Отговори
# 375
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА НА ДЕО-- ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА-ГОЛЯМА ЕМА smile3501

# 376
  • София
Честита дъщеричка на мама на Део!!!

А моите килограми стоят 64 от месец вече. Дори се притеснявам, защото това, че аз не качвам, а не виждма да отслабвам, означава, че и бебето сигурно не наддава добре. Прегледа ми е чак на 25ти...

# 377
  • София
Емили ,надявам се ,че всичко ще е Ок и накрая ще гушкаш едно сладко и здраво бебече!Горката Габи-тези лоши зъбки!Племеничката ми много лошо изкара разтежа на зъбките и като си спомня колко зле беше горкото дете.....изобщо не си за завиждане в момента.Но съм сигурна ,че всичко ще се нареди при теб  Hug !

Гале ,като гледам на къде съм тръгнала и аз ще ги прескоча тези заветни 80кг. а пък и ако всичко е Ок ,мисля да съм бременна поне още три седмици .... а това е много хапване  Laughing !

# 378
  • у нас
ей не се надпреварвайте коя е по-дебела, щото ще ви кача снимка ми после трябва да пиете успокоителни. Аз съм висока 156 см и с тия 70 кг.... си ме представете Crazy
снощи гледаме детския ми албум с половинката и той вика че съм била като от приказката за грозното патенце и аз се ухилих и Grinning Grinning Grinning му  викам че има предвид че съм хубава ли Flutter Flutter Flutter и той милия ме погледна и каза "е, не сега- беше" Laughing сега съм шишко bowuu

# 379
  • някъде в България
Момичета малко ми е притеснено вчера и днес сутринта имах диария,ама само по веднъж и сутринта към 5 ч се събудих от стягащи болки в корема и кръста.И се чудя дали да звъня на лекарката или да си трая  newsm78.При мен има доста време до раждането а незнам дали тая диария ще е от вирус защото нямам никакви симптоми.И храната която съм приела не е разхлабваща дори затягаща е.Сега се качих на кантара и  Shocked надолу съм с 3 кг под тия на забременяване.Тая сутрин гледам и че корема ми се е свъкнал доста надолу и такъв натиск усещам върху пикочния мехур ooooh!.

# 380
  • у нас
Melani34 3 кг под тези на забременяването Shocked Shocked Shocked

(за диария се смята най-малко 3 пъти изхождания с промяна в количеството, цвят и т.н.) еднократно не е нещо за притеснение Peace

# 381
честита рожба на мама на део,да расте добра, здрава и умна малката-голяма ема.

# 382
  • София
Tommelise ,на твой гръб се успокоих за килограмите си Crazy .

# 383
Отварям темата и гледам, че сте изписали 10 страници, ама с този бебевалеж - явно ще е така. Честито на Мама на Део!
alximika, още не съм се свързала с болницата за дозата на изоптина. И честно казано не ми е ясно ако пия гинипрал дали да продължавам с магнезия... Всъщност болезнени контракциите ми изобщо не са, само втърдявания са. Мен ме притесняваше, че са  чести. Ако лежа - почти ги няма, особено с по 4х2 магнезий. Но ако стоя права, ходя някъде или седя, корема ми си седи доста твърд. Сега пак ще звъня...
geryalexandrova, и мен ме е шубе дали ще си дочакам секциото, именно и защото не съм изобщо готова за бебето. Нито креват имаме, нито количка, само малко дрешки от приятели. Днес мисля да ида да купя чаршафчета и завивки... може би ще поръчам още неща от един онлайн магазин (www.zabebo.bg)ако не сте попадали на него... то за това и се шашкам на контракциите, макар че докторите казват, че били само фалшиви.
ОООООх, днес очите ми са повече от зле. Едва гледам, всичко е замъглено, подути са, болят ме всички близки лимфни възли... да му се невиди и вируса глупав! Не мисля, че ще ми мине до края на седмицата... ужасна работа.

# 384
Melani34, Аз не съм добре от вчера със томаха и днес продължава. Не е точно диария,но е нещо подобно при мен и ме боли стомаха, та чак в кръста се учсеща. Болките са моментни и стягащи през различни интервали от време. Не знам какво е това, но май е някакъв върлуващ вирус.

# 385
Да са живи и здрави принцеските на Мама на Део, Люляк и Китикат! И много радост да им носят!   bouquet  bouquet  bouquet
Взех да се притеснявам, че още не съм готова, май ще поръчваме леглото вече, че да не стане някоя изненада...

# 386
ЧЕСТИТО И ЗА НОВАТА РОЖБА   ylinfantВЪВ ФОРУМА ЕМА   love001  , някои чувал ли е нещо за psm тя днес е на секцио и тъй като е русенка съм силно развълнувана и за нея newsm44 дали се появила малката госпожица вече.... приятен ден на всички пожелавам

# 387
  • у нас
Tommelise ,на твой гръб се успокоих за килограмите си Crazy .
Joy Joy Joy а аз се депресирах още повече  hahaha

днес съм пак на вълна готини филмчета и давам три предложения- сигурно сте ги гледали, но....днес са романтична историческа тематика Heart Eyes
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=129792
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=126628
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=159652&hit=1

добавям е идин филм, който гледах преди многоооого време, но все още си го спомням  Confused РЕВЛИВ Е! МНООООГО! НО ПЪК Е ЖЕСТОК  Peace
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=187063&hit=1
по действителен случай Peace

приемам предложения от вас Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 10:55 от Tommelise

# 388
  • София
Емили много гушки за теб и за малката Габи! Hug Hug Hug Наистина много се измъчи тази бременност. Искрено вярвам, че на финала всичко ще бъде наред с бебка и всички притеснения и мъки ще останат назад!!!  Praynig Praynig Praynig
Tommelise и аз съм от групата на миньончетата и с тези почти 20 кг отгоре, картинката е страшна. Но поне вече съм минавала от там и знам, че при мен всичко е на хормонална основа и нищо не мога да направя. Докато кърмя ще съм си все тъй красотна. Но първия път ми беше доста трудно да свикна с новата ми визия. Щом и баща ми се беше притеснил милия, тъй ли ще си остана...  Blush Добре поне че мъжът ми много тактичен, та поне той ме успокояваше.
Щица наистина не се притеснявай за тези безболезнени контракции. Много момичета сме с такива от самото начало, че и болезнени от време на време. Аз даже вече не им обръщам внимание. И мерси за сайта. Тези дни съм се отдала на онлайн пазаруване.

# 389
ЕХАААААААААА ОЩЕ ЕДНА ДЕВОЙКА! Hug
Мама на Део, да ти е жива и здрава малката принцеса ЕМА, много да ви радва, да расте прекрасно и усмихнато детенце!  bouquet  bouquet  bouquet

охххх момичета, мноооого се радвам за бебчетата и много се вълнувам, ама почва да ме хваща шубето, хем нямам търпение, хем сърцето ще ми изкочи, почти не мога вече да спя Crazy

и аз днес мисля да се отдам на филмчета,Tommelise ще се възползвам от някое от предложенията ти Heart Eyes

много  Hug и стиснати палчета от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт