Отговори
# 60
Charr, вторник ще ходим на преглед не знам колко е наддала все още, но съм много обезпокоена защото млекцето ми свършва, днес привяечер установих че на беба не и стига кърмата и започнах да цедя от едната гърда / от която не беше сукала / и изцедих само около 5 мл.  В ШОК СЪМ !!!!! УЖАСНО СЪМ ОБЕЗПОКОЕНА Sad Sad Sad

# 61
Честито на Марина и cambozzola:)

Charr, много ми беше интересен разказа ти:) Все още не мога да повяврвам,че това вече се практикува и в България:) Е, картинката с изнервената акушерка връща нещата на мястото им де, поне това е така както си трябва  Joy
Аз също раждах там предишните два пъти и това , което ми направи впечатление беше- на ВИП етажа - отношението е като в частна болница.На другите места- соц кисели лелки. Аз се карах доста с тях втория път.
Разкажи ми моля те повече за самата вана- как изглежда, колко е голяма, само ти ли си вътре(това май е глупав въпрос), но ако си само ти как асистират акушерките?Има ли лекар или си само с акушерката? И най-интересното- като се роди бебчо във водата ли попада или го поемат веднага? Във каквато искаш поза ли може да раждаш? Разкажи подробности , за които се сещаш. Ето още един тъп въпрос- как пълнят ваната? Искам да си го представя .

# 62
  • Miami
Честити бебчета на Марина и cambozzola   bouquet Да са им живи и здрави  Hug

Fighty
, да не си решила да раждаш нормално водно  Wink  И на мен са ми интересни подробности около водното раждане.

Кори,предлагам ти да се включиш в следващия курс за консултанти по кърмене - гаранция за 100% успех  bouquet
Simple Smile  Hug

Ние днес ходихме на консултация и  моето момиченце е наддало за 12 дни 400 гр и е пораснало с 2,5 см Simple Smile Много съм хепи Simple Smile

# 63
Честити нови бебчета! На мамите бързо възстановяване и много весели моменти с бебоците.
Bebo_82, Zolka, ние сме вече. Сambozzola се разписа, сега вече е наш ред.  Нали тази сутрин ми се искаше някоя от нас да повлече крак. Хайде сега коя ще е следващата?
Леко раждане на всички, които все още чакат!

# 64
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!
Ох момичета при мен продължава проблема с кърмата.По цял ден се цедя,слагам топли компреси,душове,масажи и ....нищо.Изкарвам максимум по 10мл коластра основно от едната гърда.Май няма да тръгне изобщо.Може ли малко съвет от Чар,моля. TiredДа се отказвам ли?Вече минаха 6 дена от както родих.Незнам какво да правя.
Извинявай мила, не съм чела назад в темата - би ли споделила на лични малко повече подробности, за да мога да ти дам някакъв съвет. Да  не товарим темата тук
Защо да не товарите темата, според мен съветите, които би и дала на Карина биха били полезни и на други мами.

# 65
Не Кори. Не бих поела риска с нормалното раждане по собствено желание. Залога е прекалено голям. Но съм много любознателна  Wink Обичам всичко ново, обичам да съм информирана Simple Smile

# 66
  • София
Charr, вторник ще ходим на преглед не знам колко е наддала все още, но съм много обезпокоена защото млекцето ми свършва, днес привяечер установих че на беба не и стига кърмата и започнах да цедя от едната гърда / от която не беше сукала / и изцедих само около 5 мл.  В ШОК СЪМ !!!!! УЖАСНО СЪМ ОБЕЗПОКОЕНА Sad Sad Sad
Моли знам че не съм специалист като Чар, но и аз имах подобен проблем, до вчера не можех да изкарам повече от 40-50мл от една гърда а малкия си искаше, обаче почнах да пия по интензивно чая за кърмачки на Хип (по 4 чаши на ден), пия по 1-1,5л вода на ден и задължително стабилно хранене - под стабилно нямам предвид да се тъпчеш, имам предвид хубава храна 3 пъти на ден + 2 междинни закусчици, може и плодове. Аз днес успях да вдигна млеконадоя до 75 мл от една гърда и съм мега хепи, дано така да си продължим че моя мъж направо се е побъркал кара ме да меря бебко на всяко ядене.

# 67
  • София
Честити бебчовци на Маринка и на Cambozzola
Да са живи и здрави и винаги засмени двамата младежи.
 Hug Hug Hug

# 68
  • София
Честити синове на Маринка и Cambozzola, да са им живи и здрави и много да ги радват.
И според мен всичко ,което се пише тук за кърменето би било полезно за всички ни и не би товарило темата.

# 69
Cambozzola, ти ли буташе днес една система?  Wink
Честито!

Честито на Марина!

И специални поздрави и много прегръдки на Charr !   bouquet

# 70
Честити бебчета на новите мами!!!
Момичета, как почиствате нослетата на бебенцата?Моят Крум има нужда, пробвах се с фитилчета памук ама нещо не ми изглежад ефиксано?!

# 71
  • София
Видях падаща звезда,голямо съзерцаване му ударих,а пък и лампите пред блока доста ми пречат,но накрая успях да видя Party

# 72
Честито на cambozzola и всички новородили мами! Аз имам усещането обаче, че ще пренося! дано да не се окаже вярно. Пък и на бебчо вече му е доста тясно в корема, щото при всяко негово движение тумбакът ми заема едни такива форми и кожата страшно ми се опъва. Тази вечер ще падат за последно звезди, така че дано желанието ми се изпълни вече!

Cambozzola разкажи как започна раждането, предвид това, че по-рано беше писала, че нямаш никакви симпоми. Да знаем и ние останалите какво да очакваме.

# 73
Честито на всички новородили мамчета! Бързо възстановяване за тях и живи и здрави бебчета!

Ние сме си още бремменни без признаци, че искаме да се показваме на белия свят. Само дето от снощи ми е кисел света, ей така , без причина.
Вчера си купих бикини за след раждане, еднократна употреба, още се чудя дали ще са удобни, ама...

# 74
Добро утро и от мен!
Zolka  и аз съм така - крив ми е света, все нещо ме дразни и ми се плаче. Хормоните явно съвсем ме побъркаха. Хайде дано да раждаме скоро

Общи условия

Активация на акаунт