Най-добре се плете на брега на Черно море

• 59 325
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
IPG мерси за хубавите думи.
Аз почвам да се отчайвам че ще намеря същата прежда, и с лека разлика в цвета ще я довърша. Дано да стане красиво, от там където е сега, до края с друг цвят. Не с особена разлика, като кант все едно.

Ще показвам като я завърша.

# 76
  • Пловдив
Да се запиша и аз ,въпреки че нямам нищо за показване , но както сте почнали да пишете ,ще изпусна темата Grinning

# 77
# 78
Да се запиша и аз тук с една жилетка за една дръцла. Благодаря на Тули за помощта Simple Smile http://beboranche.snimka.bg/other/moi-neshta.354394.20078038
тити, не тули  Hug станала е много хубава, браво. Значи моделът си струва да се запази.

ааа,на мен ми е приятно да ме бъркат с тити, при положение,че тя е така продуктивна в плетивата, а аз съм просто една мързелана
Беборана,много е сладък тоз младеж,пу-пу...
Фифи и Сиси, чудесна снимка, има емоция в нея...

ето интересни презрамки - http://picasaweb.google.com/Osinka.ZM.New.2/5202009#5377918897980185938

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 23:19 от tuly

# 79
# 80
           Запис,че ви изпуснах  Laughing

# 81
Здравейте ! Искам да попитам дали може да ми помогнете с тази плетка  
Мотива в средата с цветето ме интересува? Ако може да ми обясните как се плете ? Simple Smile))

# 82
  • София
Здравейте ! Искам да попитам дали може да ми помогнете с тази плетка  
Мотива в средата с цветето ме интересува? Ако може да ми обясните как се плете ? Simple Smile))

Заповядай Simple Smile

http://lh3.ggpht.com/_Q6Ubhl_eD4s/S08PqUue69I/AAAAAAAAGQU/moeeIk … /0e50032f0ad5.jpg

http://club.osinka.ru/topic-46885?&start=60

# 83
tedsss имаме в темата майстор на този пуловер и това е tane. Всичките и изпълнения на този модел са прекрасни!

# 84
  • Севлиево
Записвам се набързо, че си пекох дупето на морето  Mr. Green Не плетох на плажа по простата причина, че киснехме повечко във водата - то в тая жега  ooooh! Следобедите обаче поплитах, докато малкия спи. Сглобих си синята чанта почти, но не става за снимане още. Надявам се втората седмица от отпуската да поплета на сянка и на воля. Попрочетох ви отгоре отгоре, ама туй за съчетанието на бродерия с плетиво не съм го търсила още, а и незнам дали ще успея да го намеря  newsm12
Разкарах мрежата по плажа обаче

Едно хлапе от компанията ни ме видя като се обличам и ми вика:
"Ти защо си по въжета?" Joy
Ето и комбинацията плетиво-бродерия в рамка

# 85
  • Варна

# 86
# 87

Разкарах мрежата по плажа обаче

Едно хлапе от компанията ни ме видя като се обличам и ми вика:
"Ти защо си по въжета?" :3

Мноооого правилен въпрос, по въжета си...  Joy
[/size]

# 88
  • Пловдив
tedsss имаме в темата майстор на този пуловер и това е tane. Всичките и изпълнения на този модел са прекрасни!
Embarassed Embarassed Embarassed Чак пък майстор !Благодаря,Снежи!!!Тедссс , наистина изплетох три такива , имам подробни обяснения как се плете ред по ред , които мисля ,че бяха от полза на някои момичета , ако искаш свиркай ,ще ти ги пратя.

Доци , въжетата ти стоят прекрасно !Гоблена е страхотен!Получило се е много добре.

Чочка
, поличките и манекенките са върха и гоблените ти - също!Това ,че показахте гоблените ми напомня ,че имам три започнати , пак ще ме хване бродиращата муза и ще изоставя плетките , а и без това съм ги поизоставила напоследък.

Накрая , но не на последно място :
 Честит празник на всички ,които имат повод днес!!!

# 89
честит празник на всички празнуващи днес  bouquet

Доци,харесва ми съчетанието , и то много....а за въжетата - трябвало е да облечеш тези в розово, мисля че ти ги плете и в този цвят... Peace

Тане, и аз съм така, когато ме хване плетаческата муза - плета, а когато гобленарската - шия....но сега определено ме  е хванала мързеливата муза

Общи условия

Активация на акаунт