Хамбургерите ми са забранени от Дюкан - салата казва той да ям - 235

• 33 323
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Извинявам се за рязката реакция ама има един въпрос .Вие въобще чели ли сте добре книгата ?От доста време чета тука едни безмислици и имам чувството ,че някой не е прочел добре какво е написал Дюкан. Hug Hug Hug Hug

И кое толкова те възмути?! newsm78

# 31
Вещи, лека критика:
ДА на сочните телешки хамбургери
НЕ на подсладения хляб към тях

Hug

# 32
  • Пловдив
Ми той тоя хамбургер е баш с подсладено хлебче  Crazy

# 33
Яз пък продължавам да съм си ПРОТИВ.....късното ядене в ЧЕТВЪРТА......таковата..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Щото си го изпитах на гърбината...... Whistling Whistling Whistling

Тва вместо "запис".....

П.П. Вещиииииииии.....  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 34
Ми той тоя хамбургер е баш с подсладено хлебче  Crazy

не
"хамбургер" се казва именно кюфтето

# 35
  • Пловдив
Честно казано не знам кое са имали предвид американците, за мен хамбургера е комбинацията, която се дава под това наименование. Но ако съм неточна ще сменя заглавието.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%83%D1%8 … D0%B3%D0%B5%D1%80

# 36
Милен-ка,според мен да си минаваш в трета.Та ти си свалила цели 30кг ,остава и организма ти да не е уморен.Сега на 1 кило ли ще се връзваш / Party Party Я си минавай в трета ама с постепенно включване на храните и ще видиш ,че точно в трета ще ти падне туй килце. Peace Питай Мастър4ето колко свали в трета,пък и моя личен опит за това говори,тъй че смело и с рогите,ама разумно . Hug
Didranad,нас една треска ни мъчи с тебе. Joy Ама ще се справим,да знаеш! Hug Hug Hug

# 37
: Питай Мастър4ето колко свали в трета,
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Най-много свалих в ЧЕТВЪРТА....да му се ненадяваш на тоз режим.....В ТРЕТА не свалях а качвах,защото захранвах организма.....Накарая се стабилизираха килата и кат влязох в ЧЕТВЪРТА и почнах да не вечерям късно и.....тЕ така..... Hug Hug Hug Hug

# 38
Хей, аз си помислих, че сте изяли слатата в тая жега и за мен няма да остане, а то вие сте нападнали хамбургера  hahaha hahaha hahaha hahaha

Поздрави на всички от морето   bouquet

# 39
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
    RNR, много готино, нали  Wink Аз моя боабаб отдавна го подминах и вече има мнооого да ме гони, че аз слабея, а той...  ooooh! Ама не взема от дума, също като на ЦвеТи сладура...
    an4eto, не е добре така  Sad, обаче май това е истината - няма нормално хранене за нас ако искаме да не изгубим всичко, което сме постигнали...
     Сиссс, да следиш внимателно ефекта от кефира връз Кантарев, че да имам причина да врънкам TheNMaster,  Hug, да идва на среща с гъбка под мишница  Joy
     anjei, направо ме плашиш с това мляко  ooooh!  Hug Ако при теб е такова..., неизвистно, какво ли е при нас...
     galateia, казах ти аз, че в един момент Кантарев става по-изкусителен от чужд мъж, ама ти не, та не   tongue
     Вещи, тъкмо се надявах, че си печеш дупето на морето и ще ни оставиш безнаказано да си спамим, а ти...  Hug  bouquet Добре че никога не съм обичала бургери, то не че ми е попречило да приличам за известно време на мацката от първата снимка...  Blush И за статийката благодаря, ама защо ли се припокрива с емпиричните ми изводи...
     Gardenia, въртят ми се някакви идеи за кафепиене в Дряново на 23-ти или 24-ти, на път към Йовковци, но още не съм на ясно... Ще ти пиша на ЛС, когато времето и маршрута узрее в главите ни  Hug
     Didranad, това ще да ти е наказанието, че не се вястваш в Дивака  hahaha Hug Heart Eyes
     Blumchen fee,  Hug
     Nimowe, я кажи повече за идеята да се прибирате през Пловдив, че да си намеря причина за една разходка до там на 22-ри  Wink
     ttedkata, водичка е , мила - както дошла, така ще си иде  Hug
     миле-на,  Сиссс, korni68, не се палете, теглото на един жив организъм никога не е константна величина, нормално е 2-3 кг да се канделкат надолу - нагоре  Peace Важното е да не ги оставяма да станат повече и да не вземем мерки, тогава става страшно и се превръщаме в кръстоски от   261uu и  Animal Pig Пък и Дюкан сам е казал - калкулатора е показателен само за теглото, което даден организъм бе поддържал относително безпроблемно. Така че който иска и успее да свали под него и да задържи резултата може само да е доволен и горд от себе си.
     Много се разписах днес, а даже не е петък... Време е да ви приспивам, че края на тази седмица ми се очертава весел и щур, но и безсънен..., та ще си отспивам в аванс, от днес  hahaha Ей ги на и днешните козинки, в обратен на обичайния ред  Wink

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 40
Намърдвам се да не ви изпусна из очи и се връщам да чета,как можахте да изпишете толкова страници Joy

# 41
  • София
Момичета, аз съвсем се обърках вече. Бях месец и половина във втора и стигнах калкулатора, исках и малко повече защото отслабнах с 9 кг до 60, а преди да родя бях 57-58. Но не издържах(имах задух, дойде ми преждевременно и тн) и минах в 2ра олекотена но с протеинов ден. Та така 15тина дена и свалих още 1.5кг. Сега се чувствам добре и не ми се яде друго. Как е по-добре според вас - да мина в трета или да си продължа така? newsm78

# 42
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Колко му беше трудно на будилника да ме изкара от прегръдките на Сънчо... И сигурно цял ден ще си мечтая да се върна там, но... кафето си знае работата  Wink

И с мосюто нямахме спорове - отчете -600 гр или 75.700, така че днес с удоволствие ще си гриза мусаката от тиквички с извара, пълнените с извара сурови чушки и доматки   Yum За кумова срама съм заделила и 3-4 телешки кюфтенца де  Laughing
     А, ето я и протеиновата петъчна закуска  Wink
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 43
Добро утро . Hug
Пък аз след вчерашните пак протеини ,отчитам минус ама много мразя след протеини да ме хване запека  #Cussing out,ми не мога реално да преценя колко съм свалила,отделно че цял ден едвам дишам.Еееееееееееееееее,яд ме е .  #2gunfire Crossing Arms Днеска си включвам зеленчуците в умерени количества без никакви хлябове и нам си кво ,за да мога утре да видя какво е положението с килцата.А толкова задачки имам днес ,незнам как ще се движа направо. #Crazy
Намрънках се ,отивам да си видя тричавата питка. Crossing Arms
Дано денят ви е по-прекрасен от моя.  bouquet

# 44
Добро утро    bouquet

mimensita мдам, много си права - срещата с кантарю определено измества срещите с чужди мъже  Sunglasses - сутрин само кът го зърна и едни пИпИруди почват да ми пърхат в стомаха  Mr. Green Даже мъжо каза че никога несъм гледала него толкоз лИбовно колкот сега гледам кантарю  Mr. Green

Инак днес се успах и не проведох най-важната среща за деня, че аз си имам специален ритуал за теглене  Mr. Green Нищо де тъмън утре може и да ме зарадва с повече (а може и не  Mr. Green, много капизни взеха да стават тез кантари, такваз сложна лИбовна връзка до сега не съм имала  Mr. Green)

Тъй, да докладвам досегашна режимност в ПЗ, надявам се да не озверея преди МЦ-то  #Crazy

Хубав и успешен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт