Надписване на дрехите за детската градина

• 34 850
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
В цивилизованите Дьржави на всяка дрешка има зашит етикет:Име,Адрес,Телефон...Ние използваме такива дрешки.На раничките,пак си имаме едно "прозрачно" местенце /картонче с име.../на детето.За обувки,сандали,маратонки-маркираме имената "от страни" Joy
Нали и там трябва да надпишеш с нещо и затова са текстилните маркери, защото ако надписваш друго може да се изпере или да е токсично. А и в най- цивилизованите държави повечето дрехи нямат такива етикети, особено тениски, бельо, дънки и прочее.
Peace
В цивилизованите Дьржави на всяка дрешка има зашит етикет:Име,Адрес,Телефон...Ние използваме такива дрешки.

И кои са тези цивилизовани държави в които мога да си купя блузки с късо ръкавче и поло за 2год.дете и да има етикет с име, тел и т.н.?
Моля дайте и конкретни марки, ще съм благодарна.

Връхните дрехи на синът ми имат такива етикети, но същата марка блузи или поло нямат.Стандарт.Така че, моля кажете къде са тези блузи които мога да надпиша..........
PeaceВсичко,което ползваме на :H&M L.O.G.G. и т.н. /не закупено менте от Бьлгария/-си имат такива зашити/етикетченца/,от врьхно яке до кьси гащички и блузчици-факт WinkТова задьлжително от лявата страна на шева. bowuuСега и снимки ли искате? Laughing

# 76
  • София
ми странно, ама сина ми има техни дрехи и без такива етикетчета...

# 77
И ние купихме доста неща на H&M - предимно бельо (пижами, потници, памучни блузи с дълъг ръкав), но нямат етикети за надписване. Освен това етикетите с описанието са черни... Та не знам тях с какъв маркер ще ги надписвам... бял?... има ли?
Направило ми е впечатление, че тези дрехи, които имат фабрично етикет за име са предимно връхни - якета, дънки...Не знам каква е логиката на производителя - може би, защото са по - стойностни. А един потник или едни гащи ако изчезнат, загубата не е толкова голяма.

# 78
  • София
Според мен е защото потникът или гащите така или иначе си стоят на децата и няма смисъл да се надписват(макар че по едно време в началото на нас ни искаха и те да са надписани  Simple Smile),докато връхните дрехи,както и блузи и панталони се събличат и може да се объркат  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 11:40 от em4eto

# 79
В първа група при приемането на документите ми казаха, че искат да са надписани, но след тово повече никой никога не спомена за това. Аз надписвам пижамата върху етикета и пантофите с перманентен маркер. А за фабричното място за надписване на етикета съм забелязала само върху връхните дрехи (на щерката 90% от дрехите са от САЩ).

# 80
Всичко,което ползваме на :H&M L.O.G.G. и т.н. /не закупено менте от Бьлгария/-си имат такива зашити/етикетченца/,от врьхно яке до кьси гащички и блузчици-факт WinkТова задьлжително от лявата страна на шева. bowuuСега и снимки ли искате? Laughing

На нашите няма такива етикети, само на връхните дрехи.
Да, може и да се менте, купувам ги само от Виена/там ходя доста често/, не съм купувала от други страни.

А моята теория защо нямат е, че в нормалните държави няма как детето да си "загуби" потника или гащите.Тук в ДГ е пълна "анархия", лелките бързат, кое на кого е, няма значение и за това.

Момичета, някой виждал ли е някъде да продават такива лепящи се етикетчета за име?

# 81
Неизчетох цялата тема за което се извинявам....

Но ако някой се чуди как да надпише чашката на детенцето мн. добре това става с лак за нокти. При нас искат чашките да са пластмасови и съм много благодарна че ми го казаха, понеже лака не се трие дори когато ги стерилизират в градинката!

# 82
  • Пловдив
Ние също имаме дрешки на НиМ с етикетчета за имената,на теско има дори и на слипчетата и потниците. Напоследък повечето неща,които купуваме са с етикетчета.

# 83
  • Пловдив
В нашата градина не държат дрехите да са надписани, но се случва доста често сина ми се прибира с чужди дрехи в раницата или липсващи негови.... Whistling Но пък той не търпи етикети на бельото и блузките например.
Иначе раницата,бутилката за пиене и връхните дрехи са му маркирани.

# 84
  • Kyustendil
Неизчетох цялата тема за което се извинявам....

Но ако някой се чуди как да надпише чашката на детенцето мн. добре това става с лак за нокти. При нас искат чашките да са пластмасови и съм много благодарна че ми го казаха, понеже лака не се трие дори когато ги стерилизират в градинката!
  bouquet
Благодаря за идеята, пробвах да надпиша чашата с какво ли не, е за лака не ми хрумна!

# 85
  • Sofia
Никога не съм надписвала дрехи. Не са изчезвали, нито са взимани по грешка.

# 86
  • София
...Сега съм решила да взема от стикерчетата с готово написано име,които се лепят с ютия,струва ми се най-практично.Ето тук малко инструкции как се слагат  Simple Smile Става и с апликатор ,като не е необходимо лепене с ютия или шиене,издръжливи са етикетите и лесно се махат впоследствие,но трябва да се купува отделно и идва прекалено скъпичко.
em4eto, сайтът, от който си показала демо предлага наистина голямо разнообразие  Peace Доставката до бг е 2.5 паунда и се замислям, дали да не поръчам от него. Ти на кои стикери се спря?

# 87
  • София
Ами аз докато се начудя и вече не ни искат надписани дрехите  Laughing Било само за в началото,докато свикнат с децата.Сега искат само пантофите от вътрешната страна,якетата и шишенцата с вода да са с името.Ако детето е с първа буква "Ч" например и в списъка няма друго с такава е нужно да се пише само буквичката  Simple Smile Ние сме така  Wink

# 88
Zdraveite,az kato rabotila v destski gradini i qsli imam prakti4no resenie,pomolete decata da se subli4at na stol4e,ilio dreskite da stoqt v plik4e ,koeto ste zanesla,ako deteto e po golqmo i naistina si ;oznava dreskite nqma problem Na men mi se e slu4valo,no na drugiq den roditelite sa vrustali 4ujdata dreska i slava bogu sa vlizali v polojenieto ni.

--------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 21:11 от AnMary

# 89
Аз съм поръчвала такива етикетчета в рекламна агенция, правят ги от различен материал има и на различна цена

Общи условия

Активация на акаунт