Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 294
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Бреее Паче,че и хеликоптер ти праща да се придвижиш до целта... Thinking
На това му викам аз разбрана булка Mr. Green

# 391
  • КиТ
Еееееее....Пачеее...стига реламира ПАКЕТО бре...ще ми нападнат хралупата и пак требе да дирим скривалище... ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

А не бях забелязала,веРвай ми сега като каза верно няква снимка сложил Mr. Green Mr. Green Mr. Green,това като само да ни дразни Thinking
Ама нещо мен не ме блазни,аз съм ЖеЛезна  Wink Peace

Mr. Green и други са го казвали но след това за кратко са си променяли желязността Joy

Недей бре,аз се преставям в добра светлина пред свеки,а ти ми говориш такива работи Crossing Arms

Свикииииииииииииии  Rolling Eyes

# 392
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеиииииии Пачеееиииии Shocked Shocked Shocked
Ема нема бе ти си в хралупата,а това момченце с книжката тия с него там на стената да не са родата и да го дебнат да не го  гепи некоа мацка и да стане мелето Thinking
Зизу ела с мене на чакала да не ме запукат тия с камъни Joy Joy Joy
Нема бе спокс...идем и аз . Ако требе ще зимам патлака и базуката... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 393
Еееееее...Паче на и на тебе да оплакнеш окото... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquet #Shocked newsm10

# 394
Скива ли Паче, как познах кво ти Аресва... Mr. Green
Байдауей...смени ли си маратонките...дали не ти е пораснал кракъТ? newsm78 newsm78 newsm78

# 395
За кракът ама нещо стърчи от аватара му Mr. Green

# 396
  • КиТ

bouquet  bouquet  bouquet #Shocked newsm10

Ти да видиш мен,ща ти потекат лигите,ама се пазим за друг Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 397
О дааа,Пче и Пламито хич не лъже ама айде да не те разсейваме,че няма да заспиш Joy Joy Joy

# 398
Скива ли Паче, как познах кво ти Аресва... Mr. Green
Байдауей...смени ли си маратонките...дали не ти е пораснал кракъТ? newsm78 newsm78 newsm78

не още несъм още е лято и съм по джапанки,но ще ги сменям има още да растат,все пак съм още младичък. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy
За кракът ама нещо стърчи от аватара му Mr. Green

Joy Joy Joy

bouquet  bouquet  bouquet #Shocked newsm10

Ти да видиш мен,ща ти потекат лигите,ама се пазим за друг Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

я дай фейсабоока си на ЛС да вида за какво става въпрос

# 399
О дааа,Пче и Пламито хич не лъже ама айде да не те разсейваме,че няма да заспиш Joy Joy Joy
Той е без друго нема да спи...има да гледа филми...ревизии го чакат... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 400
Е ся Плами ИЗГОРЕ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 401
  • КиТ
Ти да видиш мен,ща ти потекат лигите,ама се пазим за друг

Ама веднага се заинтересува,бреееееее Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама трудно ша са дада Whistling Whistling Whistling

Дари не подклаждай огъня,трай си smile3520

# 402
ЕЕЕ Анджелинка и тя кът мен остана на сухо Laughingи брат Пит я зареза и Пачето сега се отнесе във фейса...
Клуб "Самотни органи"няма ли тук във форума?Да не е "Самотни сърца",че много пенсионерско Joy Joy Joy

# 403
Той е без друго нема да спи...има да гледа филми...ревизии го чакат... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Напълно си права към 1:30 ще има ревизия от .... тайна  Mr. Green,спокоина няма да сме в''хралупата''

Ама веднага се заинтересува,бреееееее Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама трудно ша са дада Whistling Whistling Whistling

Дари не подклаждай огъня,трай си smile3520

ми няма нищо че трудно ще се дадеш аз точно такива ТРУДНО ДАВАЩЕ СЕ обичам,иначе ми е безинтересно  Joy Mr. Green Joy

# 404
ЕЕЕ Анджелинка и тя кът мен остана на сухо Laughingи брат Пит я зареза и Пачето сега се отнесе във фейса...
Клуб "Самотни органи"няма ли тук във форума?Да не е "Самотни сърца",че много пенсионерско Joy Joy Joy
Стига рИва бре...нали ти дадох един жълъд...айде играйкай си...че времето тече и има нощеска ревизия...требе сичко да е ток и жица... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт