Виждам, че почти всички са негативно настроение към положението, в което си. Като че ли никой не разбира какво значи да те връхлети любовта. Не е изтъркана фраза, че любовта, като дойде, не пита. Някои цял живот са подготвят за срещата с нея, но тя или не идва, или не е тази, за която са мечтали.
17 години живях щастливо с първия си съпруг. Без никакви проблеми. За съжаление Господ реши да го прибере твърде рано. Беше на 40 години, аз на 37 останах вдовица с две деца. Преди 4,5 се омъжих повторно. Мястото на първия ми съпруг в сърцето ми никой не може да заеме.
Отплеснах се. Исках да кажа, че през времето, когато не съм била семейна, съм била любовница. Не съм се чувствала гузно, защото съм била необвързана. Никога не съм си помисляла да имам дете от семеен мъж. Но всеки сам си решава.
Ти си решила. Гледай си детенцето, да са ти живи и здрави и то, и синът ти. Не се затормозявай с глупави мисли. Който те обича, обича те. Който иска да е с теб и ти с него, ще бъдете. И толкова. За мен само е непонятно това с темите във форума и искане на мнение от непознати, които /както виждам/ умират от желание да осъждат и заклемяйват другите.
Подкрепям те и от сърце ти желая късмет!