Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 256
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Би ли казала къде струва курсът  350 лв? В СБА ли? Моя колежка иска да го изкара и би била доволна на тази цена да се запише.
Карам в I DRIVE. Офиса е на Руски паметник на спирката на тролеите. Може да си избереш и кола и инструктор. Има един Стоян  на Пежо. Да не го избира него, че е непоносим всезнайко.
Аз точно в тази школа изкарах курса, на фиата с Жоро. Останах изключително доволна. Ама от кога курсът при тях е 350 лева, постоянно виждам лисковки с 500 лв?!? Сега ще отворя сайта им да видя какви са цените.
Благодаря ти. И успех следващия път.
Наистина са такива цените - евала.

# 196
  • на морския бряг
Здравейте,от още един кандидат шофьор.
Листовките ги взех преи около месец,а кормуването-утре.Не съм много убедена,че ще се справя,но
 ...надеждата умира последна.Голям проблем са ми кръстовищата и даването на предимство там.
Карала съм около 10ч.градско ,а май е недостатъчно.
Незнам,не съм голям оптимист за съжаление Confused

# 197
  • Варна
Ангелова, аз бих записала още един курс. Чудесно е, че има такава промоция. Дано само да не е за сметка на качеството.
Разбрах, че когато си скъсан пред ДАИ, имаш право на още четири допълнителни безплатни часове кормуване. Някой възползвал ли се е от тях или инструкторите не казват това?
Бебелинка, как така си карала само 10 ч градско? Къде кара другите 21 часа? Успех днес Hug

Аз съм утре на вътрешен. Да видим какво ще направя Whistling

# 198
  • София
Ангелова, аз бих записала още един курс. Чудесно е, че има такава промоция. Дано само да не е за сметка на качеството.
Разбрах, че когато си скъсан пред ДАИ, имаш право на още четири допълнителни безплатни часове кормуване. Някой възползвал ли се е от тях или инструкторите не казват това?
Бебелинка, как така си карала само 10 ч градско? Къде кара другите 21 часа? Успех днес Hug

Аз съм утре на вътрешен. Да видим какво ще направя Whistling
Аз съм безкрайно доволна от тази школа, както и от инструктура ми. Първо ти провеждат две седмица теоритичен курс, в края на който ти е вътрешния на листовките. На мен ми се падна прекрасен инструктор.
А за безплатни часове не зная, знам че тези часове са задължителни, но не съм чула да са безплатни.

# 199
Аз също не знам да има безплатни часове. Даже от тази година са станали по 25лв. Благодаря ви момичета за съвета. Наистина  много се чудех, дали да взимам допълнителни или да запиша още 1курс. Друго си е още 31часа да карам. Никога преди курса не бях се качвала на шофьорското място и явно времето на мен не ми беше достатъчно. Всъщност като се размислих установих, че огромното ми притеснение идва от факта, че на изпита не можех за разчитам на друг освен себе си. Изключих тотално от мисълта, че само аз трябва да решавам как да карам и къде да се престроявам. Когато знам, че до мен седи инструктора и винаги ми помага и ми казва къде да мина, се чувствам много спокойна и си карам, ако не добре, то поне задоволително. Но сама не мога. Ето това ми е проблема. Днес отивам да запиша още един курс, пък междувременно може и да се явявам на изпити, когато се почувствам по-спокойна. Тъкмо ще имам дни за много допълнителни при евентуални други скъсвания на кормуване.

# 200
  • София
Мами, ти може би вече си я взела, но аз да кажа, може на друг да е полезно.
Подадох документи на 18.01. През интернет поръчах справка и се оказа,че е станала готова на 2.02 Simple Smile. Днес сутринта си я взех без проблеми.  Grinning
r.i.angelova , успех следващия път! Ползата от подобни неприятни случки е ,че се учим от грешките си! Действат отрезвяващо (и претръпваш също така ) и следващият път ще си на 6! Simple Smile

# 201
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми школа в Пловдив.
Сега пролетта трябва да изкарам шофьорските...

# 202
Днес питах за тая промоция, но не ми дават да се възползвам. Било само за нови курсисти. За мене остават само допълнителни часове по 25лв. Адски е глупаво, при условие, че искам да им дам 350лв да ми отказват. Още повече, че в СБА курса е толкова и от там ми казаха, че са съгласни да ми проведат обучението, като ми се зачете изпита по теория от предната фирма. Чудя се дали да се преместя. Някой има ли отзиви за СБА? Или други идеи? От София съм.

# 203
  • на морския бряг
Скъсаха ме,както и предполагах Tired.Аз съм от малко крайморско градче и тук автошколите не са много(мисля 3).Изпитът е в Бургас,а ние основно въртяхме тук градско,но в големия град е доста по-различно.Освен самия курс взех и още 4 допълнителни часа,защото от края на курса до изпита изминаха около 3седмици.Сега ще мисля.Като вариант може да си взема документите и да запиша още няколко часа в др.школа в Бургас и с тях да мина на изпит.
Като цяло според изпитващия не се справям зле,но е нужна още малко подготовка.
Успех на всички!

# 204
Скъсаха ме,както и предполагах Tired.Аз съм от малко крайморско градче и тук автошколите не са много(мисля 3).Изпитът е в Бургас,а ние основно въртяхме тук градско,но в големия град е доста по-различно.
bebelinka , кураж! Няма да се отказваме! Ще се явяваме, докато ги вземеме тия книжки. Хайде дано следващия път се справиме по-добре! То и аз като ме набиха в центъра, в най-голямото движение, получих направо главозамайване. Нищо, че маршрута го бяхме минавали с инструктора.

# 205
  • на морския бряг
Абсолютно,ще дерзаем до постигането на целта. Hug

# 206
...Изпитът е в Бургас,а ние основно въртяхме тук градско,но в големия град е доста по-различно...
Успех на всички!
Напълно те разбирам. Знам, че ще са ти разход пътните до Бс, но като кормуваш в Карнобат винаги ще си в стрес на кръстовището на Механото примерно Hug Мога да ти помогна със съвет да караш по 2 часа наведнъж, за да имаш по-малко междуградски пътувания и съответно парички за път. А като инструктури има добри в Бс, все ще си допаднете с някой. Успех   bouquet

# 207
r.i.angelova,bebelinka,кураж!!!!!!!Няма да се давате! Според мен проблемът идва от голямото чакане между последния час кормуване и изпита.Доколкото имам спомен при r.i.angelova беше минал около месец.Не знам защо така ги правят тия курсове,ама то за един начинаещ шофьор седмица си е много,а пък месец....Ама няма страшно.Стискаме палци,и допълнителните часове ще внесат малко повече яснота,само дето всеки знае себе си докъде може да издържи финансово...че то едно късане си е 150-200лв.Дано следващия път всичко да мине ок.

# 208
milena272 , благодаря за подкрепата! Вярно, че много време мина от както свърших курса. Тогава последните дни наистина карах най-добре. Накрая на курса нито веднъж не ми гаснеше колата, ама от тогава мина повече от месец. А за финансовата страна на нещата направо не ми се говори. Един шофьорски курс излиза толкова скъпо. И тези допълнителни по 25лв са ужасно много. Ама като се хванеш на хорото, трябва да го играеш до край. Инче всички тези пари отиват на вятъра. А в Български Автомобилен Съюз казаха, че при тях курса винаги си е 350лв. В другите фирми като гледам таксата варира между 600-750лв.

# 209
Момичета, препоръчайте ми школа в Пловдив.
Сега пролетта трябва да изкарам шофьорските...
  На 21.02 започвам курса и ще пиша впечатления от инструктора.

Общи условия

Активация на акаунт