Хамбургерите ми са забранени от Дюкан - салата казва той да ям - 235

• 33 323
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Гарденийка, да ти е жива и здрава Надето, все повече радост да ви носи. newsm59  bigdance2

# 661
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Пожелавам много късмет в живота на сладкото Наде на Гарденийка. Тя ни е като талисманче в темата, порастна пред очите ни. Да е жива и здрава!  Heart Eyes

Нямах време напоследък и не съм влизала редовно във форума. Поздрави за всички, които съм пропуснала да поздравя. Специални целувки за Мис Марпъл и най-искрени поздравления за рождения ден, макар и с малко закъснение. И едно грациозно Мастърче видях, как го постигаш?

Аз още се боря с прасешкото натрупване на "онези" свински 2 килограма. Изтеглих протеиновия четвъртък днес, а утре ще лунувам на течности. Четвърта фаза си е голяма отговорност.  Naughty
 Hug

# 662

Да е жива и здрава Надя да радва мама и тати. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Надето да е жива и здрава и само да радва мама  и тати. На Мис Марпъл да и честитя със закъснение да е жива и здрава и все така да бъде вдъхновение на много стари и нови дюканки и да и благодарим за всичките съвети и рецепти обичам те и те гушкам от сърцето си и душата си  smile3525 bdbaloni

# 664
Здравейте момичета,
защо така темичката ни е паднала надолу...аз ви чета постоянно даже започнах да чета и старите теми.

Честит рожден ден на дъщеричката на Гарденийка  smile3525 и честито на Адреналинка за прекрасните новини  preggo

Аз имам едно питане, купих си ленено семе, но нямам машинка за мелене на кафе и си слагам по около 1 кафена лъжичка към тричавата палачинка сутрин. Някъде бях срещнала, че ако не е смляно и нямало голям ефект. Наистина ли е така, дали ще трябва да си търся кафемелачка  newsm12
Иначе на режима съм вече 18ти ден и резултатите поне на мен ми харесват. Смъкнала съм -2.700 кг, не е много, но аз искам още две килца да махна, затова и не бързам много. Най-важното е, че не чувствам глад и не си мисля дори, че съм на диета с това разнообразие от рецептички. Все си мисля колко по-трудно им е било на момичетата, пионери в този режим, нашето сега е направо песен  newsm10

Приятен ден на всички!

# 665
Добро утро ,мацки  Party Party айде на кафенце .

Сега да се отчета:Днес съм с + обаче знам и причината -МЦ-то ме изненада 10 дни по-рано.Нищо,ще паднат.Тия дни яко имаме репетиции заради юбилея на състава така че не се притеснявам. Flutter

bor4ito,защо не си начукаш лененото семе в хаванче за чесън?Незнам дали смляно по има ефект,аз не го употребявам ама ако се чудиш и това е вариант. Peace

Didranad,за четвърта фаза съм разбрала следното:
ранна вечеря по възможност и оскъдна
до 14 часа най-късно сладкото и нишестяното
много чист протеинов ден
много движение
лесно ама и не толкова.Но ти ще се справиш. Hug

Отивам да си бъркам триците,че голям глад ме мори.
Желая ви лек и успешен ден и много минусчета. Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 07:23 от tonnny_bg

# 666
  • далече в провинцията
Здравейте мацки!
Ние бяхме на гости в Ямбол бая време за това и несъм писала.
Аз продължавам бавно но славно, макар че тези дни съм в + няма да се откажа. Малко прегриших тия дни  Embarassed Embarassed, ама вие сте ми стимула!
 Връщам се в правия път!
Прегръщам ви и ви пожелавам лек ден!  bouquet

# 667
Гарденийке.....Да ви е здраво,весело и игриво детенцето! Честит Рожден Ден! Hug Hug Hug Hug Hug

. И едно грациозно Мастърче видях, как го постигаш?

Благодаря ти ! Hug

Внимавам какво ям това е.....Не ям нишестени или тесто в два поредни дена,,,,За десертите важи същото правило....Не вечерям късно,пия си водата,ям си триците и така по правилата се движа.......
Аз затова все казвам(особено на новичките),че режимът действа,само ако се спазва по книга,а не по свободни импровизации......

# 668
ГАРДЕНИЙКАА,честито на малката принцеса!Да ти е жива и здрава,мноогго да те радва и много късмет в живота и желая!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 669
  • София
Добро утро и от мен  bouquet
Днес кантара ме зарадва - 90 кг. Хич не е за хвалба, но все пак 6-7 кг за 2 седмици е добре. Сега очквам голям застой, но няма да се давам Laughing Определено глад не изпитвам, но менюто почна да ми доскучава. Ще трябва да разгледам по-сериозно рецептите и да го разнообразя.
Радвам се, че ви има Hug Много амбициращо и обнадеждаващо ми действате. А има ли срещи на софийските Дюканки? Много ще се радвам да се запознаем

# 670
  • Пловдив
Ха, добър ден и от мен Hug Hug Hug
И аз да се похваля - вчера цъфнах та вързах, отчаях се съвсем на кантара ooooh!, но днес уви - показа ми 60,700 Shocked Shocked  #Crazy #Crazyдемек вече преборвам този 61-ви кг, който ми показа калкулатора. Стана 3 седмици го боря, баси и все не се даваше. Дано и след днешното лунуване(П ден) се затвърди поне таз-сутрешния резултат и да я мръдна тая линийка, че клеяса вече ooooh!
Предполагам, че кг под калкулатора пак ще са много трудни за премахване, ама няма да се отказвам сега на финалната права,я Crossing Arms То видиш ли седмица-две и хоп изведнъж става работата. Така че на всички който имат такива временни застои - спокойствие, силна воля и най-вече силна храна (имам предвид яко мръвка) и много вода Peace Peace

П.П. Само да ви кажа, че и гъбата ми става страхонта - ама не я пия редовно - за сега през ден, че и мъжо се включи и се редуваме. Като се размножи и правя двойна доза и за него и мен, и съм редовна ще кажа дали има някакъв ефект от нея, че до сега са ми са се събрали има няма 5-6 пъти да съм я пила. Но иначе поне и хванах цаката -става си като кисело мляко гъста, но я раздрусвам малко преди да я изцедя, че то иначе не става и я пием в консистенцията на айрян Peace И като е студена и поотлежала в хладилника се пие - иначе както като пробвах първата сутрин току що прецедена и на стайна температура не се поглъщаши изобщо Sick

ЕДИТ: Забривих и за Надето ooooh! - да е жива здрава, много усмивки и безгрижно детство и желая Hug

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 13:42 от ANNAFACE

# 671
На порасналите ни форумски момиченца(със закъснение)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Момичета, да са Ви живи и здрави
дечицата и да растат под щастлива звезда!

За Надето(нашето форумско аватарче):

За момиченцето на Красива:

За мама Гарденийка:

За мама Красива:

# 672
седми удаерен ден мина, мисля до 10 да ги докарам  Flutter
момичета една питанка имам - когато се случи да излезете някъде навън на заведение какво пиете айрян, вода, чай това ясно кола лайт също, алкохола е забранен, бира нестава вино тоже.

# 673
  • Варна
седми удаерен ден мина, мисля до 10 да ги докарам  Flutter
момичета една питанка имам - когато се случи да излезете някъде навън на заведение какво пиете айрян, вода, чай това ясно кола лайт също, алкохола е забранен, бира нестава вино тоже.

За да не давам обяснения какво пия, как го пия и защо, на заведение си поръчвам кола лайт и вода с лед  и лимон. Стигам и до два литра на вечер, докато върви купона.

# 674
еоооо леле къде сте бе Дюканки Rolling Eyes Hug Hug Hug
Гардениика да ти е жива и здрава Надето и мнооого да те слуша  bigdance2
*Дюкесса защо се тормозиш с тези 10дена няма смисъл 5 дни са съвсем достатъчни NaughtyА сега на въпроса ти пиивай си кола лайт и водичка да ти е чиста главичка и малко дупето Joy
При мен всичко е наред в трета ,е имам си 1кг.отгоре но незнам откъде се взе но ще го ликвидирам скоро ,че аз 30кг.унищожих 1кг ли ще се опре #2gunfire
Лека и спокойна нощ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт