за детето от другата жена

• 37 987
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Испания
Елиема, изчетох всичко и се реших да си напиша мнението.

Виждам, че почти всички са негативно настроение към положението, в което си. Като че ли никой не разбира какво значи да те връхлети любовта. Не е изтъркана фраза, че любовта, като дойде, не пита. Някои цял живот са подготвят за срещата с нея, но тя или не идва, или не е тази, за която са мечтали.

17 години живях щастливо с първия си съпруг. Без никакви проблеми. За съжаление Господ реши да го прибере твърде рано. Беше на 40 години, аз на 37 останах вдовица с две деца. Преди 4,5 се омъжих повторно. Мястото на първия ми съпруг в сърцето ми никой не може да заеме.

Отплеснах се. Исках да кажа, че през времето, когато не съм била семейна, съм била любовница. Не съм се чувствала гузно, защото съм била необвързана. Никога не съм си помисляла да имам дете от семеен мъж. Но всеки сам си решава.

Ти си решила. Гледай си детенцето, да са ти живи и здрави и то, и синът ти. Не се затормозявай с глупави мисли. Който те обича, обича те. Който иска да е с теб и ти с него, ще бъдете. И толкова. За мен само е непонятно това с темите във форума и искане на мнение от непознати, които /както виждам/ умират от желание да осъждат и заклемяйват другите.

Подкрепям те и от сърце ти желая късмет!  Hug

# 226
Andariel , толкова много съм се измъчвала през годините за това какво причинявам на много хора, че вече съм претръпнала.Толкова пъти късах, прежалвах го, ходейки като болна месеци наред, до следващото начало, че вече съм го прежалила и не ме е страх от бъдещето.ВЕЧЕ не ме е страх.Дори го искам края.Нямам нищо против съпругата с реакцията си за ми помогне да приключа тази връзка.Де късмет поне тя да реши проблема.Обаче честно казано си мисля, че тя също ще остане, търпейки това положение.Сега съм си обещала, и мисля, че този път ще успея, защото с детето до себе си съм достатъчно силна, ако ме излъже за името, да скъсам всякакви отношения с него.Едва ли можете да ме разберете, всъщност дано никога не ме разберете.
Въпроса ми в началото е свързан с бъдещето на детето.
Някой може да каже, че си противореча-казах, че съм щастлива.Да, щастлива съм, че се отърсих от този брак, щастлива съм,че обичам и съм обичана от този мъж, щастлива съм с детето ни.Щастливка съм и че сина ми прие моето решение и обича сестричката си, че моите родители ме подкрепиха.Единственото, което ме измъчва е триъгълника, в който се намираме и неизвестността за бъдещето на детето.И да, страх ме е от реакцията на съпругата, защото наистина има вероятност тя да доведе до прекратяване на отношението на детето с баща му.Смесени, понякога противоречиви чувства, но не-страх от прекратяване на любовната ми връзка заради себе си нямам.Нито, че ще остана сама Mr. GreenОбичам го ужасно много, но отдавна съм се научила да не бъда с него!

# 227
Някой беше писал,че оспорването на бащинството е до една година. newsm78
На бебока в случая по документи баща е бившия ти съпруг !
Никакви действия не си направила относно доказването,че той не е биологичния родител.
Ти искаш да докажеш кой е биологичния!!!
Да,в момента в който биологичния го припознае в документите му ще фигурира още едно дете.
Хубавото,че в документите на детето му/от съпругата му/ няма да фигурира сестра(брат).
Само в документите на твоето дете   ще фигурира сестра.

Интересно, как човек прави всичко, за да се самозеблуждава, особено в любовните дела! Той е супер, грижовен, обичлив татко, само дето вместо да си стои вкъщи при детето и да му чете приказки, да играят заедно футбол или да човъркат нещо по колата, или да му обясни урока по география, той се търкаля в чуждия креват по цяла нощ, та и чак не му се тръгва на сутринта! Направо е татко за чудо и приказ! По същия начин постъпва и с второто си дете - вместо да е при него и да му сменя памперсите, да си играе с него, да го разхожда навън и да му показва света, той се прибира вкъщи, за да поддържа илюзията! А, да, също е верен партньор! Толкова много те обича, Елиема, че продължава да е с жена си, че и прави секс редовно с нея! Сигурно ти е казал, че тя е луда и той само заради детето й спестява новостите и че няма как да не спи с нея, защото...
Между другото, ако жена му тъне в блажено неведение за кръшкането му, то ти си съвсем наясно с всичко. Та, май накрая ти и той излизате лошите, защото поддържате и развивате тази връзка съвсем съзнателно. Първоначално си мислех, че бебето ти е станало погрешка, я скъсан презерватив, я пропуснато хапче, я просто малшанс, обаче се оказа, че е планирано, което си е чиста умисъл, така да се каже! Намерила си кога да се кахъриш за жена му! Просто те е страх за твоя задник!

# 228
  • София
Andariel , толкова много съм се измъчвала през годините за това какво причинявам на много хора, че вече съм претръпнала.Толкова пъти късах, прежалвах го, ходейки като болна месеци наред, до следващото начало, че вече съм го прежалила и не ме е страх от бъдещето.ВЕЧЕ не ме е страх.Дори го искам края.Нямам нищо против съпругата с реакцията си за ми помогне да приключа тази връзка.Де късмет поне тя да реши проблема.Обаче честно казано си мисля, че тя също ще остане, търпейки това положение.Сега съм си обещала, и мисля, че този път ще успея, защото с детето до себе си съм достатъчно силна, ако ме излъже за името, да скъсам всякакви отношения с него.Едва ли можете да ме разберете, всъщност дано никога не ме разберете.
Ами освен да ти пожелая да те излъже за името, друго не ми идва на акъла   bouquet

# 229
Толкова измъчена латиноистория, че и аз ти пожелавам същото....

# 230
 Simple SmileБлагодаря за пожеланията.

PAV1 , казах, че започнахме процедурата по оспорване на бащинството на бившия ми мъж.Ще се вместим във въпросната година.Нямам намерение да доказвам бащинството на таткото.Ако желае, ще я припознае, ако не желае-не.Няма да го съдя за бащинство, ако това е твоето предположение.В другата тема вече сме спорили по този въпрос- правилно ли е или не, вероятно вече си прочела.

# 231
Като прибавим и дежурната реплика: "Тя не ме разбира!", идилията става пълна.
Ей, тия мъже нямат никаво въображение, бе. Никой ли не измисли нещо по-ново, по-свежо като извинение за муньовското си поведение?

По темата - никое дете не е виновно за простотиите на родителите си.
Бащата - бих го накарала да си поеме отговорността. За всичките деца.
Но не бих го търпяла до себе си. Просто съм гнуслива.

# 232
Евентуално бившият ти съпруг ще го "разсинови"/така ли е юридически?/.
Може и някое дело за измама да ти спретне. newsm78 /адвокатките да се изкажат/
Насила биологичния баща не можеш да го накараш да го "припознае".....
Беше споменала,че 1000лв+400лв малко те "пообъркват",а
колко ли ще са ти необходими по адвокати за по-другите делца ?

Я го накарай биологичния да ти подпише една "ЗАПИС НА ЗАПОВЕД"  newsm78
/ http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=6347 /
Майчинството е 2години.
После не се знае какви ще са доходите ти - пази ли се работното
ти място,че с тез реформи в здравеопазването .  Shocked

# 233
Евентуално бившият ти съпруг ще го "разсинови"/така ли е юридически?/.
Може и някое дело за измама да ти спретне. newsm78 /адвокатките да се изкажат/
Насила биологичния баща не можеш да го накараш да го "припознае".....
Беше споменала,че 1000лв+400лв малко те "пообъркват",а
колко ли ще са ти необходими по адвокати за по-другите делца ?

Я го накарай биологичния да ти подпише една "ЗАПИС НА ЗАПОВЕД"  newsm78
/ http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=6347 /
Майчинството е 2години.
После не се знае какви ще са доходите ти - пази ли се работното
ти място,че с тез реформи в здравеопазването .  Shocked

Доста глупости в един пост Shocked.Защо се изказваш неподготвена?

Не се притеснявай за финансите ми.Дори да си загубя работата, все ще намеря какво да работя и да си храня детето.

# 234
Да, Ментова.Има много наистина щастливи семейства.Но има и много, които само отстрани изглеждат такива.Има много хора, които стоят нещастни в брака си, защото ги е страх да предприемат нещо-страх ги е дали ще се справят сами.Страх ги е дали няма да останат сами.Оправдават се с децата и т.н., варианти много.Има жени, които наистина обичат мъжа до себе си.Виждат, че мъжа не изпитва нищо, знаят, че нищо няма да се промени, но тормозят и себе си, и него, като не разкъсват порочния кръг, в който се намират.Понякога мъжът има нужда от жената до себе си само за да има кого да тормози и буквално да черпи енергия от него.И да има кой да го пере и глади.И жената търпи това.Наистина ли нямаш идея колко много са тези "бракове"?

Ти такова семейство ли имаше? newsm78

Аз продължавам да се питам-при толкова свободни и самотни мъже,при толкова избор-защо се меткате на женените?Защо им се слагате?
Едва ли само мъжете са отговорни за тези теми тук  #Crazy ,аз до голяма степен виня именно такива дами като авторката.кат искаш чуждо,и без ангажименти-мъже свободни колкото искате,оставете бащите и съпрузите в семействата им,махнете си лапичките от тях ,оставете съпругите на мира,те са жени като вас!  Joy

Не се притеснявай за финансите ми.Дори да си загубя работата, все ще намеря какво да работя и да си храня детето.

Е преди няколко страници твърдеше,че си зависима финансово от бащата на детето. newsm78 само че аз вече се питам-на кое дете от двете бащата  Joy
Сега пък глупости били
А и тук,виждам,че грубиянките сме доста,а  Joy

# 235
  • София
Ако аз бях на твое място, Елиема, щях да приключа старото бащинство колкото е възможно по-бързо и да настоявам бащата да си припознае детето. Щом това дете е правено съвсем съзнателно, умишлено и е искано, то е редно в акта за раждане и в живота му да фигурират и двамата родители. А щом любовникът ти е искал да има дете и е знаел какво прави, значи трябва да поеме и правната, материална и всякаква отговорност за него и да го припознае. Иначе ще се окаже, че ти изпадаш в ситуацията на е дна влюбена патка, а бащата в тази на пълен страхливец. Той и сега не ми е много симпатичен, ако съдя по постъпките му. Гнусно е.

Разбирам да си на двайсет години, момиче без опит и вярващо във феи, че да се подлъжеш и да забравиш реалността! Пък то, вече си имала едно семейство, видяла си каква е отговорността, имаш по-голямо дете, което е преживяло много покрай теб и баща си, а си се бухнала в такава рискована връзка! Хайде, да кажем, че първите години си била лудо влюбена, че си компенсирала проблемите в брака си, че си искала да се чувстваш обичана... Обаче след време не си ли помисли какво ще стане, че и бебе си родила? Май сега вече започваш да осъзнаваш в какво блато си се накиснала и не си сигурна как да оправиш кашата! Не искам да съм лош пророк, обаче дълбоко се съмнявам той да припознае детето. Ще има да те баламосва.

# 236
Ей, тия мъже нямат никаво въображение, бе. Никой ли не измисли нещо по-ново, по-свежо като извинение за муньовското си поведение?

че защо да мислим друго като това явно още върши работа  newsm78

Аз продължавам да се питам-при толкова свободни и самотни мъже,при толкова избор-защо се меткате на женените?Защо им се слагате?

ай стига и ти пък бе  Mr. Green ще го пере .. ще чисти след него .. имала е подобен тип .. не и трябва друг  hahaha

# 237
Те, бащите и съпрузите, предполагам, имат глави на раменете си и могат да ги ползват по предназначение, Graziella Toskansk'i .   Кой друг да се замисли за жена и деца, ако не мъжът!?  Не вярвам съвсем, че горките любовници ги насилват с оружие в ръце.

# 238

че защо да мислим друго като това явно още върши работа  newsm78...

Ама, че скука  Mr. Green

# 239

Мъжете не са еднакви, те не са кофички кисело мляко, наредени на щанда в магазина и да ти е все едно коя ще вземеш, защото всички са еднакви. Понякога жената се влюбва точно в определен човек и не иска да го замени с друг, просто защото го обича и иска точно него. И ако се случи да е  женен... кофти е, наистина, но всеки търси щастието си и понякога го намира в лицето на някой, който за съжаление е обвързан  Confused. Не е лесно да се откажеш от собственото си щастие, само за да е добре някой друг, който в много случаи дори не познаваш...

Общи условия

Активация на акаунт