Печати за нокти - 7

• 69 832
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
На Конад има чисто черна боичка от големите шишета, но тези кръглите. За тези с крушовидната форма не знам дали имат.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 11:05 от UNynaeve

# 661
UNynaeve, аз гледам ето тези http://nailart-bg.com/?catalog=27
Други големи в този сайт не намирам  newsm78, а тук не се продават никъде и никакви боички на Конад, само на едно място има чат-пат от малките, естествено на двойна цена  Crossing Arms

# 662
  • Пловдив
Е да, малко трудно ще се намери. Аз съм ги виждала в ebay и в комплектите, но дори и там са доста скъпи. Тук някои момичета поръчват от сайтове си спомням, но не мога да ти помогна с това. Имам някъкъв спомен, че от този сайт поръчваха - http://store.ocnailart.comtml

# 663
  • София

От тези големите боички на Конад има ли чисто черна  newsm78 Аз имам, но от малките, а ми свършва. В сайта гледам, но има черна златна перла, дали се личат много златистите частички  Thinking

Аз я имам черната златна перла, излизат перфектно картинките, златния блясък се забелязва само на определена сверлина.

Ще взема да се напечатам довечера и ще снимам  Hug

Ето стара снимка, но лака има златен блясък, и не може да се види много добре  newsm78
http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.19884480

# 664
Аз си купих бяла боичка на конад но малка разфасовка за 6 лв. от представителството им зад халите в София, но казаха че нямат от шаблоните им или поне нямаше тези които исках.

# 665
  • София
Аз си купих бяла боичка на конад но малка разфасовка за 6 лв. от представителството им зад халите в София, но казаха че нямат от шаблоните им или поне нямаше тези които исках.

Къде зад халите продават неща на Конад? Магазинче ли е? КАк се казва? Имат ли някакви шаблони?

# 666
Наде, ами то на тази снимка изобщо не личи, че ги има тези златисти частички, но ако постнеш още една снимчица няма да ти се разсърдя  smile3502

# 667
  • София
Ето снимки, много добре се вижда златния блясък,особено на червен лак, не гледайте колко много ми е израснал лака  Embarassed

Голям кеф е да се печаташ върху Шилак, можеш да си размазваш и триеш на воля  Mr. Green

# 668
Наде, благодаря ти! Значи този златен блясък си личи на определени цветове и светлина, не е така натрапчив ... ще трябва да си я поръчам, само дето доставката е около 5 лв.  ooooh!

Това с Шилака звучи прекрасно - да си триеш печатите на воля без да сваляш лака  Simple Smile

# 669
Да се похваля и тук с новата ми придобивка Орли wonderful wisteria
Този е единствения шаблон за цял нокът, който ми се "опъва" и никога не ми се отпечатва както трябва без значение с каква боичка го правя - 5 пъти го трих на безименния и палеца, много ми е странно

# 670
  • Пловдив
svetla_81 с какво си махаш лака от шаблона. Аз го имам този шаблон и доста добре ми излиза точно тази картинка. Аз успях да си направя по-плитък шаблона веднъж като си махах лака от шаблона с бръснарско ножче. А като видях, че и конадската стъргалка ми драска шаблоните спрях и нея да я използвам, да не би да ми изтърка шаблоните. Да не би и на теб това да ти се е получило.

А се сетих и че като използвам конадските боички, които са в крушовидното шишенце също не винаги успявам да си прехвърля цялата картинка.

# 671
Със стъргалка от евтините махам лака, тя е пластмасова и е много по-удобна от тази на Конад никога не съм ползвала бръснарско ножче, боичките ми са от тези малките на Конад, но имам и лакове, които са много наситени и стават за печати. Специално тази картинка никога не ми излиза от първия път с каквато и боичка да пробвам и си мисля, че нещо самите улейчета не са читави  newsm78

# 672
  • София
svetla_81, много красив цвят! А шаблона ми е от любимите, никога не съм имала проблем с картинките в него  newsm78

Аз изполвам малка "кредитна" карта(Била раздаваха към големите карти и 4 малки които са точно с размерите на стъргалка) на мен с нея ми е най-удобно и не дере шаблоните.

# 673
 Всички ли си правите декорациите с печат на Конад? Аз имам едни други печати (бях си поръчала първоначално машинката и към нея имаше и ръчен печат),обаче нещо не се получава с амазонските печати и си мисля дали проблема е в самия печат,дали да си поръчам този на конад.Някой ако може да сподели  и да покаже печата,гледам има различни видове на конад newsm78 newsm78

# 674
Daffni, не само с шаблони на Конад правя печати. Имам и от амазонските и 2 от евтините дето са по около 2 лв. с всички се получават картинките /само с една единствена картинка на конадските, написала съм по-нагоре/
Твоя въпрос за печата ли е или и за шаблоните  newsm78 Печата на Конад мисля, че е най-хубав поне според мен, имам от евтините и с него не мога да се справя. Моят е ето такъв http://nailart-bg.com/?catalog=11&view=74, но май с този http://nailart-bg.com/?catalog=11&view=75 е по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт