Търся една песен

• 125 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Не знам коя е песента, но ако имаш възможност да слушаш радиото он-лайн, може да видиш името на песента. По радио MagicFM въртят често едни и същи песни и изписват изпълнителя и заглавието на сайта им.

# 436
Лежа си и изведнъж се присетих за една песен която много слушах преди година някъде, и не мога да се сетя нито как се казва,нито какво се пее нищо newsm78Реших че няма начин да няма такава тема,за песен за която нищо не знаеш апък някой да ти я изнамери.Да видим сега на моите обяснения ще разбере ли някой нещо.
Значи много хубава песен LaughingТо всъщност не е песен а парче на един dj (ест. не знам как се казва)който се кефи супер много на парчето през цялото време.Почти през целия клип го дават в близък план,много симпатичен,първи номер прическа Mr. Green.Клипа го гледах 2010.В дискотека мисля беше сниман.
Някой разбра ли нещо? Blush

# 437
За симпатяга ди джей се сещам за DJ Tiesto.

# 438
# 439
  • на североизток от Рая
Сигурно и аз ще ви затрудня и питането ми ще изглежда тъпо, но онзи ден слушах една песен по "Маджик" - жена, дрезгав глас, сякаш е нова песента, но думичките са ми много познати /не мога да кажа нито една, защото с английския съм на голямо "ВИЕ"/, звучи равно, успокоително, чува се главно гласа, а не озвучаването, бавна и мелодична.  newsm78 Голямо обяснение. Нямам думи  Embarassed

Гери, дали е тази?

http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0

сега я слушам

# 440
Нелка, не е тази!!!  Heart Eyes Тази моята е по-бързичка...

# 441
Да не би да е на Риана - Diamonds

# 442
Да не би да е на Риана - Diamonds

А-а-а-а, тази я знам. Не е тази  Hug

# 443
  • В царството на игрите:)
Привет,
Почти съм сигурна, че няма да се сетите за тази песен, защото сте доста млади, но става въпрос за българска естрадна песен, от която си спомням само едн стих:
"Ти, жена сънувана в света ми остани!"
Много е малко, но ако някой се сеща Embarassed, ще съм благодарна Peace

# 444
  • Silistra
Привет,
Почти съм сигурна, че няма да се сетите за тази песен, защото сте доста млади, но става въпрос за българска естрадна песен, от която си спомням само едн стих:
"Ти, жена сънувана в света ми остани!"
Много е малко, но ако някой се сеща Embarassed, ще съм благодарна Peace

Здравей Simple Smile
Песента е на Трамвай No 5 и доколкото успях да открия е излязла през 1983-4 г. Надявам се да ти е от помощ.

# 445
Здравейте по радио ФМ+ пускат една песен,мъж пее(чувам нещо като kiss) на припева е по бърза,и към края хем се пее хем свирукат с уста.Благодаря предварително и дано някой се сети oт това описание което съм написала Grinning Embarassed

# 446
Здравейте, търся една песен, която често чувам по Радио 1 в "Класическите хитове".
Пее се от мъж и жена, наподобява опера, но не е Принц Игор.
Песента е повече бавна, като гласовете се редуват и застъпват.

Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне в търсенето.

Може би тази?

Highland – Bella Stella

# 447
http://www.youtube.com/watch?v=CVfBB3q54zk
може ли някой да ми каже коя е тази песен? newsm78

# 448
  • Германия
То си пише дори в описанието на клипа:
Kansas - Carry on Wayward Son

# 449
оф ами който не гледа. много благодаря!  bouquet

Общи условия