Надписване на дрехите за детската градина

• 34 857
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
а защо не пробвате с бродирани емблемки- по кинкалериите има всякакви животинки. Купуваш десетина еднакви, стотинки са, и просто обръщаш внимание на персонала, че твоето дете е "мечо" или каквото там сте взели. Даже ми идва идея животинчето да е такова, каквото е и на шкафчето- не знам само важи ли това всяко дете да има животно върху вратичката на шкафчето и така да го разпознава... Ако да- "всички мечета в една бърлога"!

# 91
  • софия
Нищо не надписваме. Няма такова изискване. Децата сами си познават пижамите и кърпите. А дрехите - при Елена няма проблем-тя е известна в групата си като "Розовата дама" - друг цвят освен розово не признава, всичко си познава, а и всичко на всяко дете стои в неговото гардеробче и то си го взима оттам при нужда. Гардеробчетата са с табелки - грешки няма. Каквото е забравено госпожите го прибират и ни питат като мине седмицата.

# 92
  • Kyustendil
а защо не пробвате с бродирани емблемки- по кинкалериите има всякакви животинки. Купуваш десетина еднакви, стотинки са, и просто обръщаш внимание на персонала, че твоето дете е "мечо" или каквото там сте взели. Даже ми идва идея животинчето да е такова, каквото е и на шкафчето- не знам само важи ли това всяко дете да има животно върху вратичката на шкафчето и така да го разпознава... Ако да- "всички мечета в една бърлога"!

Идеята ти е страхотна. Аз му надписвам дрешките с маркер за cd-та на етикетите. В началото доста им бъркаха дрешките, но вече ги понаучиха, но това не пречи да се сложи по-някоя емблемка за по-сигурно. Един ден ми бяха облекли детето с абсолютно чужди дрешки - само бельото беше негово - вкл. и чорапите му бяха сменили, а баща му, понеже му било неудобно си го взел в този вид и после.....

# 93
  • Pb
Още една идея (извинявам се, ако е спомената), въпреки че виждам, че вече тревогата е отменена:
Могат да се вземат детски копчета (има цветчета, калинки и т.н.) и да ги да се зашият за етикета, за по дискретно.

# 94
  • Kyustendil
Ей, колко хитро и даже е по-лесно!!! Благодаря и на теб елхичка, страхотни сте!
 newsm74      newsm51

# 95
И аз благодаря за идеите!!! Бях решила да започвам да бродирам....  Grinning

# 96
Аз с маркер написах по една буквичка на етикетчетата, но си мисля, че вече няма нужда - моята си познава дрехите пък и си имат отделни шкафчета - не е имало объркване досега.

# 97
И на мен първо ми беше старанно надписването, но после с такъв кеф ги надписах. Simple Smile

# 98
  • BG
Малкото ми е от два дни на ясла, не са искали да надписваме, но четейки тук във форума как се губят дрешки, ги налепих. С най-обикновен санпласт.

С него съм прикривала много малки дупчици на тениски ( от вътрешната страна, разбира се), които ако се зашият, става ужасно грозно. Колкото и пъти да ги перете, не падат. Даже по-силно залепват. Проблемът вероятно ще дойде от мастилото на химикала, с който ги надписах, но или ще ги сменям, или ще направя нови с маркер. Сложих ги от вътрешната страна на подгъвите, раничката, без бельото - мога да го прежаля. Пантофките надписах на подметката, която е бяла.

# 99
  • София
ха, това за дупчиците ще го пробвам...поприкриват ли се?

# 100
  • BG
ха, това за дупчиците ще го пробвам...поприкриват ли се?

Идеално. Стига да е по-светла блузката, де!

# 101
Нищо не надписвам.
Обикновено повечето от дрехите му имат фабрични етикети за надписване, но моето дете си познава дрехите и си ги пази, така че не се налага да го правя.

# 102
За детската градина няма нужда, но за яслата - 20 нови ревящи деца с 2-3 чифта резервни дрехи, пижами, пантофи, обувки,.... Определено надписването е най-малкото, което мога да направя, за да ги улесня.

# 103
  • София
Не се е налагало да надписвам. От градината ни не е имало такова изискване. Още повече, че децата на тази възраст безпогрешно си разпознават дрехите.

# 104
Аз купих от ибейските етикети, вярно на латиница са, но не е чак такава драма.

Общи условия

Активация на акаунт