceтова да ти отговоря на чия страна съм...пък ти си прави изводите hahaha hahaha hahaha hahaha

# 581
не е виновен никои ето и доказателството:

Сакън...изправи го Паче...как се огънал О две да се не строши съкровището... Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 582
ЕЕЕЕЕЕ Паче ,ама и ти чак заспа докат чекаш антенката,нали Rolling Eyes

# 583
ЕЕЕЕЕЕ Паче ,ама и ти чак заспа докат чекаш антенката,нали Rolling Eyes
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 584
  • КиТ
А Лакунка права си Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug(нали затова си поп!),ама нещо тая антена не ме блазни и за това си я удрям Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт