Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 298
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
di74,ще почака малко,и без друго трябва да учи а не да си бръмка с колата  Wink

О то едно учене пада мамата си джаса , не моем го откъсна от учебниците  Joy

# 496
  • София
Привет на всички отново!

И втория път не се получи, не знам, много се шашкам, май шофьорка няма да ставам. Този път Каракашев, напълно правилно човека си ме скъса, допуснах груба грешка, и да се убеждавам, че е от напрежение, истината е, че още не съм научена да шофирам като хората и нямам право да бъда на пътя като водач на МПС. За мен авантюрата приключи, поне година ще отложа. Имам следното питане, някой има ли информация за курсовете в Обединеното кралство - най-общо, ще съм благодарна ако я сподели с мен.

Благодаря на всички, които ми даваха кураж и стискам палци на всички, на които тепърва им предстои пътя да извървят този никак не лек път!  Hug

Да не си посмяла да се отказваш ! Ще се успокоиш , ще си вземеш нова дата за изпит и ще го изкараш!

# 497
Привет на всички отново!

И втория път не се получи, не знам, много се шашкам, май шофьорка няма да ставам. Този път Каракашев, напълно правилно човека си ме скъса, допуснах груба грешка, и да се убеждавам, че е от напрежение, истината е, че още не съм научена да шофирам като хората и нямам право да бъда на пътя като водач на МПС. За мен авантюрата приключи, поне година ще отложа. Имам следното питане, някой има ли информация за курсовете в Обединеното кралство - най-общо, ще съм благодарна ако я сподели с мен.

Благодаря на всички, които ми даваха кураж и стискам палци на всички, на които тепърва им предстои пътя да извървят този никак не лек път!  Hug

Не се отказвай така лесно, от всеки може да стане шофьор. Записвай се наново и се абстрахираш от другите все едно си сама в колата. Карай си бавно, за да имаш време да премислиш нещата и слушай изпитващия, повтаряй си наум какво е казал и само спокойно. Не се отчайвай. Wink

# 498
Здравейте,прочетох малко от темата и аз съм кандидат-шоф.Обаче за съжаление не попаднах на правилния инструктор.Курсът е 600 лв,казаха ми че навсякъде бил толкова вече,така че се надявах поне да е качествено обучението.Но не,взимаме по 2 часа, като 1 час се карало 40 мин-ок,ама се подписвам за 2 часа,а реално карам 30 мин,не 80!!!Не искам да ми цепят секундата едва ли не,ама това ми се вижда прекалено.Толкова съм ядосана и възмутена,че има такива хора?! #Cussing outОсвен това няма никакъв подход на преподаване,седи и си гледа.Само при мен ли е така или това е нещо нормално?Познатият,който ми го препоръча,каза че всички били така...?Мога ли да се откажа и да се запиша при друг?

# 499
Здравейте,прочетох малко от темата и аз съм кандидат-шоф.Обаче за съжаление не попаднах на правилния инструктор.Курсът е 600 лв,казаха ми че навсякъде бил толкова вече,така че се надявах поне да е качествено обучението.Но не,взимаме по 2 часа, като 1 час се карало 40 мин-ок,ама се подписвам за 2 часа,а реално карам 30 мин,не 80!!!Не искам да ми цепят секундата едва ли не,ама това ми се вижда прекалено.Толкова съм ядосана и възмутена,че има такива хора?! #Cussing outОсвен това няма никакъв подход на преподаване,седи и си гледа.Само при мен ли е така или това е нещо нормално?Познатият,който ми го препоръча,каза че всички били така...?Мога ли да се откажа и да се запиша при друг?

Здравей, Jeri-sweet! Веднага го сменяй тоя инструктор или поне не се подписвай 2 пъти за 30мин. шофиране! То и без това не са достатъчни тези 31 часа, за да станеш шофьор, а като ти ги намалят незнам, освен, ако си умееш да караш и сега се явяваш само за книжка. Допълнителните часове почти навсякъде са 25лв., така че представяш ли си колко е набутване, ако не ти стигнат редовните. Аз лично си карах точно времето и пак не ми беше достатъчно. Инструктора си смених веднага след първата среща, тъй като не ми допадна предишния човек. Следващия наистина обясняваше през цялото време на кормуването ми и цепеше секундата на две, дето се вика. Даже веднъж аз му казах да приключваме, че вече се е стъмнило отдавна, а той отговори, че имам още 10-тина минути. Подари ми и едно кормуване от него накрая. Ама може и да му беше писнало вече от мене, че 3 пъти ме късаха на кормуване. Laughing
Знаеш, че това дето си платила никак не са малко пари и изисквай да получиш качествено обучение в замяна. Хич не си трай, ами му покажи, че не може да те разиграва. Много съм бясна, като чета за такива идиоти. Още повече, че там дето аз карах курса е 350 лв.

# 500
  • София
Някой от вас ще ходи ли на новите листовки, момичета?  Grinning

# 501
Някой да каже тестчето на БЧК-то лесничко ли е и колко въпроса са? Simple Smile

# 502
15 мисля,че бяха но е лесно
Да се похваля,от петък официално съм с книжка и почти не се спирам  Grinning
вече 3 пъти ме спират катаджиите,като ме почнаха от първия ден  Joy

# 503
  • София
Снощи бях на БЧК до 21 ч. Лекцията е интересна, а и после филмчето помага да запомниш казаното. Трябва много да не внимаваш, за да не научиш елементарни неща. Снощи от 15- ина човека двама останаха да решават пак, че бяха скъсани.
Остава ми да изкарам медицинското и отивам да подам документите.

# 504
duh4enceto, честито! Simple Smile
И аз съм почти на финала, остана ми БЧК другата седмица и изпитът, който наближава. Надявам се до края на месеца и аз да се похваля с книжка. Praynig Laughing

# 505
  • София
Синът ми си взе книжката от КАТ и вчера ни вози да Метро .Мале беше ме шубе  Sick но добре се справя , само дето много напъва със скоростта.

# 506
  • София/Горна Оряховица
Синът ми си взе книжката от КАТ и вчера ни вози да Метро .Мале беше ме шубе  Sick но добре се справя , само дето много напъва със скоростта.
Възможно е да не е свикнал с новата кола  Wink . На учебната ми кола доста трябваше да натисна педала, за да се движа със скоростта на останалите коли в движението, а на семейната едвам й докосвам педала.

# 507
Здравейте! И аз съм нов шофьор Simple Smile Искам да ви питам нещо за подаването на документите в КАТ, София. Знаете ли колко време е валидно медицинското (аз имам издадено такова преди повече от 6 месеца) и трябва ли да платя предварително, или има гише за плащане на място?  Hug Hug

# 508
  • София
В КАТ София има геше за плащане на място .За медицинското обаче не знам , 6 месеца ми се струват доста. Може да се обадиш в КАТ да питаш сигурно има тел. за информация.

# 509
 Hug Благодаря! Ще звънна след празниците и ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт