Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 274
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Честито, utopia! Сега вече леко и внимателно - напред.  Grinning

# 556
Честито! И на мен ми предстои след няколко дни, но съм се отчаяла, тъй като нямам нито намерение, нито средства  да давам рушвети ... Ти по нормален начин ли изкара?

Абсолютно! Но пък от третия път за съжаление (първите два пъти не ме бяха научили на нищо, добре, че смених инструктора). А и даяджията беше много точен, разбран и влезе в положение, че всички са много притеснени.

# 557
И на мен ми е за трети път, предишните 2 отказах да платя, сега също няма да го направя ...

# 558
  • Варна
Лорейн, сериозно ли ти поискаха пари? В кой град това?  Shocked

# 559
Момичета, а знаете ли какво медицинско ми трябва, т.е. колко прегледа трябва да има вътре, че не мога да намеря информация - 2 или 6 трябва да са? newsm78

# 560
  • Варна
Утопия, за какво ти е тази информация? Купуваш си бланка - медицинско за водачи на МПС и отиваш при джи пи-то. Оттам нататък тя ще те насочи. Моето го изготви личната. Не знам колко печата бяха, но имаше повече от два.

# 561
Защото личната не може да издаде първоначално медицинско, а само продължение (нямам идея защо, така ми каза). Предният път, когато си вадих (щото мислех, че ще си взема изпита) трябваше да ходя в някакъв медицински център и да вися на 6 лекаря да ме прегледат и беше ад, а нямам цял ден за губене...А имам допълнително здравно осигуряване, където мога може би по-бързо да мина, а не да се мотам при личната, и затова питам Confused

# 562
utopia , вземаш си бланка и отиваш при личната...тя ти бие един печат и отиваш при очен за втория печат

# 563
  • Варна
За пръв път чувам за продължение на медицинско!  Shocked Да не би старото да ти важи още? Я провери.

Аз и на очен не ходих. Всичко ми беше при личната. Наби печатите, прибра парите и толкоз.

# 564
Тя личната ми отказа веднъж вече, не можело. Няма пак да ходя при нея, а и мерси - да вися 3ч на опашка с баби за едно медицинско. Имам си осигуряване, затова питам някой ако знае какво точно трябва...

# 565
Тогава отиди в дадена клиника и на регистратурата ще те насочат.

# 566
провери и колко е срока...някой спомена , че вече е за 1 година

# 567
Е моето е на 2 Laughing

# 568
тогава друго не ти трябва...приготви си другите документи и на опашка в КАТ  Laughing

# 569
Две години имам предвид - със сигурност ми трябва ново ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт