Отговори
# 600
Emilli Arie,

за кърмачки - има снимки в албумчето - Гала и Рали са качили   

Mr. Green

# 601

Ние още сме две в едно.Харесала съм си датите 18,19,21 и 24 (просто някакви странни предчувствия),та да видим сега колко ме бива в прогнозите  Wink
Август ли? Ами то значи днес или утре  Shocked

# 602
  • Варна
misseli, в такъв случай аз бих направила така. Записвам се при най-близкия и удобен педиатър в квартала, за да прави ваксини, мерки и теглилки, болнични, рутинни изследвания и т.н. Пък ако има сериозен проблем, който се нуждае от компетентна помощ - ще я търся в болницата, където водиш баткото.  Peace

# 603
  • Варна
misseli, в такъв случай аз бих направила така. Записвам се при най-близкия и удобен педиатър в квартала, за да прави ваксини, мерки и теглилки, болнични, рутинни изследвания и т.н. Пък ако има сериозен проблем, който се нуждае от компетентна помощ - ще я търся в болницата, където водиш баткото.  Peace

Съгласна съм и аз така ще направя,да не дава господ ако има нещо сериозно тя да ми даде направление аз ще намеря специалистите.

# 604
Аааа не съм съгласна,какъв е тоя застой в темата,затишие пред буря ли  Mr. Green !Подготвих мн сладка друга тема,а ние запец тука  Joy !

# 605
  • у нас
айде днес няма ли на кой да честитим newsm78
сетих се  че преди време коментирахме зодиите и Данна категорично искаше девичка, а кво стана  Joy аз преди една сед. написах в темата че докато си правим планове, онзи отгоре се залива от смях hahaha

# 606
И на мен ми се иска да устискам за везничка, но госпожицата може да реши да е дева Simple Smile Здраве да е!

# 607
Йей, превели са ми парите от едните болнични, гледам, че другите също са подадени, та очаквам и плащанията от тях...

Иначе - мога само да мрънкам. Имам чувството, че тая гадост в очите ми се влошава. От вчера са толкова надути и болезнени, че не знам къде съм. Промивки непрекъснато, кремчето, което ми изписаха, компреси.... никакъв ефект. На всичкото отгоре са ми се надули болезнено де що имам лимфни възли в близост до очите... борят се горките... В един сайт прочетох, че това няма да мине напълно за 3-6 седмици... и сега ме хвана шубе дали ще се оправя преди появата на бебето.... А е тъпо, чувствам се много нефелно и не мога да свърша нищо вкъщи, излизането ми е неприятно заради светлината и въобще мъката покрай това да си държа очите отворени... А и ми хрумна, че това съм си го лепнала в болницата от очния преглед и ми е много тъпо по случая...

# 608
  • Варна
 Добре де на мен продължава да ми е Х това с болничните.Някой запознат ако има да се включи.
Сега като сме си взели 45 дена до термина аз като родя 20 дена по рано кво става?  newsm78

# 609
Kalinastamatova, не твърдя, че съм запозната в детайли, но това, което знам е, че ако родиш по-рано ти се издава болничен за раждането и след това е вече за отглеждане на дете - т.е. майчинския, т.е. мисля, че ако родиш по-рано просто се прекъсва този 45 дневен... Може да се пита в "майчинството счетоводно", там ще ти обяснят много добре, че и оговарят бързо.

# 610
не го мисли, лекарите и счетоводителите ги преизчисляват , така че пак да са ти точно дните. мисля че после болничния който издава педиатъра е за повече дни, или нещо такова.

# 611
Йооопп и аз да драсна вече  Wink
Някой спомена,че днес било по-хладно  Laughing Я да ми дойде на гости и пак ще си говорим по темата  hahaha
И аз чакам днес попълнения от бебчовци  Whistling Просто страхотно ми се вдига отдавна загубеното настроение  Confused
Искам вече да оправя кътчето за бебко,а немога  Cry Там е парник, а и докато не монтират климатика(и съответно да ми напълнят гардеробите с прах) не слагам нищо бебешорско  Naughty

# 612
  • Варна
 Благодаря ви!!! Аз като се заинатя че трябва да знам всико става ужас!Не е нужно да разбирам прави сте счетоводството си знаят работата затова са учили само да не правят грешки! #Crazyче тогава незнам.

# 613
Рали,докато слагах обяда мъжо е затворил ФБ,сорри  HugMr. Green

# 614
  • у нас
няма нищо Peace аз и без това тръгнах по задачи из вкъщи Whistling  spam2

а като спомена обяд и така ми пригладня  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт