Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 376
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
веднага ли мислиш да караш сама?
по-добре карай с някоя приятелка, колега  Peace

# 376
Цитат
И не се притеснявай, ако можеш!

само с това трябва да се справя  Simple Smile много благодаря за съветите  Hug

# 377
Успех, Dareland.
Днес ми беше сефтето на кормуване,инструктора каза,че е добре но рязко натискам спирачката  Sad надявам се утре да е по добре (а как ми треперят краката,не е истина  Laughing )

Laughing А на мен ако знаеш как ми трепереха краката, когато слязох от колата след първото си кормуване!!!! Успокои ме. Мислех си, че само аз съм такова шубе! Simple Smile Всеки следващ път ще става все по-добре, дори ще ти хареса в един момент. Успех ти пожелавам!

# 378
  • в резерват
Голяма съм трагедия,а и търновските улица са "мечтата" на всеки нов шофьор ooooh!

неделният предиобед почти всички улици са пусти и можеш да си правиш "тренировки"  на основните маршрути. Може да си измислиш и няколко по-заобикалящи, но по-щадящи нервите  маршрути. Има и няколко тарикактски улички, които спестяват някоя друга изнервяща маневра по центъра и така си караш няколко месеца, докато не се престрашиш да се набуташ около  пазара в 17,30 часа.
Успех  Peace

# 379
Взех гооооооо...с 0 грешки  newsm44
благодаря ви момичета...много сте ми полезни
  bouquet  Hug

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 18:21 от duh4enceto

# 380
Взех гооооооо...с 0 грешки  newsm44

Поздравления!
Успех и с карането!

# 381
  • София
Взех гооооооо...с 0 грешки  newsm44
благодаря ви момичета...много сте ми полезни
  bouquet  Hug

БРАВО И УСПЕХ НА КОРМУВАНЕТО   bouquet

# 382
# 383
duh4enceto , честито и от мен! Така без грешка да вземеш и практическия изпит!
Стики , сигурно така ще направя. Поне докато усетя колата, ще си търся придружител, та дори и да не е шофьор. Grinning

# 384
  • Варна
Не знам с какво свободно време разполагаш, избери си ненатоварени часове/следобяд или по-късно вечер/, лесен, познат маршрут и карай сама. Това е моя съвет. С човек в колата притеснението е по-голямо, никой не може да ти помогне в която и да е ситуация, най-често ефекта е обратен, изнервящо е ако пътника не мълчи.
Сама, бавно и славно и няма да имаш проблеми. Не ти пука, че си загасила колата някъде или каквото и да е. Поне аз а и познати с които сме коментирали...всички са на това мнение. Аз не съм шофирала тренировъчно, купих си колата и в на следващата сутрин отидох на работа с нея. Поне аз се страхувах дълго време... в смисъл, стомаха ми се преобръщаше само при мисълта, че ще седна зад волана. Embarassed От три месеца шофирам и някак неусетно напрежението изчезна, може би от месец насам.
Та с 2 думи - пожелавам ти спокойно шофиране, поне тук във Варна не е толкова трудно, като цяло правилата се спазват. Днес дори използвах бибитката за пръв път да подканя един заплеснат господин да тръгне на светофара:-))))
Иначе съм много примерен водач на МПС. Laughing

# 385
Flash* , благодаря за съветите, точно от това имам нужда сега. Тука в София е ужасно натоварено движението в центъра, ама до работата ми пътя е много лек маршрут. Но като начало мисля, да покарам в квартала, после до съседния квартал и после до работата. Другата седмица трябва да ми е готова книжката и мисля да се качвам, че ако отлагам, така и ще си остана, с книжка - и с градския транспорт.

# 386
то на мен сигурно ми е от ЕГН-то, но доста време ми трябваше, за да тръгна сама с колата в тази лудница по пътя
скъпият така се усъвършенства да ми е инструктор, че направо е готов за тапия  Joy
с шофьора на фирмата също беше много добре да шофирам - той поне ми казваше какво да правя, къде и кога да се преустройвам
иначе за реакция да се помогне - то и на себе си човек понякога не може, камо ли на друг

r.i.angelova - ще си усетиш сама силите
ако си решила да си сама на пътя, излизай отначало когато не е натоварено движението - рано събота или неделя
давай смело и ела в темата за младите шофьорки  Sunglasses

# 387
Дано всички се преместим в другата тема  Grinning
Момичета,аз на 8.07 съм на изпит и се спекох  Crazy дано всичко мине добре
Онзи ден  бях на БЧК...е няма такава скука  ooooh! но пък шофирането върви добре за сега
хайде успех на всички  Hug

# 388
  • София
duh4enceto хей и мойто син беше оня ден на БЧК  дали пък не сте били заедно newsm78 в понеделник има изпит на листовки ама вместо да седи да решава взе че се запиля на някъде  #2gunfire

Стискайте палци да го вземе че нямам 50 излишни лв. за нов опит.

# 389
di74 ,стискам му палци
Аз бях във Враца на БЧК ,май не сме били заедно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт