Звездни компромати-71 част

• 56 244
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
На мен Елен ми е много симпатична, от времето на "Шивачки". Тогава изглеждаше по различен начин. Писах и скоро във фейсбук, заради тази снимка (аз и тя), интересно ми беше кой е фотографът, но не ме удостои с отговор Simple Smile
 Не тя ми е странната в тази двойка, а гаджето и. Голямо показване, голямо нещо. Мъжката критическа май е по-страшна.

# 736
Изключено ли е да има чувства?
А има,как да няма-докато човека не фалира и остане без пари Mr. Green

Глупости, защо си мислите, че задължително трябва да е с него защото той има пари.  ooooh! Едно време обвиняваха и Александра Сърчаджиева , че е развела Иван Ласкин едва ли не защото имал пари  Rolling Eyes, но ето какво се оказа дълги годините са заедно и се обичат. Много вероятно и случая с Елен да е такъв.

# 737
Иван Ласкин има ли пари? Money

# 738
  • София
Сравнението не е много удачно, защото Ласкин не е богат и е само 13 години, а не 25г.,  по-възрастен от Алекс.
Мога да напиша къде е разликата между двете девойки, но ще се въздържа!  Mr. Green

# 739
Сподели де, каква клюкарка си...

# 740

Aми преди какво ли не бяха изтъкнали, честно казано щях да сложа думичката ИМА в кавички  Laughing Но не е въпроса в това , а в това, че може тя да си пада  по вързастни мъже, можеда го обича  и да не е заради парите с него, понеже е богат...

# 741
# 742
# 743
Галена показва телефон  много ми е любим ресторанта, прияде ми се  Mr. Green

# 744
  • Cофия
Галена показва телефон  много ми е любим ресторанта, прияде ми се  Mr. Green

кой е ресторанта?  Mr. Green

# 745
и аз питам...тук Галена е сладка Crazy

# 746
Да, много е готинка..без пози, без устни