Надписване на дрехите за детската градина

• 34 848
  • 109
  •   1
Отговори
# 60
  • София
и ние ще сме на ясла та ви изчетох всички. При нас незнам още дали ще искат, но понеже мъжа ми е дизайнер и работи с печатници ще провери какво ще предложат и колко ще струва. Имам идея за такива които се лепят с ютията:)
ще пиша Simple Smile

# 61
  • Kyustendil
Най- лесно е с маркери за текстил да се изпишат инициалите от вътрешната страна на подгъва на дрехата. Запечатва се с гореща ютия без пара, не се вижда отвън и не се отмива при изпиране в пералня.
Има ето такива http://impresia.bg/products.html?productid=15 А в Офис 1 има и Faber-Castell
Достатъчни са два маркера, светъл и тъмен.
  bouquet
Благодаря ти за добрата идея!!! Точно се чудех, какво да измисля, за да му надписвам дрешките, защото много се ядосах, като разбрах, че докато беше болен синът ми са облекли неговото бельо и панталонки  друго дете. За късмет са ги облекли на детето на моя приятелка и тя ги е разпознала и ми се обади да ме попита. Но ми стана неприятно и затова търся начин да ги надписвам!

# 62
Да, това с текстилните маркери звучи добре Simple Smile При нас само кърпата искат да е надписана, избродирахме я. Иначе и аз бих даписала етикета,, но има родители, които режат етикетите на дрешките.

Един виц малко, но не съвсем, извън темата (сетих за него четейки за размяната на дрешки/якета между децата и обратната им размяна на следващата сутрин): Баща отива да вземе детето си от детска градина за първи път. Учителката го пита: "Кое е вашето?" А бащата отговаря "Има ли значение, нали утре пак ще ви го върна." Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 13:26 от gertrudka

# 63
надписваме само пантофите и обувките, защото са в общи шкафчета..дрехите им стоят в раници

# 64
Баща отива да вземе детето си от детска градина за първи път. Учителката го пита: "Кое е вашето?" А бащата отговаря "Има ли значение, нали утре пак ще ви го върна." Simple Smile

Не знаех, че е виц.На нас ни се случи в ДГ, когато синът ми го взимаше дядо му.Той недовижда и почнал да обува и облича едно детенце и тамън готови да си ходят излязъл синът ми и грешката станала ясна Joy

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1904244 … ame=STRK:MEWAX:IT
Моля ви ако някой поръчва стикери от тук да ми пише и аз искам!!!! Praynig

# 65
Имам подозрение(и то доста основателно) че това не са стикери за дрехи, а за вещи!
Ето превода с гугъл:

"Тези сладки, самозалепващи, персонални стикери име са водоустойчиви. Перфектен за всички тези малки, трудно да се следи предмети, които въвеждат децата в училище или детски. Специално формулирана лепило прави нашите стикери престой на място ви се иска да бъде. Намаляване на риска от загуба на вещи. Само 3,99 $ за 120 персонализирани етикети име. Не по-обикновени, скучни етикети име. Опитайте тези сладки такива днес! (Моля, имайте предвид: нашите етикети са водоустойчиви и пере, но не микровълнова, нито за съдомиялна машина.)"

Аз поръчах но други бяха и от Англия! За 5 дни след плащането дойдоха!

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 19:00 от mmagyca

# 66
ААА, за дрехи са Grinning newsm78

или поне стават и за дрехи Grinning

# 67
Кака Сиси, стават, ама ако няма да переш дрехите Wink
 Hug
Аз ги имам тези, същите, грабнаха ми окото красивите картинки, хич и не дочетох пълното описание, бях чела описанията на други подобни и реших, че е същото, но цъъъ.... това са стикери за предмети, които се мият на ръка, в смисъл да не се слагат в миялна машина, то така си и пише.
Преди да прочета налепих на 1-2 блузи и след прането някъде в пералнята изчезнаха  Laughing После залепих на шишето за ДГ, но го мия на ръка и вече седмица и отгоре лепенката си стои непокътната...малко е подеформирана, на леки вълнички, но пък и шишето не е плоско.
С една думах на тези за дрехи, пише, че са специално за дрехи!!Чети!
Иначе мн бързо дойдоха, дори бях забравила да пиша името в момента на поръчване, писах от и-бей през профила на продавача и човекът каквото бях поискала направи, ама...не са за дрехи!

# 68
в яслите не са ни искали надписване - само пантофите му бяха надписали те, че всички деца имаха Беко  Mr. Green в градината също не са искали подобно нещо ...  мисля пак да надпиша пантофите и това е

# 69
# 70
Нямаме подобен проблем ,защото на детето всички дрешки си сетят в неговото гардеробче .

# 71
В цивилизованите Дьржави на всяка дрешка има зашит етикет:Име,Адрес,Телефон...Ние използваме такива дрешки.На раничките,пак си имаме едно "прозрачно" местенце /картонче с име.../на детето.За обувки,сандали,маратонки-маркираме имената "от страни" Joy

# 72
  • София
В цивилизованите Дьржави на всяка дрешка има зашит етикет:Име,Адрес,Телефон...Ние използваме такива дрешки.На раничките,пак си имаме едно "прозрачно" местенце /картонче с име.../на детето.За обувки,сандали,маратонки-маркираме имената "от страни" Joy
Нали и там трябва да надпишеш с нещо и затова са текстилните маркери, защото ако надписваш друго може да се изпере или да е токсично. А и в най- цивилизованите държави повечето дрехи нямат такива етикети, особено тениски, бельо, дънки и прочее.

# 73
В цивилизованите Дьржави на всяка дрешка има зашит етикет:Име,Адрес,Телефон...Ние използваме такива дрешки.

И кои са тези цивилизовани държави в които мога да си купя блузки с късо ръкавче и поло за 2год.дете и да има етикет с име, тел и т.н.?
Моля дайте и конкретни марки, ще съм благодарна.

Връхните дрехи на синът ми имат такива етикети, но същата марка блузи или поло нямат.Стандарт.Така че, моля кажете къде са тези блузи които мога да надпиша..........

# 74
  • София

интересно, ама имам една сурия дрехи закупени от цивилизовани държави дето такива етикети нямат Wink  дори не вс връхни дрехи имат, ама карай.

кака Сиси - на нейм ит  наистина преди май вс дрехи бяха с такива...вкл. блузи и т.н.като етикетчето е при страничните на блузката....ама само за името беше...сега не знам дали още така ги правят, скоро не сме купували.

Общи условия

Активация на акаунт