отново го загубих

• 4 482
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
marti2001,  Cry.
Няма да дойде скоро моментът, в който да спреш да се питаш защо.  Confused

# 16
  • Mediterraneo
Думите в случаи като твоя са просто безсмислени... Съжалявам. Прегръщам те.

# 17
БЛАГОДАРЯ на всички ви Sad Днес се опитах да се помиря с бог, но не успях дори да вляза в църквата!Добре, Вас ви има!!!!

# 18
marti2001  Hug не знам какво да ти кажа,освен да бъдеш силна.И да вярваш,че някой ден ще гушнеш здрав бебо.Пожелавам ти го от цялото си сърце,мила.

# 19
Здравей marti2001  днес аз загубих, бебето си отново. Сутринта ме кюртираха. Януари месец тази година родих мъртво бебе в 36 г.с не можеш да си представиш как страдах едва го преживях. След пет месеца забременях и надеждата се върна, започнх да живея отново, но за кратко, плода не се развиваше и сутринта всичко свърши. Сега не знам какво да правя, вече нищо не ми остана, нямам дори вяра. Съсипана съм, нямам сили вече. Знам как се чувстваш, но за съжаление в момента не мога да ти кажа да вярваш, защото самата аз не вярвам. smile3518

# 20
Недейте така момичета моля ви ...недейте да се оставяте на отчаянието знам,че е много трудно та нали и аз родих мъртвото си бебче предя няма и два месеца,но не съм се предала крепи ме мисълта за едно живо и здраво детенце и знам,че ще дойдде ден в кото Бог ще ме дари с рожба.Стегне те се малко...ако е вярно,че децата ни гледат от горе и ни избират,нали неискате да ни видят  слаби и съсипани?Нали трябва да докажем,че ще бъдем силни майки и с гордо вдигнати глави ще преминем всички препятстви в живота.Прегръщам ви много,ама много! Hug

# 21
Vali-ly съжалявам smile3518 .Наистина ми се искаше да е грешка. Hug

# 22
Moмичета Hug Hug Hug  Cry

# 23
Благодаря ви мили момичета, благодаря от сърце Hug
Vali-li  Hug Hug Hug

# 24
Майче разбирамте как се чувстваш. Преди 3 месеца и аз загубих моя малчо много боли. 9 месеца ме обеждаваха че всичко е наред но накрая се слчи най-лошото.МОЛЯТЕ дрьжсе и имай вяра че най жадуваното и чакано бебче ще дойде аз вярвам че господ ни е взел но ще ни вьрне двойно и тройно щастие Hug Hug силно тук получих много подкрепа благодаря на всички

# 25
не гледай на зад ....вярвай в мечтите си ....бъди силна.... и нека всичките земни и неземни сили да ти помогнат да си имаш бебче... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 26
много сажалявам след като почина парвото ми бебе 1992год изживях този ад 9 пати всеки пат се надявах че този пат всичко ще е наред и всеки пат мислех че не мога да издаржа повече страдах нямате идея колко и дано никога да нямате но оцелях през 1996год забременях за единадесети пат и лежах 8 месеца без да ставам и до тоалетна в осмия месец вдигнах 240-190 кравно и сам изпаднала в кома извадили са бебето тежащо 1630 месец се бори сас смарта но бог е милостив и тои оцеля казаха краи никакви бебета повече вече имаш едно но аз реших че няма да стане и след 4 години родих боги сега сам една щастлива мама на две мочета но болката по загубата не ме напуска извиняваи ако сам ви натоварила но написах всичко за да знаеш че не трябва да губиш надежда аз сам с теб и сам сигурна че скоро ще изпиташ моето щастие имаи вяра бог е милостив и скоро ще те дари с рожба вярвам силно вярваи и ти

# 27
Много съжалявам за мъката която сте преживяли.Аз загубих бебето си преди 2 месеца по лекарска грешка знам колко боли. А вашата болка е още по голяма.Много е трудно такова нещо да се преживее.Болката е голяма да родиш и да гледаш как бебето ти се мъчи да оживее.

Общи условия

Активация на акаунт