Отговори
# 615
само надниквам през 20-30 мин - да видя ще имаме ли бебче днес  Laughing

# 616
  • Варна
само надниквам през 20-30 мин - да видя ще имаме ли бебче днес  Laughing

И аз това чакам smile3508

# 617
И аз и аз  Whistling Whistling Whistling

# 618
ХИХИХИ И АЗ САМО ДЕБНА  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 619
  • Варна
По-спокойно дами, не се знае коя ще е следващата  Joy Joy Joy.

А за болничните е точно така - ако родиш по-рано, се прекъсва 45-дневния и започва да тече другия издаден от болницата за раждането. Накрая педиатъра изравнява дните. От първия ден на 45-дневния до последния на болничния от педиатъра трябва да са 135 дни. После са майчинските до 410 ден.

# 620
  • Варна
По-спокойно дами, не се знае коя ще е следващата  Joy Joy Joy.

А за болничните е точно така - ако родиш по-рано, се прекъсва 45-дневния и започва да тече другия издаден от болницата за раждането. Накрая педиатъра изравнява дните. От първия ден на 45-дневния до последния на болничния от педиатъра трябва да са 135 дни. После са майчинските до 410 ден.

Охоооооо браво на antonia много добре го обясни сега ми стана перфектно ясно  newsm74

# 621
  • в мечтите си
Ох момичета аз само чета разни разкази и полезни нещица,щото после едва ли ще имам време  Grinning
А и най-вече за кърменето.Много искам този път да не се предавам,защото с Цеци си беше някакъв кошмар...
Направих си списък какво да се копува като родя.Капки за колики,чайчета за кърма и тем подобни.
Незнам за вас,но мен си ме е страх да родя по-рано от предвиденото,единствено защото незнам до колко развито ще е мъничето.
А за пола,моля моля!!!  Naughty Дано няма изненади,че всичко у нас е в розово ,лилаво и цикламено .А и винаги съм имала една мечта да имам дъщеря...
Лек следобед за сега! Simple Smile

# 622
Олелеее, колко бебенца са се родили вече в септемврийската тема!  Grinning  Живи и здрави да са ви, мамчета! Аз какво ли се чудя,  нали съм за октомври, а се надявам бебе да дойде още през втората половина на септември! Hug
Стискам палци на всички за леко и безпроблемно раждане!!!!! Peace

# 623
  • Варна
 Mr. Green
Инфо за дебнещите boonboon, днес не се е разписала/термин -02.09./

# 624
  • някъде в България
Мале голямо дебнене пада днеска  Mr. Green Joy
Така за протокола аз съм готова почти -  изгладих двата комплекта за изписването и тоя който ще обличаме на бебо е накипрен с панделката и кутията Laughing.Точно стерилизирах всичко - шишета,биби,помпи и т.н имам стерилни пликове да ги съхраня.Багажа за родилното е събран а каквото стане нужда мъжо ще купува от магазинчето до болницата. Документите незнам дали ще ги искам те така или иначе са долу в кабинета на болницата и просто ще ги вземат на деня като ме приемат. Утре вечер ще ме гледа докито дето ще ме оперира и тръпна да чуя какво ще каже по отношение на датата за секциото. Май като се огледах остана да направя пак едно добро изчистване на апартамента и да лъсна че на мен все ми се види " мръсно " и почивка............

# 625
  • София
misseli, в такъв случай аз бих направила така. Записвам се при най-близкия и удобен педиатър в квартала, за да прави ваксини, мерки и теглилки, болнични, рутинни изследвания и т.н. Пък ако има сериозен проблем, който се нуждае от компетентна помощ - ще я търся в болницата, където водиш баткото.  Peace

Ами да, мислих го и този вариант, ама ... щеше ми се да е по-иначе ...  Crossing Arms Всичко да си е при един човек, но здраве - утре ще ви разкажа какво съм направила. Въпросната докторка, която съм харесала е първа смяна и рано-рано сутринта ще отида да видя какво мога да направя. Ще се пробвам все пак ...

# 626
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕНЦА НА МАМА DANNA И PSM, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ. smile3504 newsm30 smile3504
 МОМИЧЕТА С ВСЯКО ВЛИЗАНЕ В ТЕМАТА ОЧАКВАМ НОВО БЕБЧЕ newsm68

ЛЕК И ПРОХЛАДЕЕЕЕЕН ДЕН ВИ ПОЖЕЛАВАМ, АЗ СЕ НАЛИВАМ С ВОДА С ЛИМОН( уж освежава)

# 627
  • някъде в България
Понеже ме хвана носталгията и дано не ме сакционират си позволявам да публикувам тая снимка на моя син от реанимацията  Laughing

# 628
  • София
Здравейте, момичета! Ние преди малко се прибрахме в къщи с бебенцата - благодаря на всички ви за пожеланията, много ме развълнуваха топлите думи. Честито на всички мами, които вече са родили. Не успях да изчета новата темичка, но ще се опитам да наваксам. Имахме уговорка с лекарката за 14.08 за евентуално секцио, но аз все отлагах. На 13.08 вечерта започнаха контракциите ми и едвам устисках до сутринта - бебетата бяха разположени седалищно и напречно и ме клъцнаха, то си беше ясно. Сега отивам да видя мъниците и да поиграя с баткото - прегръщам ви силно

# 629
  • Варна
beb4o_fb   Hug Heart Eyes Hug Добре сте се завърнали у дома!

Общи условия

Активация на акаунт