Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 279
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
На мен не са ми искали директно пари, но ме скъсаха по много странен начин, когато карах практическия. Аз от втори път го взех.

Изпитът ми беше в квартала, затова някои номерца не минаха. Например има две успоредни улици( става въпрос за пазара Димитър Петков), които са еднопосочни. Както се движих, изпитващият ми каза да завия на ляво. Знаци няма за еднопосочна улица и ако не си от квартала, няма начин това да не го знаеш. Аз го знаех и не мина номера тук. Отзад на едно листче, което попълвахме, пишеше, че при неспиране на знак Стоп, изпитът се прекратява. След като карах перфектно, по едно време ми каза да отбия. Отбих и ми каза, че не съм спряла на ДВА стопа! Което е скандално. Имам съвсем ясен спомен и днес, 3 години по- късно, че спрях. Била съм отнела някакво предимство, за което имам ясния спомен, че не съм.

На следващия изпит карах на втора, най- много на трета, много бях притеснена и технически бях много зле, но ме пусна. 

Лошото, което съм гледала по Господари на ефира, беше за един кандидат- шофьор, който си търси правата и отказва да даде подкуп, пуска сигнали и нарочно не го пускат. Ужасно е, като че ли няма изход.

# 541
При подаването на документите за книжка, снимките може ли да са в размер за бележник, защото имам останали? Confused

# 542
  • София
Снимат те на място в КАТ, а ако скоро си вадила паспорт или л. карта с биометрични данни взимат снимката от там  Peace

# 543
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Момичета, има ли тема за такива като мен, дето сме с книжки от много години пък сега караме опреснителни? Ако не, то тогава за по-опитни шофьорки, че има няколко въпроса! Успех на всички ви!

Има тема "Към младите шофьорки", етоPeace

# 544
Момичета, има ли тема за такива като мен, дето сме с книжки от много години пък сега караме опреснителни? Ако не, то тогава за по-опитни шофьорки, че има няколко въпроса! Успех на всички ви!

Има тема "Към младите шофьорки", етоPeace
   bouquet

# 545
Моля по-компетентните да ми помогнат с информация.

Взех книжка от третия път, но се чудя когато подавам документите, наред с удостоверенията за проведено практическо и теоретично обучение, дали трябва да представя и удостоверение за допълнителните часове, които съм взела.

И последно - на място ли ни снимат?

# 546
  • Варна
Не, не ти трябва удостоверение за допълнителните часове.
Да, на място те снимат, освен ако в последните шест месеца не си вадила документи от новите.

И аз взех книжка от третия път.  Mr. Green

# 547
Момичета, утре съм на изпит за трети път (различен инструктор от предните 2 пъти) и ужасно съм се притеснила, дайте малко виртуален кураж и положителна енергия. Embarassed  bouquet

# 548
  • Варна
Кураж, utopia! Номерът е да си спокойна, докато караш.  Grinning Айде, ще чакаме да се похвалиш.

# 549
  • Варна
Кураж и от мен! Peace
И най-важното - не бързай, изчаквай на пешеходни пътеки, въобще... максимална концентрация и спокойствие. Можеш.

# 550
Успех и от мен!Всичко ще мине добре. Отпусни се и се концентрирай

# 551
Много ви благодаря, много сте мили, дано този път успея, това ми е най-трудният изпит в живота май Hug  bouquet

# 552
Момичетааа, вече съм шофьор!!!!!!! Много съм щастлива, направо не мога да повярвам!!!
Успех на всички, на които им предстои изпит! Hug Peace

# 553
utopia , честито и леко и безаварийно  Hug

# 554
Момичетааа, вече съм шофьор!!!!!!! Много съм щастлива, направо не мога да повярвам!!!
Успех на всички, на които им предстои изпит! Hug Peace

Честито! И на мен ми предстои след няколко дни, но съм се отчаяла, тъй като нямам нито намерение, нито средства  да давам рушвети ... Ти по нормален начин ли изкара?

Общи условия

Активация на акаунт