Юнче папка, спинка и наддава, гука и усмивчици раздава! - Тема 3

• 27 744
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик
В предната тема имаше линк към смешни бебешки снимки и не мога да го намеря.
Ако някой го е запазил може ли пак да го публикува отново?

# 76
Добро утро момичета!
Днес като гледам ще е хубав ден. Стягаме се, закусваме, оправяме се и хайде навън.
Смилянче, и моята бонбонка рядко гука. Често, когато се радва издава един звук като цвилене на конче. (Леле как се изразих  ooooh!)Върти езика, излиза някакво Ауууу, ама все неможем да нагласим езичето на позицията, на която да издаде звук. Иначе като замаха с ръчички и зарита с крака, все едно ще литне. Маха, маха и аха да каже нещо и излиза само въздишка - неуспешен опит.  Joy
КидиHug Много сили и кураж ти желая. На мама също. Внушението и вярата са 50 % от успешното лечението и възстановяването.
Пепси, огромни благодарности, че си се погрижила за поредната ни прекрасна темичка. Hug
Бубито, ние кръщавахме каката, когато стана на 1 годинка. Съчетахме го с единия й имен ден - Голяма Богородица - 15.08.
Кръстница беше кумата ни. Поканихме близки. Ритуала си е стандартен. Кръсницата купува пелена и  дрешки, с които облича бебето след като попът го изкъпе. Ако имате някакви подарени кръстчета или амулетчета на бебето, можете да ги дадете на попа да ги освети. Вземете нещо и за почерпка - бонбони, сладки и т.н. Ние след това направихме прощъпулника и се почерпихме.
За кръщенето на Никол сме решили да е живот и здраве на имения й ден - Никулден на 6.12.
Според мен е хубаво  да се вземе и някакъв символичен подарък, по скоро нещо за спомен, на кръстника.
Хайде, девойки, хубав ден, изпълнен само с усмивки и положителни емоции ви желая! Hug

# 77
  • Пловдив
Хоп и аз да се запиша.
Пепси заглавието е много весело  Hug
Връщам се да чета
Киди и Смилянова  Hug Hug Hug Бъдете силни милички
И нашето Коце гука много рядко.Това се случва най вече когато се е събудил в добро настроение или когато го мажа след баня,но не е гладен Peace.И усмивките са рядкост,но все пак ги има

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 09:08 от krems82

# 78
Здравейте и от мен!

Джиджи, аз пазя линка - http://community.livejournal.com/air_we_inspire/26591.html#cutid1
Пепси, заглавието е много сладко!
Киди, стискам палци майка ти да върви към бързо подобрение, да бъдеш спокойна и ти.
Смилянова, аз не съм специалист по захранванията да дам адекватен съвет, но искрено желая проблемите на Ивана да не са сериозни и да имате само поводи за радости.
За гукането - Боил от много отдавна издава няколко различни звука, предимно като си играем. Основният звучи като ауу, но оставам с впечатление сега, че гукането е нещо друго? Иначе аз пък се тревожа, че не се заглежда по играчки. Хора много обича - смее се, плези се, ахка - в зависимост кой какво му показва, но на играчките нула внимание. В леглото ги бие, премятат се целите, ще го ударят още малко и пак нула внимание. А от шезлонга накривява глава и гледа между играчките, за да ме види мен къде съм и да ми се хили. Самите играчки поглежда и подминава... Явно е до характер на детето.

# 79
Добро утро!
Вчера и днес от тая ваксина ли незнам, но детето бая поспива  Thinking , днес даже си наготвих и изчистих без да се събуди, друг път все оставям на половина и после продължавам.
Лулу25 , ще си спестите доста парички занапред, ако не харесва играчките  малкия ви юнак  Laughing  Laughing
Днес пак се очертава жега, ще си седим на климатик цял ден

# 80
Здравейте и от мен.Отдавна не съм влизала но все нямам време.Тези дни малката беше с разтройство но не беше от летния вирус.Оказа се че ни излиза зъбче и постоянно е нервна и си лапа ръчичките.Доста рано е за мен но докторката при която ходих ми каза че при децата на АМ излизали по-рано.Иначе и ние имаме проблем с акото и какво ли не мляко пробвах но ефект няма.Бяхме и на фризовом но пак се запичаше.
Иначе ние утре живот и здраве ще кръщаваме нашето малко момиченце.
На Киди много кураж и всичко при майка й да е наред.

# 81

Аз бях пуснала този линк, но снимките са по-скоро интересни, отколкото забавни. Направени са от една мама, която снимала бебчето си докато спи и с помощта на дрехи и елементи от домашния интериор тя е пресъздала сънищата на своето бебче. Получило се е много добре! Peace

Ние днес се успахме с бебчо в леглото Blush До сега се кърмихме и чакаме нашия тати, който отиде на плаж.
Аз не страдам от липсата на плаж и ще пропусна тази година. Не знам, виждам, че има доста смели майчета сред вас, но лично според мен е твърде рано за бебетата да се водят на плаж. Ще се отчетем догодина. Sunglasses

# 82
Здравейте и от нас Simple Smile

Киди, много добре те разбирам как се чувставаш, преживях същото преди доста години. Пожелвам ви много сили да преминете през това изпитание Praynig Hug
Цимент в храната на бебето?!?!? Е, ще се въздържа от коментар по въпроса  Naughty Че и трудно го били намерили по железариите... ей, тва някои хора хич ги няма в мисленето ooooh!

Hug

# 83
Привет!  Grinning

Пепси,   bouquet Страхотна тема, а заглавието е перфектно!   bouquet

Кидиspoko Вярвам, че всичко ще бъде наред при майка ти!  Praynig Наскоро гледах един филм по темата и през цялото време плаках, тези жени са истински героини.  Hug Дано успее да се справи психически!

След Пентаксима и Борислав беше много поспалив, въпреки че нямаше Т. Не че се оплаквам  Mr. Green Дано при всички ваксини, които му предстоят, това да е единственият страничен ефект.  Praynig В тази връзка да похваля и моята педиатърка - Ивайла като караше мононуклеозата звънеше всеки ден да пита как е, каза ни да се обаждаме по всяко време на денонощието, ако нещо не е наред, другата лекарка по инфекциозните болести - също. Тя даже ни прие в частния си кабинет и не ни взе нищо за прегледа.  Peace Много съм доволна и от двете, има и страхотни лекари на фона на масовото безхаберие.

За цимента - ами на кокошките дават и счукани мидички, за да са им по-здрави яйцата, да взема да му давам на Борето по малко за бели зъбки  Mr. Green

# 84
mama jeia   и Гери издава звуци сякаш цвили кон  Laughing даже неска каза агаг,аууу също казва Simple Smile като почне да реве след 3-4 мин сама се успокоява и почва да се смее.

# 85
  • София

нещо мн. интересно, според мен, на което попаднах случайно днес http://drmaneva.com/?p=690#more-690
Благодаря Софи, много полезна информация  Peace

Киди, Наде  позитивизъм ви желая Hug Hug Hug

Нашето Светли гуга много и много се смее  Heart Eyes Каките все са над него и ми говорят  Simple Smile

# 86
Здравейте! И на нас ни е много жега, но седим на климатик и на малчо явно му е добре, защото вече 2 часа спинка следобеден сън.

Санди гука и се усмихва само когато се е наял и със сухо дупе и въобще всичко да му е наред. Иначе на мен ми се усмихва повече, а на баща си повече "говори". Заглежда се и се заиграва с играчки, но не със всички! Явно си има предпочитания.

Бяхме на консултация тази седмица, за втория месец е дръпнал с 6 см и 1.100 кг, т.е. вече е 60 см и 5.200 кг., а се роди 50 / 3.450.

Пентаксим не дадох да му сложат, защото сутринта преди консултацията му измерих Т 37.3 под мишницата и в устата с бибата (еднакво показаха и двата термометъра). Та не знам тази температура притеснителна ли е, но и педиатъра не посмя да сложи ваксината.

Бях писала, че имаме проблеми с пъпки по лицето и тялото и зелено аки. От 1 седмица спрях всякакви млечни и кравешки продукти, и не знам сега въобразявам ли си, но май се подобряват нещата поне с акито.

За цимента нямам думи, но всеки си има своята истина. Слава Богу нашия педиатър е от новото поколение и ни насърчава за дълго кърмене и захранване към 6тия месец.

Киди  Hug Да си жена не е лесно, но за това пък сме по-силни и вярвам, че майка ти ще пребори коварната болест..

# 87
  • Варна
Мimi В, нали знаеш, че на организма му трябват 2-3 седмици да се изчисти от кравето мляко, също и на бебчо.  Peace  Павел има същия проблем с акото и пъпките. Ти води ли Санди на лекар за това? Аз вече писах на мен какво ми казаха. В момента спазвам препоръките и диетата на гастрото, чакам резултатите от изследванията и се надявам да не е алергия и да не е нещо опасно.  :pray

И ние днес не сме си показвали нослетата навън, че е голяма жега. Пафчо спи блажено на климатик. Чакаме да разхлади и ще ходим на разходка.

Киди, ще се моля за майчето ти!  Hug  

# 88
Марчела, видях какво си писала. В интерес на истината, понеже сте с подобни проблеми и знаех, че ще ходите на гастро чаках да се отчетеш след прегледа, преди и ние да решим да отидем  Rolling Eyes Ние първо ходихме на изледване за акито, няма никакви изолирани бактерии. Записал съм час за дерматолог в понеделник. А до тогава следваме препоръките на педиатъра ни, който ни каза да къпем с Балмандол и после и ние мажем само с Нахткерцен. И ние пием Инфакол, но вместо Био гая аз давам Линекс. И естествено диета, както си я описала и ти. Ясно, че трябва време докато се изчистим, но факт, че от 1 месец едва вчера видях златист памперс.

Много се радвам за вас, че не е дерматит. Сега пък аз вече съм по-спокоийна за акито, но пък треперя за обрива ooooh!

# 89
Привет и от мен!
Пепси, мерси за темата!
Киди, дано всичко лошо е зад гърба ви  Hug
Последните дни нямам време за форума, но успях да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт