Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 209
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и аз се включвам в темата,защото започнах курса и искам да ви питам,дали има някъде в Интернет листовки 2012год.,но с верните отговори?Иска ми се да решавам листовки на компютъра така ще ми е по-удобно Simple Smile
Успех желая на всички Hug

# 646
По-нагоре бях дала линк към сайта, от който аз решавах.
Има режим обучение и там не те пуска нататък без да си посочил всички верни отговори и режим изпит.
Също в сайта на ДАИ има списък с въпроси по теми, с маркирани верните отговори.

# 647
Към тези от вас, които вече си извадиха книжки - как разбрахте кога са ви готови документите в КАТ?
ЗНам, че срокът е до 30 раб. дни, и че обикновено стават за 2-3 седмици,
но на картончето ми не пише никаква дата, въпреки че има такова поле - оставено е празно.

https://nld.mvr.bg/nld/nweb.nsf/fVerification?OpenForm&Seq=2 - това работи ли?

# 648
 Здравейте, момичета Hug. Аз също съм кандидат шофьор.Вече ме скъсаха веднъж - 27.03. и сега съм адски притеснена Sad.Изпита премина доста зле, панирах се и паркирането между 2 коли ме довърши #Crazy... Изпитващ ми беше Кехайов. Супер изненадана останах, когато започна да ми задава въпроси за спирачни течности, хидравлики и тн Shocked. Моят инструктур, не ме беше предопредил за подобни изненади, а се оказа , че останалите знаят...Не съм доволна от него въобще....  Икам да попитам,някой знае ли дали мога да изкарам допълнителните часове при друг и евентуални да препоръчате някой добър инструктур? А за допълнителните разходи и нерви нямам думи...Моля някой от Варна който е доволен от инструктора си да пише newsm53

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 12:48 от kriss_82

# 649
Аз съм си много доволна от моя. На 20ти час съм, но не сме говорили за хидравлики и спирачни течности. какво точно те пита Кехаьов? Какво спиране прави? Успоредно или по дължина между две коли? При кой инструктор си и към коя школа?

# 650
   Здравей sky*,относно спирачната течност пита ме какво представлява и за какво служи..Аз съответно незнаех и той започна да ми разаснява че била хидр.течност и тн..Трябваше да паркирам между две коли по дължина. Не се притеснявай ти имаш още доста часове да се подготвиш добре. Мен ме е яд на моя инструктор, защото той твърдеше, че на изпта паркирането щяло да ми бъде най-малкия проблем и въобще не ме научи на нищо Weary...Ти при кой караш?

# 651
Към тези от вас, които вече си извадиха книжки - как разбрахте кога са ви готови документите в КАТ?
но на картончето ми не пише никаква дата, въпреки че има такова поле - оставено е празно.

Работи.  Grinning Аз така разбрах, че ми е готова книжката.
Успех на всички кандидат шофьори!   bouquet

# 652

Работи.  Grinning Аз така разбрах, че ми е готова книжката.
Успех на всички кандидат шофьори!   bouquet

Мерси, но аз вече си взех книжката. Също оттам разбрах, че е готова. Стана точно за две седмици  Peace

# 653
Saudadе , безаварийно и приятно шофиране!

# 654
Saudadе , безаварийно и приятно шофиране!

Мерси, Рали!

kriss_82, мога да ти препоръчам моя инструктор, пиши ми на лични, ако решиш.

# 655
Здравейте, всички!
Така се стекоха обстоятелствата при мен, че в четвъртък ще започна курса. Малко бързо се развиха нещата и се чувствам доста несигурна. Родителите ми решили да ми направят подарък и да ми платят курса. По принцип имах намерение да изкарам книжка, но бях доста далеч от взимането на подобно решение. А изведнъж се оказа, че почвам.
С наближаването на датата ме обзема все по-голям ужас... Съпругът ми ме води в събота да ме учи. Останах шокирана от това, че  на моменти трябва да натискам по два педала едновременно или да извършвам накуп по няколко неща. Струва ми се адски затормозяващо. А като си помисля, че трябва да съблюдавам и другите движещи се коли, минувачи, светофари... просто ми прилошава. Оказва се, че това да държа колата в пътя ще е най-лесното.

Ха дано да ми отмени страха и все пак да не се изложа тотално!  Praynig

# 656
  • Варна
Кураж, Утро! Като седнеш в учебната кола ще се почувстваш по-спокойна. Не се шашкай предварително.

# 657
utro77, ти дори си много смела! Аз съм пред финален изпит, продължавам да съм голяма паника, а дума не може да става да се престраша да карам кола, която не е учебна и няма кой да спере или помогне в критични моменти.  Crazy

# 658
Здравейте,
 и аз в кюпа  Laughing

Имам въпрос относно листовките в сайта, който беше даден от една съфорумка http://www.shofior.com/exams/index.html

Искам да питам това ли са реално въпросите, които ще бъдат на теоретичния изпит и възможно ли е всичките отговори на даден въпрос да са верни, без нито един грешен? Преподавателя по теория не е  казвал, че може всички възможни отговори да са верни  Rolling Eyes

И също така, да питам, къде пише колко са верните отговори, защото знам, че трябва да е обозначено.

ПП. Хммм, редактирам се, защото като си прочетох поста загрях, че ако  отговорите на даден въпрос примерно са 4 и всичките са верни и е обозначено, че въпроса има 4 верни отговора, то няма смисъл от този въпрос.  newsm78

Нещо съвсем се обърках, но днес бях за първи път на теория и преподавателя ни каза, че на изпитните тестове ще пише номера на въпроса, точките който дава и броя на верните отговори.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 22:16 от muuu

# 659
https://www.listovkite.bg/solve.php?session=t1eyt8md8782ye9blq3y43o4iafh1g3n    ето тук решавай листовки,пише колко отговора има верни и колко точки ти дава всеки въпрос.В сайта който си дала има много грешки,няма в официалните листовки въпрос с 4 верни отговора.Всеки въпрос има от 1 до 3 верни.Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт