Хамбургерите ми са забранени от Дюкан - салата казва той да ям - 235

• 33 323
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и от мен момичета.След огромните +2 кг които ми лепна МЦ-то днес съм голям минус тая сутрин съм 63,800 ,успешно вървя към пета пейка ,ей петичките сгъстете се малко идвам. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 706
Момичета, макар и закъснели, ви изказвам най-сърдечни благодарности за всички пожелания и картички, отправени към Надя!
Много си ви обичам и ми беше много мило да чета  Hug
Доклад: Килограми стабилни, въпреки тридневния маратон по ядене на нережимни сладкиши със свещи  Wink
Шуши, честита втора дюканска годишнина  Hug  Да си все такова усмихнато слънце и да сбъднеш най-съкровените мечти!
Дженуша, много щастие и от мен   bouquet
НимоУе, браво на теб  Hug 66кг! Все се сещам като обясняваше на една среща, че си била 100кг, сервитьора как се блъсна в колоната  Joy
Здравейте момичета  Simple Smile
Най-накрая се престраших и аз да пиша..Имам проблем и не знам какво да правя Sad
На Дюкан съм от година и скоро реших да премина към трета фаза, но усещам, че килограмите се връщат  Cry
Сигурно ще си помислите, че прегрешавам с храната..Ям всичко позволено, дори чесно казано имам чувството, че си карам пак втора, защото си позволявам по една ябълка, малко сирене и като ми се прияде нещо сладко...хапвам обезмасленото плодово мляко на д-р Йоткер.Освен това и тичам всяка сутрин, а после карам по един час колело.И ако не е някъде тук причината, остава да е в това, че поради смяна на климата нямах два месеца цикъл?!Възможно ли е да съм качила 3 4 кг поради липсата му и дали сега когато ми дойде ще ги сваля?
Това ми стана много интересно  newsm78
Здравей и добре дошла  Hug
Може би трябва да дадеш по-подробна информация. Колко кг свали, колко ти дава калкулаатора, ти много ли си под него, на какво тегло си била най-дълго време, от колко скоро си в трета, дали няма други причини за колебанията в теглото (ОВУ, МЦ... или липсата му, както казваш).
Мисълта ми е, че ако си свалила много кг за кратко време, може организма да бърза да трупа от новите храни. Обикновено има колебания в началото на трета.
Мис Марпъл започна съвсем плавно вкарване на нови храни, дори и в намалени грамажи. Тя може да каже сега как е.
Смяната на климата може да влияе и на психиката  Wink Ако си на ново място, момже би си под напрежение... той организма си има съпротивителни сили.
Пък липсата на цикъл, си е някакъв вид хормонално нарушение, което ми се вижда най-логичното обяснение, за 3-те килограма.
Ама ти отговори на въпросите, пък ще разнищим ние тази работа  Laughing

# 707
Здравейте отново Simple Smile
Аз съм на Дюкан от вече една година.Когато го започнах тежах 64 кг и с него стигнах до 56 кг.Знам, че свалените килограми са малко за толкова голям период от време, но без да искам съм допускала грешки в храните и вероятно това е довело до забавяне на свалянето.
Два пъти се опитвах да минавам на трета фаза, но след една седмица се връщах пак на втора.И така докато не се реших сериозно да мина напред и да започна да захранвам.Само че усетих, че започвам да качвам Sad Лошото е, че аз не съм вкарала дори хляб и тестени.На гала вечери си позволявам или диетично плодово мляко или две три сладки без захар (тук в Лондон има доста диетични сладкиши).Дори вместо един протеинов ден карам два на седмица, а на всичкото отгоре всеки ден тичам в парка, а после карам колело (изразходвам доста калории) ?!
Не знам на какво се дължи, но килограмите са на лице..теглих се преди да ми дойде и бях 60 кг.По дрехите също усещам напрежение и очевидно съм качила някои друг килограм.Не знам дали се дължи на цикъла ми, които го нямаше два месеца или просто пропускам нещо..
И тъй като не успявам да се справя сама реших да потърся помощ от опитни хора, които за разлика от всички около мен, знаят за какво става въпрос и знаят с колко усилия се свалят 3 4 кг ..
Надявам се с общи усилия да успея да си ги сваля и да премина към нормална трета фаза Simple Smile

# 708
Шушинко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , Честита Годишнина, слънце ненагледно!
На най чаровната дюканка с най прекрасната и сладка усмивка, желая
сбъдване на най съкровената мечта! Шуши ще стане да знаеш, аз вярвам!

Много щастие миличка, от цялото ми сърце Hug Hug Hug!

Клее Hug, Мастърчето Heart Eyes е успешна трето и четвъртофазничка, тя ще даде съвет! Всичко ще е наред Peace!

# 709
Клее Hug, Мастърчето Heart Eyes е успешна трето и четвъртофазничка, тя ще даде съвет! Всичко ще е наред Peace!
Мастърчето е в стрес! Днес почина племенницата ми! Бог да я прости!

Момичета помогнете на Клее ......Аз попрочетох отгоре,отгоре.....Долових хормонални проблеми май..... newsm78 Thinking

Ще пиша пак когато мога,че сега ми е ....... ooooh!

# 710
Привет Дюкански фръцлички Joy Joy,

Благодаря на всички за хубавите пожелания.Рд мина чудесно , и без прегрешения от моя страна Rolling Eyes Rolling EyesЧак се изненадвам понякога от собственият си инат.! Joy

От два- три дни моят милостив кантар си играе с теглото ми- ту минус ,ту плюс,а тая сутрин цял кг отгоре Whistling Whistling.Само дето след 3 часа разбрах причината( МЦ естествено), надявам се тук до два дни да изчезна и той и още един Laughing Laughing.
А как искам да се фръцна само- вчера сложих едно якенце,дето преди 5 месеца ми беше малко,а вчера ме загръщаше два пъти hahaha hahaha Нали се сещате какво е чувството- С Т Р А о Т Н О smile3521.
Сега съм сложила две три манджички да къркорят,отивам да направя и една салатка и работата спи...
Ядем и чакаме да отслабнем hahaha  smile3532

Лека ,мека и отслабваща вечер...

П.П. Това за мекото май е запазена марка на друг ooooh! ooooh!

# 711
Мастърчето е в стрес! Днес почина племенницата ми! Бог да я прости!

Мастърче Heart Eyes , моите съболезнования Cry!
Миличка, ужасно съжалявам за загубата ви!

# 712
Мастерче, съболезнования и от мен.Нека почива в мир. Flowers Rose Flowers Rose

Момичета, ние се завърнахме от къмпинга. Специално благодаря на Мименсита за подкрепата и рецептичките на лични. Изкарахме си чудесно и не ми беше трудно, т.к. в трета олекотена си се хапва почти всичко. Доста време обаче задържах и се борех с едно половин кило. Всъщност никаква храна не ми липсва, т.к. си хапвам всичко без тестени, пържено, газирано и нишестени продукти. Чат пат лапам по някой шок. бонбон като ми се прияде сладко.Чувствам по-лека, но кантара много - много не го показва.Паласките обаче започват да се заглаждат. Grinning Ами това е за сега. Успех на всички.    bouquet

# 713
ШУШИНКААА,слънце ненагледно,честити ти 2 ДЮ годинки!МНОГО УСПЕХ И КЪСМЕТ И ЗАНАПРЕД,ти желая,сладурка!!!

# 714
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Че е събота, събота е, че започна дълъг уйкенд - започна, ама 9 поста за цял ден  newsm78, пък то единият е...  ooooh! 
     TheNMaster, съжалявам много за загубата ви  Cry Да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose
     Хайде да ви приспивам, че да взема да си почина и аз от отпуската  hahaha

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 715
Здравейте момичета,
почнах диета за втори път и сега се чудя дали може да се ползват следните олиа (предполагам, че са забранени, но наистина ми трябва съмет за тях) - ленено, сусамово и соево?
благодаря ви предварително за отговорите  Heart Eyes

# 716
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мастърче, миличка  Hug , съболезнования. Животът е несправедлив. Дано да е в по-добър свят.  Flowers Rose

# 717
Здравейте мили дами,

TheNMaster, моите най-искрени съболезнования за загубата ви, животът наистина е несправедлив... Flowers Rose Flowers Rose

Браво на Nimowe и на Zorana за постиженията!

Аз съм зациклила на 46-тия килограм и нещо не мога да го преборя вече втора седмица, но сигурно защото през последните години съм била толкова килограми и тялото си помни, пък и тъкмо ме сурпризира М...но аз ще му покажа на моето телце, че с още едно килце надолу ще се чувства прекрасно Simple Smile

Леки и отслабващи почивни дни Simple Smile

# 718
Мастърчее  най-искрени съболезнования за тебе и семейството  Hug

# 719
Мастърче, милa, най-искрени съболезнования  Flowers Rose Cry Hug

Общи условия

Активация на акаунт