Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 294
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
От мен оффффф.
Днес ми беше 15 час и самочувствийцето дето бях сдобила се изпари  Sad

# 226
nonich,права си.Трябва да не се поддавам на паника.Аз също видях темата за новите шофьори,ама честно казано и на мен ми е по-приятно тук Laughing.
Veni хич не се шашкай.Аз всеки ден карах по различен начин.Накрая дори се чудих защо изнструктора  ме пуска на изпит като съм на това ниво,а той ми вика:за начинаещ шофьор си супер newsm09.Направо ме втрещи,сега обаче е друга работа....трябва тренинг и то много.Както каза nonich,да не слизам от колата.

# 227
Днес ми беше 15 час и самочувствийцето дето бях сдобила се изпари  Sad
Hug недей така, 13-15 час са нещо като третата и седмата година в брака- критична точка Laughing Следващите няколко часа ще видиш голям напредък, някак си изведнъж!
Успех и никакво сдухване   bouquet

# 228
  • Варна
Здравейте! Май само аз не карам от взелите наскоро книжка. Sad
Ама си нямам още кола...не мога да си намеря това което искам а колкото по търся, толкова по-претенциозна ставам. Веднъж карах до работа на мъжа ми колата/той после си я откара към неговия офис/ и веднъж ни прибрах посред нощите от едно гости. Голям кеф да караш в 2 през нощта... пътя си беше само мой.Simple Smile
Мога да карам всяка сутрин поне до моята работа/сега мъжа ми ме вози до там/ ама аз като съм се запънала, че не искам да му карам колата и това е, страх ме е от нея. ooooh!

п.п. аз карах на Тойота Ярис и такава искам. Учебната беше дизел, моята искам да е с бензин... такива работи.

# 229
milena272 и Шали благодаря за окуражителните думи   bouquet

# 230
  • София
Flash*,не си само ти така Mr. GreenАз вече от почти месец съм със книжка,но съм карала 3-4 пъти из София TiredИли няма кой да гледа детето или нямам излизане Crossing ArmsСега по празниците ще ходим до провинцията та моят мъж ми е обещал само аз да карам FlutterСама все още не бил готов да ми даде колата по центъра,в квартала можело TiredА аз из квартала къде да карам с това дете,по добре да го изведа пеша Crossing Arms...Така,че се надявам като се стопли да го дам на някоя баба и да яхвам колата вече  и то по сериозно Mr. GreenНие имам две коли,едната е много бърза и не била за мен(БМВ),другата комби (работна)..И аз рева за моя собствена,но засега категорично удрям на камък Confused

Честита Баба Марта на всички,лек и успешен ден от мен  bouquet

# 231
  • Варна
Момичета, благодаря за пожеланията  bouquet
надявам се наистина на безаварийно каране, че домашната кола е на газ, а там са малко по-деликатни нещата Rolling Eyes

Рафиела, да споделя моя опит - започнах кормуването на нова кола, опел. Обаче последните 7-8 часа ги карах на друга кола - пак опел, но много по-стар модел /новата кола беше на ремонт, който се проточи доста/. Като видях за първи път другата кола, хич не ми хареса - като започнем още от външния вид, а и педалите ми идваха по-твърди. Инструктора ми каза - който види тази кола за първи път - не я харесва, обаче като я карат малко - я харесват повече от новата. Не му повярвах, обаче в последствие инструктора се оказа прав. На старата кола карах много по-добре и паркирах много по-добре. Дори съжелявам, че не започнах обучението с нея.
с две думи - не се впечатлявай от новата кола  Mr. Green с нея трябва да си по-прецизен, докато по-старите модели носят на някои малки грешки Wink

Вени, ако знаеш още колко пъти ще ти дойде самочувствието и ще те напусне  Crazy  нормално е, не се притеснявай Hug

Днес си вземах документа от фирмата, тези дни трябва да подам всичко за книжка. Моя мъж отсега ми заяви, че вече аз взимам колата и карам Mr. Green

# 232
Flash* не си само ти така.Аз откакто я взех тази книжка се качих два пъти,ама втория път беше зле.И аз като мамми с бебе в къщи нямам кой знае каква възможност и се притеснявам да не стана от ония шофьори,дето си държат книжката в рамка.Надявам се скоро да се промени това положение и да задобряваме smile3503

# 233
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз съм от тези дето само си я гледат книжката, ама с това бебе, а и като се има предвид какъв шофьор съм  ooooh! просто за момента няма как. От както съм взела книжка лятото съм карала само няколко пъти, но аз имам и много още да уча, понеже така и не ме научиха да паркирам и да карам назад, та сама не мога да изляза.  Crazy

# 234
Днес бях за първи път Flutter Прекара ме по най-невъзможни места, но съм доволна. Накрая паркирах пред офиса на школата на Красно село и така Whistling.

# 235
И аз днес се "запознах" с автомобила на който ще се уча.Разгледахме основните уреди ,бутони и лампи по таблото.А в понеделник ще го покарам за първи път.Малко се притеснявам,но мисля че бързо ще го преодолея.

# 236
Rafiela, да не си в Тотов?

# 237
Момичета,стискайте палци да не се изложа.След малко се товарим целия катун,деца,бебета и тръгвам из варненските улици.Миналата седмица се представих доста зле и сега една лека паника има в мен.Мъжът ми в началото беше доволен от мен,но сега една лека несигурност виждам в погледа му Wink.Онзи ден го чух да говори с един приятел,че като съм карала аз, било малко като във влакче на ужасите.Това ме спече още повече.Той уж на майтап,ама...И така,след обяд като се завърнем ще дам отчет как съм се представила този път Naughty

# 238
Не, в Олимп-54. Просто му е близо и идва да ме взима от 29 ДКЦ, офисът е на Красно село. Peace

# 239
Прибрахме се,живи и здрави Joy,ама леко охлузих количката в бордюра на един десен завой Embarassed.Хайде късмет на тези които сега започват Wink.

Общи условия

Активация на акаунт