Ако някой го е запазил може ли пак да го публикува отново?
)Върти езика, излиза някакво Ауууу, ама все неможем да нагласим езичето на позицията, на която да издаде звук. Иначе като замаха с ръчички и зарита с крака, все едно ще литне. Маха, маха и аха да каже нещо и излиза само въздишка - неуспешен опит. 
Много сили и кураж ти желая. На мама също. Внушението и вярата са 50 % от успешното лечението и възстановяването.

Бъдете силни милички
.И усмивките са рядкост,но все пак ги има
, днес даже си наготвих и изчистих без да се събуди, друг път все оставям на половина и после продължавам. 
До сега се кърмихме и чакаме нашия тати, който отиде на плаж.

Че и трудно го били намерили по железариите... ей, тва някои хора хич ги няма в мисленето

Страхотна тема, а заглавието е перфектно! 
Вярвам, че всичко ще бъде наред при майка ти!
Наскоро гледах един филм по темата и през цялото време плаках, тези жени са истински героини.
Дано успее да се справи психически!
В тази връзка да похваля и моята педиатърка - Ивайла като караше мононуклеозата звънеше всеки ден да пита как е, каза ни да се обаждаме по всяко време на денонощието, ако нещо не е наред, другата лекарка по инфекциозните болести - също. Тя даже ни прие в частния си кабинет и не ни взе нищо за прегледа.
Много съм доволна и от двете, има и страхотни лекари на фона на масовото безхаберие. 

Каките все са над него и ми говорят
Да си жена не е лесно, но за това пък сме по-силни и вярвам, че майка ти ще пребори коварната болест..
Павел има същия проблем с акото и пъпките. Ти води ли Санди на лекар за това? Аз вече писах на мен какво ми казаха. В момента спазвам препоръките и диетата на гастрото, чакам резултатите от изследванията и се надявам да не е алергия и да не е нещо опасно. :pray