Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 327
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Hello,

Искам да записвам шофьорски курс, но преди това ми се щеше малко баща ми да ми покаже основните неща.

Къде в или около Пловдив има място подходящо за първи стъпки в карането.

В неделя бяхме на полигона в Първенец, но по едно време цъфна някъв и каза, че било частна собственост  Confused

Идеи?

# 421
  • София
Hello,

Искам да записвам шофьорски курс, но преди това ми се щеше малко баща ми да ми покаже основните неща.

В неделя бяхме на полигона в Първенец, но по едно време цъфна някъв и каза, че било частна собственост  Confused

Идеи?
Това е забранено, най- меко казано. Ами, ако не дай си боже стане нещо? А и санкции за собственика на колата не са малки, нямате двойни педали, как би реагирал, ако направиш нещо? Не виждам на какво би те научил, нали след това пари ще даваш да те учат. Все едно някой да ме учи да плувам, без да учил за това, и да няма специален подход.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 23:59 от Mime-to

# 422
Hello,

В неделя бяхме на полигона в Първенец, но по едно време цъфна някъв и каза, че било частна собственост  Confused

Идеи?
Това е забранено, най- меко казано. Ами, ако не дай си боже стане нещо? А и санкции за собственика на колата не са малки, нямате двойни педали, как би реагирал, ако направиш нещо? Не виждам на какво би те научил, нали след това пари ще даваш да те учат. Все едно някой да ме учи да плувам, без да учил за това, и да няма специален подход.

Rolling Eyes Нали затова питам за някакво място, полигон...
Много ясно, че няма да се изтъпанча на улицата...
Първите няколко качвания на колата са много шашкащи, така, че много ще ми помогне и ще имам малко увереност. Само ще тръгваме и ще спираме. Ще направим няколко кръгчета  Rolling Eyes

Големи хора сме и можем да преценим дали това, което правим е опасно.
Постът ти ми е леко излишен и драматичен.
Мерси все пак за мнението   bouquet

# 423
  • София
УРА момичета на втория опит синът ми успя и взе листовките! Сега ще чакаме курмуването в началото на август и дано този път е от първия опит baby_neutral

# 424
di74, браво на детето! Успех с кормуването!
Поздравления, Sesana!

Пак с въпрос съм при вас: някой реално сменил школата има ли в темата?
(подметнаха ми нещо, но ми звучи мн.нелогично и ми се ще да проверя преди да го изтипосам тук)

Иначе за смяна на инструктора - не ставало, попитах.

И още нещо, срещали ли сте черен списък на автошколите?

Успех на всички Simple Smile!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 19:29 от Палечка

# 425
di74,браво на момчето  Grinning , ще стискаме палци и за кормуването
Цитат
И още нещо, срещали ли сте черен списък на автошколите?
Аз не съм , но може да си ги "похвалиш" и тук  Wink
И защо да не може да смениш инструктора?Не виждам причина да не стане  newsm78

# 426
Да, защо ти се правят на интересни?

Аз си смених школата, но беше преди 2 години. Трябваше да съм се явила и на теория, и на практика пред ДАИ в първата школа и с удостоверенията направо се явих на практически изпит пред ДАИ. Да си призная, два курса кормуване си изкарах.  Joy
Сега може би има промени в Наредбата, а и ДАИ вече е АИ.  Sunglasses

# 427
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз смених фирмата - след като ме скъсаха си взех документите и в новата фирма, след това трябва да изкараш 4 допълнителни часа и на нов изпит.  Peace

Не знам защо така ти се правят, че не може да смениш инструктора, може - ама не искат!  Crazy

Ди74, браво на сина ти, дано кормуването вземе от първия път и да е отговорен шофьор после!  Peace

Мууу, не знам за полигон, не съм от Пловдив, но много внимавайте защото полицаите ги знаят тези места и ходят на проверки особено през почивните дни. Иначе, според мен, е добре човек да е подготвен. Не бях на това мнение преди курса, ама сега мнението ми се промени. Ако бях послушала всички, които ми казваха да се упражнявам извън часовете щях да си спестя доста проблеми.

# 428
  • София
Аз пък съм на мнение, че не трябва друг , освен инструктура да те учи да караш.Приятелите и близките ти, може и да ти помогнат със самочувствието, но могат и да подпомогнат заучаването на грешни навици. Инструктурите що шемети и новаци са обучавали..едва ли им прави впечатление.

От моят съм страшно доволна. Макар да ми викаше, за всичко беше 100 % прав.
Чуждите грешки ми избождат очите.  Blush

# 429
момичета,знае ли някой как да проверя в интернет дали е излязъл изпитния протокол?

# 430
Аз пък съм на мнение, че не трябва друг , освен инструктура да те учи да караш.Приятелите и близките ти, може и да ти помогнат със самочувствието, но могат и да подпомогнат заучаването на грешни навици. Инструктурите що шемети и новаци са обучавали..едва ли им прави впечатление.

Абсолютно подкрепям!  Peace
Съветите от любители могат да ти навредят.

# 431
И аз бях от тези дето си мислеха, че е най-добре инструктора да те научи на всичко отначало, дори това как да палиш колата, но сега ако ми предстои да карам курсове ще предпочета някой да ме научи предварително поне как да потеглям...

# 432
Съжалявам, ако се повтарям, но кога става ясно за резултатите от листовките?

# 433
Във Враца същия ден......предполагам и в другите градове е така

# 434
  • София
момичета, някой кара ли в БОНИ-Експрес, на автогара Сердика е офиса? Никакви отзиви не намерих в интернет?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт